Nowe kosze na hali.

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 stycznia 2006, 08:14

rossi pisze:Chyba się troszkę wtrące w ta dyskusję - wiecie co to takiego minikoszykówka - a na czym dzieciaki mają sie uczyć podstaw koszykówki jak nie na takich koszach - cała konstrukcja jest ruchoma, można ją regulować na dowolną wysokość, tablice też są mniejsze, jest obudowana aby żadnemu dziecku się krzywda nie stała - myśle że wystarczy argumentów za , a kosze są dla szkoły i przydadzą się - może będą na nich się uczyć następczynie naszych cukierków , a Qiero z reguły ma sprawdzone informacje wiec najpierw się zastonowić a później głupoty pisać że niepotzebnie kupione

pozdrawiam wszystkich

..i myślę, że w tym momencie temat dyskusji powinien zostać zamknięty. Takiego wpisu jak powyżej tu oczekiwałem i uważam temat nowych koszy za zamknięty.
..you got to lose, to know how to win..

Maro

kosze

Postautor: Maro » 06 stycznia 2006, 21:54

te kosze są do bani nie stabilne i skręcona na małe śruby już kilka odpadło widziałem na treningu..mogli zakupić lepsze :(

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 06 stycznia 2006, 22:03

pomysl tylko ze te kosze sa na pozytek szkoly tam raczej nikt nie bedzie wsadzal ani wieszal sie na nich... no chyba ze ja:P nie ogolnie zakup dobry raczej na przyszlosc dla mlodych koszykarek
Obrazek

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 07 stycznia 2006, 08:03

Piotro pisze:pomysl tylko ze te kosze sa na pozytek szkoly tam raczej nikt nie bedzie wsadzal ani wieszal sie na nich... no chyba ze ja:P nie ogolnie zakup dobry raczej na przyszlosc dla mlodych koszykarek

wsadzać to już próbowałem z kolegą, a dzieciaki jak znam życie będą się wieszać, ale i tak pewnie nauczyciele będą krzyczeć. Widze, że każdy ma inne zdanie co do tych koszy, cieszy mnie to. Jednak temat uważam za skończony, wszystko się wyjaśniło, a sam zrobiłem błąd i jeszcze zostałem opierdzielony. Więc dosyć!!
...w.w.j.d.?...

Wróć do „KS Odra Brzeg”