MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Gratulacje dla nowej/starej Miss
... i dla wszystkich uczestniczek zabawy!!! ... no a zwłaszcza dla pięknych Olimpijek, które tłumnie pojawiły się na czołowych miejscach! A za rok następne niespodziewanki z naszej strony... kilka następnych kandydatek pojawi się w okolicach podium
hihi
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ależ jasne, z tym ze przy takim podejściu mozemy sobie zadać pytanie po co wogóle robic cos takiego jak ten konkurs, skoro przy każdych wyborach decyduje mniejsza bądź większa ilość głosów. Dla Seby i tak najładniejsza bedzie Budeń dla Kuby Majewska a dla Trenejro Leo... Wybory są zabawą wjakimś tam małym stopniu odzwierciedleniem gustów kto się w społeczeństwie podoba bardziej a kto mniej i jaki jest kanon piękna a jaki brzydoty. Podsumowanie które nam zapodałeś sprowadzic można do kwestii: najpiękniejszy jest Adriatyk na co stwierdzisz : taki ch...! bo własnie że najfajniejsza jest moja sadzawka za stodołą i co mi zrobicie?majoneez pisze:Mikey pisze:rozwiniesz myśl?majoneez pisze:Na szczęsie uroda nie zależy od głosowania![]()
![]()
![]()
Po prostu mniejsza ilosć oddanych głosów nie stanowi o urodzie, a o ilości głosujących to tyle.

o gustach w dobrym towarzystwie się nie dyskutuje!!
a u nas wybory są rodzejem promocji, troche osób się zarejestrowało dla samego głosowania, może w przyszłości bedą się udzielać i na innych podforach oprócz Miss... miejmy nadzieje!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

osesek pisze:o gustach w dobrym towarzystwie się nie dyskutuje!!a u nas wybory są rodzejem promocji, troche osób się zarejestrowało dla samego głosowania, może w przyszłości bedą się udzielać i na innych podforach oprócz Miss... miejmy nadzieje!!
Nic dodać, nic ująć! Wybory Miss to tylko zabawa i wszyscy (kibice... koszykarki też...) powinni traktować ją z przymrużeniem oka;) Są jednak sprawy ważniejsze niż kilka miejsc w te, czy we wte w takich wyborach... o jednej z podstawowych wspomniał Osesek właśnie. Szczerze mówiąc po cichu liczyłem, że w tym roku osiagniemy te magiczne pół tysiąca... udało się już na samym początku roku... teraz tylko trzeba mieć nadzieję, że przynajmniej część z tych nowozarejestrowanych osób zostanie z nami na stałe! To na pewno o wiele ważniejsze niż subiektywne wybory najpiękniejszej... bo tak, jak napisał Mikey - gusta się bardzo różnią! Sam fakt, że w pierwszej piatce znalazły się tak rózne typy urody...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
:)
Jezeli jestesmy przy najpiekniejszych... Specialne wyroznienie za swoja urode powinna dostac furomowiczka- Natalia. Rozumiem ze to ybory miss koszykarek ale Natalka z pewnoscia powinna dostac wyroznienie. Moglbym wkleic zdjecie ale niestety bez zgody autora zrobic tego nie moge...
Nie wiem jak wyglada Edzia, Pamela czy inne dziewczyny z tego forum ale Natalke widzialem nie raz i to naprawde super ladna dziewczyna... 
-
Gość
-
Marcin1010
- Amator
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Marcin1010 pisze:Dobrze wiesz ze Agnieszka nie glosowala na siebie tylko ja gloswalem na nia z jej konta nawet napisalem to ale kazaliscie mi to wykasowac wiec zrobilem..Aga ma w czterech literach czy bedzie miss czy nie ..;mi bardziej chyba na tym zalezlo bo nudzi mi sie w domu...wiec nie przekrecaj faktow....
Więc tak na dobrą sprawę, ten głos nie powinien być liczony
Kazalismy Ci usunąć dopisek
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS