MISTRZOSTWA ROZPOCZĘTE!!!!!!!!!!

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 13 czerwca 2004, 22:17

simon pisze:obie bramki jeśli się nie mylę w czasie doliczonym... - trzeba przyznać, że to co zrobili ci w białych koszulkach to prawdziwy majstertick - tak w minutę zawalić dorobek 90 poprzednich

Zapatrzyli się na nasze laski, jak przegrywały Olimpiadę :?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 czerwca 2004, 22:22

Viallos pisze:
simon pisze:obie bramki jeśli się nie mylę w czasie doliczonym... - trzeba przyznać, że to co zrobili ci w białych koszulkach to prawdziwy majstertick - tak w minutę zawalić dorobek 90 poprzednich

o właśnie - chciałem to do czegoś porównać - a zapomniałem do czego... Tylko, że gdyby chcieli zapatrzeć się na "nasze" - to musieliby przegrać prowadząc ze 3-0 - ale kierunek podobny
Ps. :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :oops: ... no i po co przypominasz??? - teraz nie mogę już spokojnie pisać o nich, że są matołami...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 czerwca 2004, 06:50

a jednak :/ myslałem, że Anglicy dowiozą 3 pkt do końca, a tu taka lipa. zastanawiam się na kim prasa pojedzie najbardziej? Na Becksie, który choć asystował przy pierwszym trafieniu, nie wykorzystał karnego? Czy po tym z 4 na plecach (nie pamietam nazwiska) który "podał" do Henry'ego?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 czerwca 2004, 07:08

apropo prasy:

"Le Figaro": Znak Z, jak Zidane
Niewiarygodny scenariusz tego niedzielnego wieczora towarzyszył spotkaniu Francji z Anglią. Kiedy "Niebiescy" używali diabelskich sztuczek, by przebić się przez mur angielskich koszulek, wówczas zabłysnął Zidane.

"Le Monde": Sukces o przyjemnym zapachu cudu
Anglicy długo prowadzili 1:0, ale ostatecznie "Niebiescy" wygrali 2:1 dzięki dwóm bramkom Zidane'a w ostatniej chwili.

"L'Equipe": Zorro przybył!
Jaki mecz! Francja pokonała Anglię 2:1. Zinedine Zidane zanotował dwie bramki w dwie minuty. Fabien Barthez zatrzymał rzut karny Beckhama. Francja wreszcie pokonała Anglię w fazie finałowej wielkiej imprezy. Euro wystrzeliło na dobre!

"Liberation": Zidane znalazł angielski klucz

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 czerwca 2004, 12:03

A już się cieszyłem, że Anglia wygra ten mecz. Choć muszę powiedzieć, że nie darze sympatią obu zespołów to Anglia zrobiła na mnie większe wrażenie.

No ale "Franca" ma Zidana.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 czerwca 2004, 12:08

Viallos pisze:

Jest wiele takich przykładów: pamietne mecze Legia - Widzew, a ostatnio "szlagier" V ligi KKS Koluszki - Włókniarz Pabianice :) :) :)

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 14 czerwca 2004, 12:54

Wojteg pisze:
Viallos pisze:

Jest wiele takich przykładów: pamietne mecze Legia - Widzew, a ostatnio "szlagier" V ligi KKS Koluszki - Włókniarz Pabianice :) :) :)

Tego ostatniego meczu sobie nie przypominam :roll: Czy mógłbyś podać jakieś szczegóły? :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 czerwca 2004, 14:31

Waldi pisze:Czy mógłbyś podać jakieś szczegóły? :wink: :lol:

Heh. Alez oczywiscie. Otoz nasi kopacze graja w V lidze. W meczu na szczycie tejze ligi doszlo do pojedynku pomiedzy KKS Koluszki, a Włókniarzem Pabianice. Pabianiczanie przegrywali w tym meczu juz 0:2 jednak w ostatnich 7 minutach spotkania strzelili 3 bramki!!!

Juz w środę i niedzielę baraż o IV ligę. Trzymajcie kciuki!! :D :D

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 14 czerwca 2004, 14:37

Wojteg pisze:

Heh. Alez oczywiscie. Otoz nasi kopacze graja w V lidze. W meczu na szczycie tejze ligi doszlo do pojedynku pomiedzy KKS Koluszki, a Włókniarzem Pabianice. Pabianiczanie przegrywali w tym meczu juz 0:2 jednak w ostatnich 7 minutach spotkania strzelili 3 bramki!!!

u nas rowniez szykuja sie baraze hehe byc moze juz za dwa sezony nasi kopacze pokopia miedzy soba :wink: :lol:
pozdro

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 15 czerwca 2004, 14:09

brzydki pisze:
Wojteg pisze:

u nas rowniez szykuja sie baraze hehe byc moze juz za dwa sezony nasi kopacze pokopia miedzy soba :wink: :lol:
pozdro

taaak, w Pabianicach musieliby chyba odkryć złoże miedzi :wink: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 18 czerwca 2004, 01:39

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 czerwca 2004, 15:14

Euro się rozkręca. I denerwują mnie żabojady!!!! Drugi mecz i znowu fart na maksa!!!! No ale dziś gra ITALIA i mam nadzieję że humor mi się znacząco poprawi, chociaż troszkę się nie pokoję o wynik tej potyczki.

FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 18 czerwca 2004, 16:26

jesli chodzi o tpowanie EURO 2004 to zapraszam na www.lkslodz.pl i tam w lewym menu na dole.

kaz126
Nowy na forum

Postautor: kaz126 » 18 czerwca 2004, 16:49

Szymon pisze:Euro się rozkręca. I denerwują mnie żabojady!!!! Drugi mecz i znowu fart na maksa!!!! No ale dziś gra ITALIA i mam nadzieję że humor mi się znacząco poprawi, chociaż troszkę się nie pokoję o wynik tej potyczki.

oj ciężko im będzie zwyciężyć w moim odczuciu porównując grę Włochów ze Szwedami.
Ja stawiam na zwycięstwo Szwedów

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 czerwca 2004, 10:28

kaz126 pisze:
Szymon pisze:Euro się rozkręca. I denerwują mnie żabojady!!!! Drugi mecz i znowu fart na maksa!!!! No ale dziś gra ITALIA i mam nadzieję że humor mi się znacząco poprawi, chociaż troszkę się nie pokoję o wynik tej potyczki.

oj ciężko im będzie zwyciężyć w moim odczuciu porównując grę Włochów ze Szwedami.
Ja stawiam na zwycięstwo Szwedów

No i mało brakowało!!! Włosi naprawdę grali extra, zupełnie "nie po swojemu" - szkoda że tylko przez 75 minut :( :( :(

A to co wczoraj pokazali Czesi i Holendrzy.... cudo!!!!!!

Ciekawe co dzisiaj pokażą Hiszpanie i Portugalczycy??????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”