ILE MACIE LAT ??
Moderator: Moderatorzy
23
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Edzia pisze:no więc tak,
ja mam 22 latka - wstrzelił się Simon.
Eee... wg moich obliczeń Simon ma.......(aż nie wiem czy mogę, czy wypada pisać...
![]()
![]()
PSik. simon - a za darmo to nie można dać?
22 lata powiadasz... kurde to Ty młoda w sumie jesteś...bez sensu
Mikey, dlaczego bez sensu
Czyżbyś wiązał z Edzią jakieś poważne plany
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Edzia pisze:no więc tak,
ja mam 22 latka - wstrzelił się Simon.
Eee... wg moich obliczeń Simon ma.......(aż nie wiem czy mogę, czy wypada pisać...
![]()
![]()
PSik. simon - a za darmo to nie można dać?
Simon się nie "wstrzelił" tylko simon zna się na kobietach...
Nie wiem jak wyglądają Twoje obliczenia 2x18=? - ale po tym, że aż nie wiesz "czy wypada pisać" - nie wiem nawet "czy wypada potwierdzić wynik tak skomplikowanego działania.
Ps. A swoją to wielu moich znajomych nawet nie wie ile to jest 2+2/2=? (a wiesz ?)
Stąd moje pytanie - bowiem w/g mnie słowo "dać" ma właśnie ścisły związek z dodatkiem "za darmo" - w przeciwnym razie okaże się, że całe "dorosłe" życie rozdaję komputery...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Faktem jest że w wieku 22 lat będąc kobietą się jeszcze atrakcyjnym jest( mężczyźni są na chodzie o wiele dłużej a atrakcyjni (zwłaszcza finansowo sa po 30-tce)
Kolego simonie ja tam się na matematyce nie znam, ale jakbyś nie liczył to i tak wyjdą 43 lata

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
simon, mnie tesh nie wychodzi 2x18, bo z tego co wiem, to Chomać ma 21 lat....
Mikey, dziekuję za (ukryty) komplement...
a żeby Cię nie wiązać słownie z jakąś już tam deklaracją, to powiem, ze na oświadczyny nie czekam
Mikey, dziekuję za (ukryty) komplement...
a żeby Cię nie wiązać słownie z jakąś już tam deklaracją, to powiem, ze na oświadczyny nie czekam
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Edzia pisze:simon, mnie tesh nie wychodzi 2x18, bo z tego co wiem, to Chomać ma 21 lat....
A ja aż do 8 marca mam aż o połowę więcej niż się czuję - a czuję się zaledwie o 2 lata starszy od Chomać...
skoro czuję się na 23 (Chomać ma 21 + 2) a mam o połowę więcej niż się czuję to:
23+11,5(pół z 23)=34,5 i tyle mam mniej więcej - konkretnie 35 ale w zagadce nie chciało mi się bawić "czuję się o 2 lata i cztery miesiące starszy itd...". Nie wiem skąd Mikeyowi wyszło 43... acha, już wiem - jest prawnikiem. Prawnik nawet na pytanie ile jest 2+2 odpowiada: "to zależy"...
Poza tym pisałem później, że następne moje urodziny to osiemnastka (kolejna, czyli 2x18)
simon pisze:(...)Nie wiem skąd Mikeyowi wyszło 43... acha, już wiem - jest prawnikiem. Prawnik nawet na pytanie ile jest 2+2 odpowiada: "to zależy"...
(...)
No popatrz... a się nie chwalił;) hihi...
... a co do wieku... ja w przeciwieństwie do "starego" Wojtka za kilka miechów z tych widełek wyskoczę
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Zdaje się ze już wyskoczyłes o ile mnie pamięc nie zawodzi. Liczy się do ukończenia ...dziestu wiosen a nie ich przekroczenie zresztą hmmm "to zależy"Seba pisze:
... a co do wieku... ja w przeciwieństwie do "starego" Wojtka za kilka miechów z tych widełek wyskoczę![]()
Ale głupi jestem nadal jak z 10 lat temu
![]()