Doping

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 lipca 2004, 17:24

MARIO pisze:
Szymon pisze:
MARAS pisze:Wskaż siebie Szymon na tym zdjęciu! Zakreśl kółkiem albo daj opis gdzie na nim jesteś?

Tak jest!!! Siedzę w lewym górnym rogu w czerwonej bluzeczce.

:shock: :lol: :lol: bluzeczka z napisem: "Włókniarz, Stal Brzeg dwa bratanki i do kosza i do szklanki..." :wink: Bluzeczka oryginalna "najka" :lol:

Pewnie że oryginalna, tylko w takie się ubieram. I jasne że "... do kosza i do szklanki"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 30 lipca 2004, 01:33

MARAS pisze:Wskaż siebie Szymon na tym zdjęciu! Zakreśl kółkiem albo daj opis gdzie na nim jesteś?

lol :D:D:D

leze i kwicze :)

ktos

Postautor: ktos » 02 listopada 2004, 16:52

i sezon zaczal sie i doping gdzie je cicho na hali naszej nie wiem bo ten koleska szymonem zwany to sie tera obija i piwo spija czas caly nich go ktos na leczenie wysle, bo sie zapije na smierc a tego drugiego co tez tylko pijetez wyslac trzaba mlodi fani polfy sie boja ich i tez nie dopinguja a sie im niedziwie bo by krzykli polfapzu to by te pijaki ich pobili jescze a najlepiej to na hala niewpuszczac tych niedobrych pijakow kiedy to byli super ale nie tera bo cas ich juz minal nowy nabor ttreba byzrobic szefa kibicow wybrac i pomoc im ludzie polfa musi miec doping pomyslcie se nadtym

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 02 listopada 2004, 17:48

ktos pisze:i sezon zaczal sie i doping gdzie je cicho na hali naszej nie wiem bo ten koleska szymonem zwany to sie tera obija i piwo spija czas caly nich go ktos na leczenie wysle, bo sie zapije na smierc a tego drugiego co tez tylko pijetez wyslac trzaba mlodi fani polfy sie boja ich i tez nie dopinguja a sie im niedziwie bo by krzykli polfapzu to by te pijaki ich pobili jescze a najlepiej to na hala niewpuszczac tych niedobrych pijakow kiedy to byli super ale nie tera bo cas ich juz minal nowy nabor ttreba byzrobic szefa kibicow wybrac i pomoc im ludzie polfa musi miec doping pomyslcie se nadtym

:lol: :lol: :lol: .. w końcu zaczyna być zabawnie... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 listopada 2004, 17:57

Zależy jak dla kogo. I nie chodzi mi bynajmniej że "ktoś" po mnie jedzie. Martwi mnie to, że wynika z jego wpisów że jest z Pabianic i jakość jego wpisów przynosi wstyd mojemu miastu

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 03 listopada 2004, 11:13

ktos pisze:i sezon zaczal sie i doping gdzie je cicho na hali naszej nie wiem bo ten koleska szymonem zwany to sie tera obija i piwo spija czas caly nich go ktos na leczenie wysle, bo sie zapije na smierc a tego drugiego co tez tylko pijetez wyslac trzaba mlodi fani polfy sie boja ich i tez nie dopinguja a sie im niedziwie bo by krzykli polfapzu to by te pijaki ich pobili jescze a najlepiej to na hala niewpuszczac tych niedobrych pijakow kiedy to byli super ale nie tera bo cas ich juz minal nowy nabor ttreba byzrobic szefa kibicow wybrac i pomoc im ludzie polfa musi miec doping pomyslcie se nadtym

kolego jak masz cos do powiedzenia to sie przede wszystkim przedstaw i dopiero później zabieraj głos. ja bede robił na hali co bede tylko chciał i ty mi tego na pewno nie zabronisz. I jeszcze jedno - nie mam zamiaru nikogo bic za to że będzie sobie krzyczał Polfa. tylko jakoś nikogo takiego chetnego nie ma. ostatnio siedzimy w innym miejscu na sali, nie krzyczymy a i tak z sektora A dochodziły do naszych uszu okrzyki WŁÓKNIARZ!!!!! WŁÓKNIARZ BYŁ BEDZIE I JEST, niezależnie od tego czy ja z Szymonem bedziemy na hali czy nie!!!!
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 03 listopada 2004, 11:21

Szymon pisze:Zależy jak dla kogo. I nie chodzi mi bynajmniej że "ktoś" po mnie jedzie. Martwi mnie to, że wynika z jego wpisów że jest z Pabianic i jakość jego wpisów przynosi wstyd mojemu miastu

Masz całkowita rację gościu. jakaś popierdółka przynosi nam wstyd i hańbe!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 listopada 2004, 15:07

Jasne :D . Żałuj że na meczu z Wisłą nie byłeś :lol: . A co do naboru to się zgadzam i proponuję ciebie jako szefa kibiców :lol: . Wygadany jesteś i wogóle :D

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 03 listopada 2004, 17:31

Mi tu po prostu prowokacją pachnie :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 listopada 2004, 21:03

Hmmmmm... możliwe że to prowokacja :lol: Szczerze mówiąc to nawet bym sie tyn nie zdziwił. Przecież to normalne, że jest chęć detronizacji panującego :D . Tylko że w takim przypadku to trzeba coś robić a nie tylko gadać :lol: .

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 listopada 2004, 20:39

Prowokacja, nie prowokacja. Trzeba mieć tylko trochę cywilnej odwagi zeby podpisywać sie pod tym co sie pisze!!!!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 listopada 2004, 21:34

Kowalik pisze:Prowokacja, nie prowokacja. Trzeba mieć tylko trochę cywilnej odwagi zeby podpisywać sie pod tym co sie pisze!!!!
a może po prostu to "mundurowy" i "cywilna odwaga" mu nie potrzebna :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 grudnia 2004, 20:42

DOPING DLA KOSZYKAREK

Klub MTK Pabianice i redakcja Nowego Życia Pabianic ogłaszają konkurs dla kibiców drużyny koszykarskiej PZU Polfy.
Aby wziąć w nim udział, należy utworzyć grupę, drużynę kibiców (wymagana minimalna liczba uczestników - pięć), np. z jednej klasy, szkoły osiedla i ułożyć hasło - okrzyk dopingujący drużynę podczas meczu. Musi on zawierać nazwy firm, PZU i Polfa - sponsorów pabianickiego zespołu, który występuje pod nazwą PZU Polfa. Na kuponie konkursowym należy wpisać okrzyk (hasło) oraz podać skład grupy, która jest jego twórcą. Wypełnione kupony należy dostarczyć do redakcji. Czekamy do końca roku.
Najlepsza drużyna otrzyma darmowe bilety na drugą rundę rozgrywek ekstrklasy i fazę play off z udziałem naszych koszykarek oraz możliwość prezentacji okrzyku (hasła). Wyróżnieni otrzymają darmowe bilety na drugą rundę rozgrywek. W przypadku "chwytliwego" hasła - okrzyku, który stanie się okrzykiem klubowym i zyska akceptację kibiców, dla jego twórców przewidziano nagrody niespodzianki.
Zapraszamy do zabawy!

Źródło: Nowe Życie Pabianic

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 grudnia 2004, 22:37

No Szymon do dzieła startuj w konkursie! Masz przeciez taki dar rymowania, moze cos od Libera zapożycz! :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 grudnia 2004, 22:40

Mikey pisze:No Szymon do dzieła startuj w konkursie! Masz przeciez taki dar rymowania, moze cos od Libera zapożycz! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ja opieram się wyłącznie na włąsnej twórczości :D . Może wyslę pieśń o Mirku???
A tak poważnie to nie mam zamiaru brać udziału w tej p... farsie! :twisted:

Obrazek

Wróć do „Archiwum”