"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - Wasze głosy.

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 grudnia 2005, 15:35

Bart83 pisze:Może byś po raz kolejny nie oceniał meczu na podstawie
statystyk tylko w końcu wybrałbyś się na jakiś MECZ WYJAZDOWY :!:

z tego co licze to po statystykach oceniłem zawodniczki drugi raz w tym sezonie :!: a wiec nie "po raz kolejny" jak to określiłes :roll: :lol: a to czy jade na wyjazd czy nie jest moja osobista sprawą - mialem w tym czasie inne zajecie{juz wczesniej ustalone i takie za ktore słono zapłaciłem} to wybrałem to wlasnie zajecie. z reszta nie zamierzams ie tu z tego tłumaczyc :lol: Jak ktos ma kase, mozliwosc, czas wolny to moze echac, a jak ktos nie ma to nie jedzie. kpw?

PS: to raczej Ty kilka razy poytałes mi sie o link do statystyk nawet po meczu na ktorym sam byłes, wiec sorry - ale kto tu ocenia "po statach" :?:
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2005, 15:38

3pkt----------------> Natalia Waligórska, pokazała na co ją stać w mieście w którym grała przez poprzednie lata, 2 trójki w ważnym momencie, 4 asysty.
2pkt----------------> Monika Sibora, waleczna i ambitna jak zawsze, kilkakrotnie źle oceniona przez sędziów,
1pkt---------------> Monika Ciecierska, za tekst do Kuli w przerwie: " dalej wyciągaj ten bęben z plecaka" :lol:

Jeszcze pare koszykarek zasłużyło na punkty ale skala przyznawania punktów jest tylko trzy stopniowa.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2005, 15:45

Mytek pisze:
Bart83 pisze:Może byś po raz kolejny nie oceniał meczu na podstawie
statystyk tylko w końcu wybrałbyś się na jakiś MECZ WYJAZDOWY :!:

z tego co licze to po statystykach oceniłem zawodniczki drugi raz w tym sezonie :!: a wiec nie "po raz kolejny" jak to określiłes :roll: :lol: a to czy jade na wyjazd czy nie jest moja osobista sprawą - mialem w tym czasie inne zajecie{juz wczesniej ustalone i takie za ktore słono zapłaciłem} to wybrałem to wlasnie zajecie. z reszta nie zamierzams ie tu z tego tłumaczyc :lol: Jak ktos ma kase, mozliwosc, czas wolny to moze echac, a jak ktos nie ma to nie jedzie. kpw?

PS: to raczej Ty kilka razy poytałes mi sie o link do statystyk nawet po meczu na ktorym sam byłes, wiec sorry - ale kto tu ocenia "po statach" :?:

Zauważ jedno! Statystyki nieodzwierciedlają w pełni walki i zaangażowaniea ze strony danej koszykarki. Więc odrazu widać że przyznawałeś pkt na podstawie ilości zdobytych pkt, asyst, zbiórek itd.

A co do tłumaczenia sie że nie byłeś na wyjeździe :!: Lepiej sie nie tłumacz bo wszyscy wiedzą jakie są powody twojej absencji :!:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 grudnia 2005, 15:51

MARAS pisze:Zauważ jedno! Statystyki nieodzwierciedlają w pełni walki i zaangażowaniea ze strony danej koszykarki. Więc odrazu widać że przyznawałeś pkt na podstawie ilości zdobytych pkt, asyst, zbiórek itd.

A co do tłumaczenia sie że nie byłeś na wyjeździe :!: Lepiej sie nie tłumacz bo wszyscy wiedzą jakie są powody twojej absencji :!:

zgadza sie - tak robilem i wcale tego nie ukrywam. to jest ostatnie glosowanie w tym roku i mimo tego ze meczu nie widzialem to chcialem wziac w nim udzial. A tlumaczyc si enie bede i nie chce - mialem angola wtedy i koniec.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 grudnia 2005, 16:10

Mytek pisze:
MARAS pisze:Zauważ jedno! Statystyki nieodzwierciedlają w pełni walki i zaangażowaniea ze strony danej koszykarki. Więc odrazu widać że przyznawałeś pkt na podstawie ilości zdobytych pkt, asyst, zbiórek itd.

zgadza sie - tak robilem i wcale tego nie ukrywam. to jest ostatnie glosowanie w tym roku i mimo tego ze meczu nie widzialem to chcialem wziac w nim udzial. A tlumaczyc si enie bede i nie chce - mialem angola wtedy i koniec.

A Seicola odebrałeś wczoraj??? Bo angol to nie był żaden powód niemożności wyjazdu przez ciebie i nie zakrywaj sie kosztami :!:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 grudnia 2005, 16:31

MARAS pisze:
A Seicola odebrałeś wczoraj??? Bo angol to nie był żaden powód niemożności wyjazdu przez ciebie i nie zakrywaj sie kosztami :!:

Seicol jest do odebrania jutro od 15.00. Nie szło sie dodzwonic wczoraj na Metalową, wiec musialem z ojcem osobiście jechac. W razie jakiś niedowierzań - serdecznie zapraszam do garażu :!:

KONIEC TEGO TEMATU: jak chcesz Maras ciag dalszy to albo na gg albo na priw, albo osobiście, albo w plotkach - to jest temat do głosów :D

pozdrawiam :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 grudnia 2005, 21:29

Dwie foty kibiców z Poznania (brakuje na nich tylko Kuli)

http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... 1018yb.jpg

http://img425.imageshack.us/my.php?imag ... 1276df.jpg

teraz powinno działać ...

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 15 grudnia 2005, 21:59

Dzięki za foty Kuba :!:
POZDRO :)
Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 16 grudnia 2005, 13:14

Ogólnie fajne fotki, nie tylko te dwie powyższe. Pozdro Kuba :D

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 17 grudnia 2005, 12:01

3 pkt - Monika Sibora - za walecznosc w całym spotkaniu....
2 pkt - Natalia Waligorska - za ambicje i pare ciekawych samodzielnych akcji pod kosz przeciwniczek(szczególnie ta akcja pod koniec 2 kwarty....)
1 pkt - Anna Pamuła - ładny rzut za trzy pod koniec spotkania...

8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 17 grudnia 2005, 12:03

Dobre fotki Kuba....Acha chciałem podziękować za gościnność i uprzejmosc z twojej strony.... :D Mysle ze niedługo znowu się zjawimy.... 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 grudnia 2005, 18:27

KONIEC GŁOSOWANIA PO MECZU Z CCC -
niestty, ale wzielo w nim udzial tylko 6 osob - myslałem ze bedzie ich znacznie wiecej - tym bardziej za pewne osoby deklarowaly ze zaglosuja - no ale trudno sie mowi, to glosowanie trwalo 3 dni dluzej niz powinno, a mimo to frekwencja jest mala. Tego sie wlasnie obawialem na poczatku sezonu: chceliscie zaczac juz od jego poczatku, wiec teraz mam nadzieje ze nie bedziecie sie wykruszali :?

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 07 stycznia 2006, 18:50

Po meczu TS Wisła Can-Pack Kraków- AZS Poznań:

3 pkt: Monika Ciecierska - liderka zespołu
2 pkt: Natalia Mrozińska - rozegrała cały mecz i dobra zdobycz punktowa
1 pkt: Anna Pamuła - za "trójkę"
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 07 stycznia 2006, 21:29

3ptk JAGODA MALENDOWICZ- hmm... teraz to juz taka tradycja
2 ptk - MONIKA CIECIERSKA - 16 ptk
1 ptk - NATALIA MROZINSKA - 16 ptk
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 stycznia 2006, 00:39

3pkt--------------> Monika Ciecierska, złapała pewien rytm gry
2pkt--------------> Joanna Jarkowska, mocny punkt zespołu, co my byśmy bez Kulfona zrobili.
1pkt-------------> Weronika Idczak, zagrała więcej niż 10 minut

Wróć do „AZS Poznań”