Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 08 stycznia 2006, 16:42

Wygrałyscie 109-46
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 16:56

Ja mysle ze bylo bardzo fajnie,choc w pierwszej polowie serca podchodzily nam do gardeł,to w 2 polowie bylo cos wspaniałego.Kasiu piekne przechwyty :D coraz lepiej,mam nadzieje ze juz niedlugo zobaczymy CIe na meczach seniorek nie jako widza lecz jako zawodniczke na parkiecie :D Ogolnie caly skład pokazał co potrafi,z reszta wiedza to CI ktorzy byli na meczu i widac to po wyniku :D :D :D :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 08 stycznia 2006, 17:19

dziękuje :oops: ale z tymi seniorkami raczej nie prędko :D
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

lansior

Postautor: lansior » 08 stycznia 2006, 17:26

byłem na meczyku...myślę że dziewczyny na początku wyszły zbyt pewne siebie i to je zgubiło ale co kawrta to lepiej garły i pokazały że Pabianice MUSZĄ wygrywać :)
kto waszym zdaniem dobrze grał a kto "nie błyszczał"??
-moim zdaniem zagrała dobrze dzisiaj Karolina Przybylska ostatnio siedząca na ławce
-a słabo według mnie zagrała Małgosia Kudłak bo wydaje mi się że tą dziewczynę stać na wiele więcej...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 stycznia 2006, 17:29

lansior pisze:byłem na meczyku...myślę że dziewczyny na początku wyszły zbyt pewne siebie i to je zgubiło ale co kawrta to lepiej garły i pokazały że Pabianice MUSZĄ wygrywać :)
kto waszym zdaniem dobrze grał a kto "nie błyszczał"??
-moim zdaniem zagrała dobrze dzisiaj Karolina Przybylska ostatnio siedząca na ławce
-a słabo według mnie zagrała Małgosia Kudłak bo wydaje mi się że tą dziewczynę stać na wiele więcej...

pozdrawiam

Dobrze:Kasia,Marta,Anita
Słado:-------trudno to okreslic
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 08 stycznia 2006, 17:39

Ja Nie Jestem Od Oceniania :D Ale Mi Podobało Się Zagranie Irminy Mazurek W Połowie Czwartej Kwarty Kiedy To Irmina Będąc Pod Koszem Podała Piłkę Za Plecami Nabiegającej Na Kosz Anicie Szemraj A Anita Godnie Zakończyła Akcje Zdobywając Punkty :D
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2006, 22:35 przez Ziomek, łącznie zmieniany 1 raz.
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

lansior

Postautor: lansior » 08 stycznia 2006, 19:57

a która to jest ta Kasia ?? :roll: opiszcie mi jakoś ją bo numreków nie pamiętam... :?

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 09 stycznia 2006, 08:08

Aż 53 pkt Gali

Poniedziałek, 9 stycznia 2006r.

Niecodziennym wyczynem w meczu juniorek MTK Pabianice popisała się niespełna 16-letnia Ewelina Gala.

Mierząca 189 cm wzrostu zawodniczka zdobyła bowiem aż 53 punkty w meczu pabianiczanek z Jordanem Kraków (wygranym 88:74).

Gala to wicemistrzyni Polski seniorek oraz mistrzyni Europy juniorek w karate. Bez problemu dosięga obręczy kosza. Mamy nadzieję, że młoda zawodniczka będzie się dalej rozwijać i za jakiś czas będzie podporą pabianickiego zespołu.

(bart) - Express Ilustrowany

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2006, 13:15

Wojteg pisze:
....Gala to wicemistrzyni Polski seniorek oraz mistrzyni Europy juniorek w karate....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 stycznia 2006, 14:49

:shock: Muszę przekazać naszym juniorkom, żeby nie zadzierały ;) :lol: :lol: hihihi... GRATULACJE dla Eweliny swoją drogą!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 09 stycznia 2006, 16:21

Gratki dla Eweliny za sukcesy w obydwu dyscyplinach sportu :D
Coraz rzadziej spotykana wszechstronność.
Jeszcze raz brawo :D

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 10 stycznia 2006, 08:22

brawo Ewela brawo :) =D> =D> =D>
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 10 stycznia 2006, 10:18

Wojteg pisze:Aż 53 pkt Gali

Poniedziałek, 9 stycznia 2006r.

Niecodziennym wyczynem w meczu juniorek MTK Pabianice popisała się niespełna 16-letnia Ewelina Gala.

Mierząca 189 cm wzrostu zawodniczka zdobyła bowiem aż 53 punkty w meczu pabianiczanek z Jordanem Kraków (wygranym 88:74).

Gala to wicemistrzyni Polski seniorek oraz mistrzyni Europy juniorek w karate. Bez problemu dosięga obręczy kosza. Mamy nadzieję, że młoda zawodniczka będzie się dalej rozwijać i za jakiś czas będzie podporą pabianickiego zespołu.

(bart) - Express Ilustrowany

Nieźle, nieźle :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 11 stycznia 2006, 07:24

Tu tak samo trzeba sprostować troszkę...to były kadetki a nie juniorki :D i to nie był Jordan Kraków a Jordan Łódź :D

Gość

Postautor: Gość » 12 stycznia 2006, 07:19

o ile mi wiadomo to w sobotę grają nasze kochane kadetki z Tomaszowem. Nie jestem pewna ale wydaje mi się że mecz odbędzie się o godzinie 10.00 oczywiście w nasze hali...
Dziewczynki mimo że godz.10.00 to jeszcze środek nocy :D to poświęce się i przyjdę na meczyk...cieszycie się :?:
pozdrawiam

Wróć do „Archiwum”