"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - Wasze głosy.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GLOSOWANIA PO MECZU Z ŁKSem, KTÓRE TRWA DO SOBOTY DO GODZINY 12.00
pozwole sobie zaczac:
3 pkt: Anna Pamuła: widac w tym sezonie ze jest coraz lepsza zawodniczką, po raz kolejny w tym sezonie nawrrzucala kilka trojkek,
2 pkt: Joanna Jarkowska: po prostu dobry mecz w wykonaniu Kulfona, chyba reka zadrzala po dwoch wolnych, ale i tak mi si epodobalo
1 pkt: Monika Ciecierska: mimo slabego poczatku meczu, potem rozkrecila sie i takze rzucila kilka trójek.
pozwole sobie zaczac:
3 pkt: Anna Pamuła: widac w tym sezonie ze jest coraz lepsza zawodniczką, po raz kolejny w tym sezonie nawrrzucala kilka trojkek,
2 pkt: Joanna Jarkowska: po prostu dobry mecz w wykonaniu Kulfona, chyba reka zadrzala po dwoch wolnych, ale i tak mi si epodobalo
1 pkt: Monika Ciecierska: mimo slabego poczatku meczu, potem rozkrecila sie i takze rzucila kilka trójek.
reloaded :]
- pink panter
- Amator
3 pkt-Joanna Jarkowska - po kilku słabszych meczach w końcu na swoim poziomie gra w ataku jak i w obronie
2 pkt - Natalia waligórska - pierwszy jej mecz w którym zagrała jak przystało na jedynkę, brawo za trójki w ważnych momentach
1 pkt - Anna Pamuła - odważna gra, pare błędów w obronie ale brawa za trójeczki
2 pkt - Natalia waligórska - pierwszy jej mecz w którym zagrała jak przystało na jedynkę, brawo za trójki w ważnych momentach
1 pkt - Anna Pamuła - odważna gra, pare błędów w obronie ale brawa za trójeczki
My court my rules !!!
3 pkt - Joanna Jarkowska - mocny punkt zespołu jak zawsze, przydało by się jeszcze jakieś wsparcie...
2 pkt - Reda Aleliunaite-Jankovska - znaczna poprawa gry po ostatnich słabych meczach
1 pkt - Natalia Waligórska - trójeczki w ważnych momentach, oby tak dzisiaj...
2 pkt - Reda Aleliunaite-Jankovska - znaczna poprawa gry po ostatnich słabych meczach
1 pkt - Natalia Waligórska - trójeczki w ważnych momentach, oby tak dzisiaj...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
PO MECZU CCC POLKOWICE VS AZS POZNAŃ
(głosowanie trwa do srody, do godziny 14.00)
3pkt: Natalia Waligórska
- widać, że ponownie chciała się pokazać z dobrej strony przeciwko drużynie,
w której grała przed tym sezonem
2pkt: Monika Ciecierska - 22 pkt, wspólnie z Natalią stworzyły duet, z którym CCC miało problemy
1pkt: Monika Sibora - rzuty z każdej pozycji przy czym dobra skuteczność
(głosowanie trwa do srody, do godziny 14.00)
3pkt: Natalia Waligórska
w której grała przed tym sezonem
2pkt: Monika Ciecierska - 22 pkt, wspólnie z Natalią stworzyły duet, z którym CCC miało problemy
1pkt: Monika Sibora - rzuty z każdej pozycji przy czym dobra skuteczność

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
3-Ciecierska- robila co chciala, trafia z kazdej pozycji
2-Waligorska, by miala 1miejsce ale z tego co pamietam to ona glupio stracila pilke w koncowce meczu(nie jestem pewny w 100%)
1-Mrozinska- dobrze w obronie
2-Waligorska, by miala 1miejsce ale z tego co pamietam to ona glupio stracila pilke w koncowce meczu(nie jestem pewny w 100%)
1-Mrozinska- dobrze w obronie
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
3pkt--------> Natalia Waligórska, ładne i swobodne wejścia pod kosz rywalek
2pkt-------->Monika Ciecierska, dużo punktów tylko skuteczność mogłabybyć lepsza
1pkt--------> Barbora Gatialova, za pierwsze punkty w AZSie i za czape na Eli Trześniewskiej, jednak gre pod koszem musi poprawić
2pkt-------->Monika Ciecierska, dużo punktów tylko skuteczność mogłabybyć lepsza
1pkt--------> Barbora Gatialova, za pierwsze punkty w AZSie i za czape na Eli Trześniewskiej, jednak gre pod koszem musi poprawić
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
3 pkt - Natalia Waligórska - chyba najjaśniejszy punkt zespołu
2 pkt - Joanna Jarkowska - nieustająca walka pod koszem własnym jak i atakowanym.
1 pkt - Monika Ciecierska - pomimo kilku strat, dobra gra, choć do końca nie moge zrozumieć jednego, dlaczego pretensje do innych, skoro samemu się czasami zdaży parę błędów...
2 pkt - Joanna Jarkowska - nieustająca walka pod koszem własnym jak i atakowanym.
1 pkt - Monika Ciecierska - pomimo kilku strat, dobra gra, choć do końca nie moge zrozumieć jednego, dlaczego pretensje do innych, skoro samemu się czasami zdaży parę błędów...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...