Lotos Basket Gala 18 grudnia!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 grudnia 2005, 11:03

A mi się wydaje, że nie "kumasz" o co nam chodzi - jeśli myślisz że to "zawiść"...
Ja nie piszę o skłądzie meczu - bo to tego nic nie mam, ale o przełożeniu w związku z tym "świętem" CAŁEJ kolejki ligowej.

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 16 grudnia 2005, 13:12

Moze i nie "kumam" ale wydaje mi sie ze gdyby grała jakas Wasza zawodniczka tematu by nie by bylo.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 grudnia 2005, 13:16

O ile się nie mylę, to "temat" podnoszą także kibice z Pabianic (4 na"gali") i Wisły (2).
W/g mnie żadna zawodniczka ŁKS nie może nawet śnić o nominacji na jakąkolwiek galę w roli gwiazdy - czy nawet meteoru - (gdyby tak miało być, to chyba "zapalił" bym się ze wstydu) zatem po prostu się mylisz.

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 16 grudnia 2005, 13:21

oprawca pisze:Moze i nie "kumam" ale wydaje mi sie ze gdyby grała jakas Wasza zawodniczka tematu by nie by bylo.

Za to "nasze" zawodniczki z Pabianic są i to nawet cztery a ja i tak uważam, że nie powinno się to odbywać wtedy kiedy jest zaplanowana kolejka ligowa. Trzeba było znaleźć sobie jakiś wolny termin i grać nawet i przez cały dzień.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 16 grudnia 2005, 13:28

gostekk pisze:
oprawca pisze:Moze i nie "kumam" ale wydaje mi sie ze gdyby grała jakas Wasza zawodniczka tematu by nie by bylo.

Za to "nasze" zawodniczki z Pabianic są i to nawet cztery a ja i tak uważam, że nie powinno się to odbywać wtedy kiedy jest zaplanowana kolejka ligowa. Trzeba było znaleźć sobie jakiś wolny termin i grać nawet i przez cały dzień.

Gostekk, tak Cię czytam i czytam, ale i tak Twój avatar przyciąga moją największą uwagę... 8)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 16 grudnia 2005, 13:48

Perovanović zastąpi Brown-Braxton
2005-12-16 09:33 | towarzyski | redakcja
W składzie zespołu Gwiazd PLKK nastąpiła zmiana składu. Amerykankę Karę Brown-Braxton (Wisła Can-Pack Kraków) zastąpi Iza Perovanović (Wisła Can-Pack Kraków).

lotosgdynia.pl

a to pech :mrgreen: Nie zobacze Kary Braxton na żywo :cry:

...........................

LOTOS BASKET GALA – konferencja prasowa
2005-12-15 19:54 | towarzyski | redakcja
Dziś odbyła się konferencja prasowa dotycząca zbliżającej się Lotos Basket Gali. Przypomnijmy, że w niedzielę o godz. 16.00 naprzeciwko siebie staną drużyny Lotosu Gdynia oraz Gwiazd Ligi Polskiej.

Obecni na konferencji prezes Basketball Investments SSA Mieczysław Krawczyk oraz dyrektor techniczny Lotosu Marcin Kicior przedstawili szczegółowy program imprezy, m.in. potwierdzili przyjazd na mecz Premiera RP Kazimierza Marcinkiewicza, a także uchylili rąbka tajemnicy dotyczącej atrakcji przygotowanych specjalnie na tę okazję.

„Do tego wydarzenia podchodzimy bardziej starannie, z tego względu, że pierwszy termin nam się nie udał. Gala miała być w listopadzie, ale z uwagi na to, że brakło czasu antenowego, zdecydowaliśmy się przesunąć tę imprezę na inny termin” – usprawiedliwiał zmianę terminu prezes Mieczysław Krawczyk.

WIELE ATRAKCJI

„W drużynie Lotosu Gdynia zadebiutuje jedna z koszykarek, która w przyszłości może decydować o obliczu naszej drużyny. Irina Ryukhina jest młodą zawodniczka, już posiadającą złoty medal Mistrzostw Świata Juniorek. Niedzielna Gala będzie z pewnością wydarzeniem; patronat nad tą imprezą objął Prezes Rady Ministrów Pan Kazimierz Marcinkiewicz. Na pewno zaszczyci on nas swą obecnością, chyba że coś wypadnie, jak to bywa w polityce. Pan Premier weźmie również udział w atrakcjach tego wieczoru, chociażby w konkursie rzutów osobistych przeciwko „miejscowej” delegacji, tj. Pawła Olechnowicza, Wojciecha Szczurka i zaproszonego przez nas do tego teamu Roberta Korzeniowskiego. Atrakcją dla publiczności będzie również wybór najciekawiej ubranego kibica. Każdy z kibiców i uczestników Gali zostanie również uhonorowany maskotką. Więcej atrakcji nie mogę zdradzić, gdyż wtedy nie będzie niespodzianki” – dodał ze śmiechem prezes Krawczyk.

PO RAZ TRZECI

Niedzielna Gala będzie trzecią imprezą organizowaną przez Basketball Investments. Poprzednio, w 2003 roku w Rzeszowie, Lotos VBW Clima przegrał z Gwiazdami Sharp TBL 80:81, a w ubiegłym roku Lotos Gdynia pokonał Gwiazdy Ligi 100:90 (MVP spotkania uznano Monikę Veselovsky).

Lotos Basket Gala odbędzie się w niedzielę, 18 grudnia, o godz. 16.00, w hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej w Gdyni. Serdecznie zapraszamy!

www.lotosgdynia.pl

------------------------------------------------------------------------

LOTOS BASKET GALA – program imprezy
2005-12-15 22:13 | towarzyski | redakcja
Prezentujemy szczegółowy program imprezy LOTOS BASKET GALA 2005.

Prowadzenie gali: Mariusz i Włodzimierz Machnikowscy

Zespoły towarzyszące: Orkiestra PSTRONG, Zespół taneczny LOTOS JANTAR z Elbląga, zespół cheerleaders GOSiR z Gdyni.

Szczegółowy program imprezy:

15.30 – wybiegnięcie zespołów na parkiet,

15.56 – występ zespołu cheerleaders GOSiR,

15.58 – rozpoczęcie LOTOS BASKET GALA,

16.00 – prezentacja składów Gwiazd Ligi oraz Lotosu Gdynia,

16.07 – zabranie głosu przez Premiera RP Pana Kazimierza Marcinkiewicza,

16.10 – zabranie głosu przez Prezydenta Wojciecha Szczurka i Prezesa Pawła Olechnowicza. Wspólne zdjęcia obydwu drużyn z zaproszonymi gośćmi,

16.13 – dokończenie rozgrzewki, część artystyczna,

16.16 – rozpoczęcie meczu (honorowy podrzut piłki przez Premiera RP – Pana Kazimierza Marcinkiewicza),

16.30 – koniec pierwszej kwarty, konkurs VIP,

16.50 – koniec drugiej kwarty, występ zespołu LOTOS JANTAR z Elbląga,

17.25 – koniec trzeciej kwarty, konkurs sprawnościowy dla najmłodszych,

17.45 – zakończenie meczu, wręczenie nagród zwycięzcom przez Premiera RP Kazimierza Marcinkiewicza oraz sponsora tytularnego zespołu LOTOS Gdynia – Prezesa Pawła Olechnowicza, uhonorowanie najlepszej zawodniczki meczu (MVP), rozstrzygnięcie konkursu dla najlepiej przebranego kibica gali,

18.00 – zakończenie imprezy przez zespół PSTRONG.

lotosgdynia.pl
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 16 grudnia 2005, 15:11

Trenejro pisze:
gostekk pisze:

Gostekk, tak Cię czytam i czytam, ale i tak Twój avatar przyciąga moją największą uwagę... 8)

Mnie też urzekł od samego początku :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 16 grudnia 2005, 16:11

KIBIC pisze:..... Karę Brown-Braxton (Wisła Can-Pack Kraków) zastąpi Iza Perovanović (Wisła Can-Pack Kraków).

Taaaa..... jasne... :lol:

KIBIC pisze:. Atrakcją dla publiczności będzie również wybór najciekawiej ubranego kibica.

No ciekawe co wymyslą śledzie :?: :lol: :lol: Ciekawe za co się przebiorą :lol: :lol: :lol:

KIBIC pisze:Każdy z kibiców i uczestników Gali zostanie również uhonorowany maskotką.

Pewnie pluszowym śledziem :lol: :lol: :lol: :lol:

[/quote]
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 18:46 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 grudnia 2005, 18:18

Szymon pisze:No ciekawe co wymyslą śledzie :?: :lol: :lol: Ciekawe za co się przebiorą :lol: :lol: :lol:

Szymon.... przecież to jest jak wół napisane:

będzie również wybór najciekawiej ubranego kibica

przebiorą się za kibiców !

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 18:33

simon pisze:
Szymon pisze:No ciekawe co wymyslą śledzie :?: :lol: :lol: Ciekawe za co się przebiorą :lol: :lol: :lol:

Szymon.... przecież to jest jak wół napisane:

będzie również wybór najciekawiej ubranego kibica

przebiorą się za kibiców !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 16 grudnia 2005, 23:04

Jak pisał u nas Czrecki, Kara już poleciała do USA. Jej Babcia miała cięzki zawał, co na pewno wpłynęło na to, że mało grała z Valennciennes. Nie będzie jej w niedzielę.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 17 grudnia 2005, 14:41

KIBIC pisze:18.00 – zakończenie imprezy przez zespół PSTRONG.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 grudnia 2005, 15:24

Trenejro pisze:
KIBIC pisze:18.00 – zakończenie imprezy przez zespół PSTRONG.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W spoleczenstwie sardynek wolimy byc rekinami PDK KMWTW :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 17 grudnia 2005, 17:11

Widziałem dzisiaj koszykarki zespołu gwiazd :D Przywitałem je na korytarzu :D ps Edzia Edzia Koryzna tez była ;) :mrgreen:

Ps Prosze Was nie zachowujcie się jak czubki :!: :evil: :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie: