Gratulacje dla autorów(a) filmików.Świetne.
Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Achog pisze:I tak nieoczekiwanie p.premier wywołał wiele wesołości i poruszenia na naszym forum..
Gratulacje dla autorów(a) filmików.Świetne.
a ja dodam tylko tyle... prosimy o jeszcze...
po co mamy sie kłucic jak mozna tak wesoło porozmawiać.
szczere gratulacje dla pomysłodawców
ps
zapomniałem dodac, ze i tak wygramy
Achog pisze:zapomniałem dodac, ze i tak wygramy
Hehe NIe Liczył Bym Na To
Nie Chcę się kłócić z Wami ale Jak Całe Pabianice Kibicują Trzymają Kciuki i Bedą Zdzierać Gardła POdczas meczu To Wy Juz NIe Macie Żadnych Szans
Byłem Dzisiaj Na Treningu i Widziałem Że Dziewczyny Solidnie Się przygotowywują do Tego Meczu I Będzie Zacięta Walka i Rywalizacja na Parkiecie . PozDro
Drużyna PZU Polfy Pabianice, podbudowana psychicznie zwycięstwem nad Lotosem, wystąpi jutro o godz. 18.30 w Gorzowie, gdzie jej rywalem będzie miejscowy AZS PWSZ Sowood. Dobra postawa gorzowianek w tym sezonie jest niespodzianką. Przegrały tylko dwa mecze (w Krakowie 66:69 i w Gdyni 73:79), a pokonały u siebie m.in. CCC.
Stawka meczu jest wysoka. Ewentualne zwycięstwo pozwoli PZU Polfie utrzymać trzecie miejsce. Porażka natomiast zepchnie je aż na piąte. W meczu z Lotosem pabianiczanki znakomicie broniły i zagrały skutecznie pod tablicami. Jeśli takie same atuty zaprezentują w Gorzowie to wrócą ze zwycięstwem.
(mk) - Dziennik Łódzki
Stawka meczu jest wysoka. Ewentualne zwycięstwo pozwoli PZU Polfie utrzymać trzecie miejsce. Porażka natomiast zepchnie je aż na piąte. W meczu z Lotosem pabianiczanki znakomicie broniły i zagrały skutecznie pod tablicami. Jeśli takie same atuty zaprezentują w Gorzowie to wrócą ze zwycięstwem.
(mk) - Dziennik Łódzki
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
PODSTĘPNI NIEZNAJOMI PRZED MECZEM W GORZOWIE... CZY JEDNAK PABIANICE WYGRAJĄ MECZ?
http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=262399
http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=262399
Kuba pisze:(...)Czego to jeszcze nie są w stanie zrobić ludzie (w tym wypadku Thomas, (...) żeby wygrać (mam na mysli Miss Basket)
No dokładnie!!! Też jestem oburzony!!!
KAMPANIA WYBORCZA!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Kuba pisze:Niesmaczny, to chyba mało powiedziane... Czego to jeszcze nie są w stanie zrobić ludzie (w tym wypadku Thomas, którego miałem za prawego faceta) żeby wygrać (mam na mysli Miss Basket)
a co w tym było niesmacznego? wy mozecie jaja sobie robic i zartowac a my nie? z tych filmików tylko kilka zostało ciekawych i wybrałem te dwa wiec nie przesadzajcie... a co do wygranej w miss basket, to chyba pomyliłes tematy.
thomas72 pisze:Kuba pisze:Niesmaczny, to chyba mało powiedziane... Czego to jeszcze nie są w stanie zrobić ludzie (w tym wypadku Thomas, którego miałem za prawego faceta) żeby wygrać (mam na mysli Miss Basket)
a co w tym było niesmacznego? wy mozecie jaja sobie robic i zartowac a my nie? z tych filmików tylko kilka zostało ciekawych i wybrałem te dwa wiec nie przesadzajcie... a co do wygranej w miss basket, to chyba pomyliłes tematy.
Mnie te filmiki nie oburzają... choć aktorka w sumie całkiem podobna też do ... Agnieszki Szott
... ale pomysł na scenariusz Thomas bardzo dobry... no oczywiście w TAKICH scenach GWIAZDĘ zastępuje dublerka;) ... żeby sobie nikt nic nie pomyslał;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
thomas72 pisze:Kuba pisze:Niesmaczny, to chyba mało powiedziane... Czego to jeszcze nie są w stanie zrobić ludzie (w tym wypadku Thomas, którego miałem za prawego faceta) żeby wygrać (mam na mysli Miss Basket)
No nie wiem, czy jaja dotyczące samoklaszczących klapeczek można porównać do zniewagi kobiety, która przesypia się z sędzią, aby załatwić wygraną dla swojej drużyny...
Nie sądzę, by to było na miejscu... wierzę, że nie chciałeś obrazić nikogo, ale proponuję usunięcie filmu...
Seba pisze:Kuba pisze:(...)Czego to jeszcze nie są w stanie zrobić ludzie (w tym wypadku Thomas, (...) żeby wygrać (mam na mysli Miss Basket)
No dokładnie!!! Też jestem oburzony!!!![]()
hihihi... Więc głosujecie na KAROLINĘ BUDEŃ!!!!
![]()
![]()
Nie ma wyjścia!!!:)
KAMPANIA WYBORCZA!
Karolina - owszem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”