Lotos Basket Gala 18 grudnia!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 17 grudnia 2005, 23:20

KIBIC pisze:Widziałem dzisiaj koszykarki zespołu gwiazd :D Przywitałem je na korytarzu :D ps Edzia Edzia Koryzna tez była ;) :mrgreen:

Ps Prosze Was nie zachowujcie się jak czubki :!: :evil: :roll:

A Nowacka była??? :idea:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 grudnia 2005, 23:22

Skoro była Edzia, to pewnie nie brakło też Nowackiej, Trześniewskiej i p. Tomka Ruszkowskiego ;-)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 18 grudnia 2005, 00:54

Pewnie były ale tylko widziałem Elę Edzie Age Szott Agnieszke Pałkę i jednego gościa w agrniturze z Gorozwa i jednego gościa w dresie Wisłycanpack :mrgreen:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

glangnzl

Postautor: glangnzl » 18 grudnia 2005, 10:43

Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a :twisted: :?: To, że od pewnego czasu jest to impreza tylko dla kibiców z Gdyni. Rok w rok (z małymi wyjątkami) mecz rozgrywany jest w Gdyni. Dlaczego nie można organizować tych spotkań w innych miastach :?: I dlaczego, na miłość Boską, to są mecze "Gwiazdy Ligi" - LOTOS :?: :twisted: :?: A nie mecze północ-południe czy wschód-zachód :?:

wschód - zachód?? co masz na myśli Meblotap kontra reszta Polski :)))) ?
pzdr
Grzegorz L.

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 18 grudnia 2005, 10:52

hahahahahaahahahahahahaha.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 18 grudnia 2005, 11:18

glangnzl pisze:
Kowalik pisze:Wiecie co mnie wku.....a :twisted: :?: To, że od pewnego czasu jest to impreza tylko dla kibiców z Gdyni. Rok w rok (z małymi wyjątkami) mecz rozgrywany jest w Gdyni. Dlaczego nie można organizować tych spotkań w innych miastach :?: I dlaczego, na miłość Boską, to są mecze "Gwiazdy Ligi" - LOTOS :?: :twisted: :?: A nie mecze północ-południe czy wschód-zachód :?:

pzdr
Grzegorz L.

moim zdaniem gegra sie klania z tego co pamietam to lotos i wisla tez naleza do wschodu i moze kluby z woj. lodzkiego ale nie jestem pewnien
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 18 grudnia 2005, 11:49

W przypadku meczu wschod- zachod to pewnie do wschodu zaliczonoby Meblotap, Wisłe, Lks, Polfe :) I wtedy spokojna wygrana z zachodem :D :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 18 grudnia 2005, 12:02

ginda pisze:
glangnzl pisze:

pzdr
Grzegorz L.

moim zdaniem gegra sie klania z tego co pamietam to lotos i wisla tez naleza do wschodu i moze kluby z woj. lodzkiego ale nie jestem pewnien

No własnie - gegra się kłania :lol:

Geometryczny środek Polski znajduję się w miejscowości Piątek, o ile Łódź można by zaliczyć zarówno do zachodu jak i wschodu, o tyle Pabianice to już zachód nie mówiąc o Gdyni. Z obecnych rozgrywek PLKK to jedynie Chełm i Kraków należą do wschodu.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 grudnia 2005, 12:08

więc chyba bardziej północ- południe.
Północ: Gorzów, Poznan, Gdynia, Łódź i Pabianice
Południe: Chełm, Kraków, Polkowice, Brzeg, Jelenia Góra...

:roll: :roll:

nigdy nie byłem dobry w gegry ;-)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 18 grudnia 2005, 12:52

Hersi pisze:
ginda pisze:
glangnzl pisze:

pzdr
Grzegorz L.

No własnie - gegra się kłania :lol:

Geometryczny środek Polski znajduję się w miejscowości Piątek, o ile Łódź można by zaliczyć zarówno do zachodu jak i wschodu, o tyle Pabianice to już zachód nie mówiąc o Gdyni. Z obecnych rozgrywek PLKK to jedynie Chełm i Kraków należą do wschodu.

Hersi - ale to jest geometryczny środek - a nie geometryczna linia środkowa - dodatkowo tylko umownie umieszczona w Piątku, a nie na polach kilka(naście) km od Piątku...

Poza tym możnaby bez filozofii przyjąć jakiś pas tolerancji powiedzmy z 50 km w te i wewte - dla doboru klubów do reprezentacji ws - zach. - przecież chodzi o umowny przydział i zabawę.

Dodatkowo by zabawa i rywalizacja miały sens (czyli składy były reprezentatywne dla kraim geograficznych) proponowałbym obligatoryjny przydział po 2 zawodniczki z zespołu - w tym po 1 do pierwszej 5 (bez względu na to, że w jakimś zespole gwiazd na całą reprezentacje by starczyło - a z ŁKS z dużym naciąganiem np. nadaje się jedna)

Możnaby zmienić nazwę z wsch-zach. na np. Polska lewa-Polska prawa - czy jaktam by ktoś jeszcze wymyślił - im śmieszniej tym lepiej.

pzd

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 18 grudnia 2005, 13:39

z tego co pamietam lotos gral dla wschodu:) jak by tak np zrobili to wschod by wygral dosc wyrazna przewaga:) gdyby oczywiscie doszlo do tego mecz kiedys:)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 18 grudnia 2005, 14:07

Czy to ważne dla kogo grał Lotos :?:

Niech Sponsorzy Waszych drużyn tez zrobią taki mecz :) np WisłaCanpak Show :lol: Albo Polfa i będzie po kłopocie a teraz pa ide na Lotos Basket Galę :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 18 grudnia 2005, 14:16

KIBIC pisze:Przywitałem je na korytarzu

:lol:

korytarzu czego?
nawet dupy nie podniósł jak wchodziły na halę :twisted: o dzień dobrym nie wspomnę :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 18 grudnia 2005, 14:51

Anonymous pisze:
KIBIC pisze:Przywitałem je na korytarzu

:lol:

korytarzu czego?
nawet dupy nie podniósł jak wchodziły na halę :twisted: o dzień dobrym nie wspomnę :lol:

Hotelu

Następny internetowy kozak :shock: :lol: Jak masz coś do mnie a chodzisz na mecze Lotosu to powiedz mi to wprost a nie kozaczysz na forum :lol:

Dajcie mi ip tego gościa tak z ciekawości proszę :lol: :lol: :lol: :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 18 grudnia 2005, 15:22

Jak dla mnie to możnaby Polskę na 1/2 podzielić nawet ze skosa - może to i dobry pomysł:

Polska wsch/poł - Polska zach/półn :D - byleby dobra zabawa dla wszystkich była

A co do organizacji "XXX Show" - o którym Kibic piszesz - to zatryb wreszcie, że właśnie o coś innego chodzi. Chodzi o show PLKK - wiem, że dla Ciebie to najmniej istotne kto występuje i gdzie byleby było Lotos show - wyobraź sobie, że dla nas nie...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”