MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 25 stycznia 2006, 15:15

Zastanawia nas jedynie to dlaczego ponad tydzień po wyborach nagle wracasz do tematu który juz jest przeszłoscią, wyniki juz dawno ogfłoszone, temat od 10 dni lezy odłogiem i nagle wpisujesz się tutaj z jaikimiś ukrytymi wczesniej żalami i teoriami spisku. Zapytaj się kazdego z głosujących na Alę czy gdzby miał oddac głos pierwszego dnia zagłosowałby inaczej. Ja rozumiem ze wynik miał być inny, ze przed wyborami było wielkie prężenie się na forum jak to stare wybory były nieobiektywne i jak to teraz w miażdżącym stylu wygra Aga Szott. No nie udało się jakoś, wiec zostaw ten temat do cholery. I po raz kolejny się pytam "forumowiczu" o cudzysłów którego używasz przy najpiekniejszej. Jesli nie potrafisz się pogodzic z wynikami i zaakceptowac rezultatu wyborów nie bierz wiecej w nich udziału. A co do kwesti "no dobrze przynajmniej ze "najpiekniejsza" nie ejst brzydka"... a jak by była brzydka to co? byłaby brzydką bo ty tak uważasz?A moze wszyscy by zadecydowali inaczej? To są nasze wybory i jak wspomniałem jesli nie podoba ci się ich przebieg, zasady, wyniki zrób sobie swoje własne, wykup domenę, płac za nią, założ Forum rumuna, tam będziesz mógł sobie sam ustalać wszelkie zasady i kwestionować wszystkie wyniki.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 00:13

Krótka fotorelacja z wręczenia skromnego dyplomu nlaureatce naszego konkursu przed meczem Włókniarza z Wisłą Kraków

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2006, 00:15

A kto wręczał dyplom?? Niech sie przedstawią!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:39

Sorry chodzę na mecze regularnie od 1992 i ja ich k...a nie znam. Kto to jest?!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2006, 00:40

To ja ten wstęopny faszysta i rasista BELFER

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:41

Anonymous pisze:Sorry chodzę na mecze regularnie od 1992 i ja ich k...a nie znam. Kto to jest?!!!!!!

:lol: :lol: :lol: w 92 jak sądzę, to znali ich na porodówce - góra w żłobku - po prostu, młodzi kibice z Pabianic. Jeśli chcą, sam jestem ciekaw - przedstawcie się.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 06 lutego 2006, 00:52

Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie to myslałem , że Ala sobie robi zdjęcie z jakimiś juniorkami z Pabianic...... :shock: ... dopiero później można zaobserwować, że to nie dziewczyny!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 00:52

Kiedy przed meczem pytaliśmy się z Szymonem np; Gienka czy będzie wręczał to jakoś się wymigał. Nie widze nic złego w tym ze to misiek i Gwynebleid-co to ma do rzeczy ze sa młodzi? I ze w 92 r. nie chodzili na kosza??? Brali udział w głosowaniu na wyborach i poszli wręczac dyplomik. Nie widze w tym mankamentu, naprawdę. Zresztą czy to jest najważniejsze? Liczyła się chyba sama akcja, samo wręczenie i fakt ze mamy jakiś realny symbol tych wyborów :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2006, 01:12

Hmmmm....... Gienek nie chciał iść, bo jak stwierdził, nie ogolił się przed meczem i zarośniętą mordą nie będzie startował do miłościwie nam panującej Miss Basket 2005. Co do reszty, to ..... hmmm..... nie było osoby ktora nie piła przed meczem, więc też tak nie wypadało iść do Alicji :lol: :wink: . Tzn. w sumie to ja miałem świeży oddech, jednak miałem masę innych spraw na glowie i nie dałbym rady się obrobić :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 01:20

ale kto się czepia ? - to bardzo dobrze, że wręczali młodzi gorący fani Ali :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 lutego 2006, 01:27

:lol: simon, a skąd wiesz, że oni są gorący?? :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 01:38

wiem... - a skąd? - dość powiedzieć, że odpowiadam za swoje słowa :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 06 lutego 2006, 01:42

simon, czy chcesz nam coś o sobie powiedzieć?? :lol: 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2006, 12:46

A dajcie jak macie jakieś powiększenie tego dyplomu żebym mógł zobaczyć co na nim jest napisane.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 13:21

MARAS pisze:A dajcie jak macie jakieś powiększenie tego dyplomu żebym mógł zobaczyć co na nim jest napisane.
No wąłśnie jest chwilowy problem :( ale poprosze Alę zeby zrobila fotke tego dyplomu
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”