Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
Krzysiek
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Krzysiek pisze:MOze i nie ale jakos wczeniej w meczach bez niej sobie radziły.Napewno gala jest im potrzebna do uzyskania lepszych wyników
Wcześniej to znaczy kiedy? Rok temu? A i owszem, tylko wtedy w kadetkach grały te, które są juniorkami obecnie.
A nie ma co ukrywać - drużynę kadetek mamy słabą. W sumie poza pierwszą piątką zawodniczek, pozostałe grają bardzo nierówno i nie stanowią o obliczu zespołu. Widać także różnice w umiejętnościach. Nie mam o to do nikogo pretensji. Nie każdy rodzi się Jordanem. A te pozostałe dziewczyny dają z siebie maksa (mam nadzieję!), tyle tylko, że Ich maks jest np minimum (no albo średnią) takiej Gali czy Lechowskiej, czy innej Szałeckiej. A że nie ma innych chętnych do gry, gramy tym, co mamy. I chwała za to, że się starają jak umieją.
Nie zmienia to jednak faktu, że bez Eweliny Gali - takiej "kadetkowej" Oldze Pantelejevej (:wink:) - zespół naprawdę miałby problemy nawet z taką bezbarwną grą ełksy jak wczoraj.
PSik.
I ponieważ byłam na meczu, to ja pochwalę jeszcze Katarzynę Olejnik - w sumie to chyba 1wszy mecz, w jakim mi się podobała. Nie chodzi mi tylko o pkt, bo tych to nawrzucała
.
Pochwalę jeszcze Olę Szałecką, bo jako jedyna radziła sobie na rozgrywaniu.
Zupełnie bez głowy grała wczoraj Iza Lechowska i Patrycja Pokorska. Zresztą, mam wrażenie, że nasze rozgrywajki (i dwójki) coś "kuleją" ostatnio
Aaaaa !! I jeszcze !! Zapomniałabym !! Fajnie było ujrzeć Daivę na parkiecie, ale w nieco innej roli
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Tiaaak przyznaje się wzcorajszy meczyk był fatalny, i nie trudno było to zauważyć... Nigdy nie próbowałam gry na jedynce, a na treningu bardzo mało gram na tej pozycji...wczorajszy mecz, to był mój debiut (chociaż nie...już raz grałam, ale to jedną czy dwie akcje) Nie jestem widać stworzona do tej pozycji
:P
Fakt...z naszej starej drużyny (jak i kategorii wiekowej), zostały już tylko 4 zawodniczki...Na szczęście doszła Patrycja, później Ewelina i Kasia, i jakoś to sobie dajemy rade...czasami jest gorzej, czasami lepiej...Jedno można powiedzieć. Dajemy z siebie wszystko
Fakt...z naszej starej drużyny (jak i kategorii wiekowej), zostały już tylko 4 zawodniczki...Na szczęście doszła Patrycja, później Ewelina i Kasia, i jakoś to sobie dajemy rade...czasami jest gorzej, czasami lepiej...Jedno można powiedzieć. Dajemy z siebie wszystko
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
Kadetki ze Zgierza mistrzem
Koszykarki SK MAG-RYS Zgierz zostały mistrzyniami okręgu w kategorii kadetek. W całych rozgrywkach przegrały zaledwie 1 spotkanie. "Pobić mistrza" udało się jedynie drugiemu zespołowi ŁKS-u, podopiecznym Daivy Jodeikaite, które zdobyły brązowe medale. Obok zgierzanek, do dalszych rozgrywek awansował zespół MTK Pabianice, zajmując drugie miejsce w okręgu. Finał strefy odbędzie się w pierwszy weekend marca w miejscu wskazanym przez WGiD ŁZKosz.
SK MAG-RYS Zgierz wygrał rozgrywki okręgowe w składzie:
Marta Gamrowska
Karolina Karbowik
Karolina Ciołek
Iga Bołdowska
Joanna Leszczyńska
Paulina Olczak
Aleksandra Kubiak
Beata Wymysłowska
Natalia Lesiak
Agata Posmyk
Agnieszka Milczarska
Żaneta Stachera
Zofia Świątczak
Alicja Dudkiewicz
Trenerem zespołu jest Dorota Milczarska
2006.02.26
Piotr Ciesielski
www.lzkosz.lodz.pl
Koszykarki SK MAG-RYS Zgierz zostały mistrzyniami okręgu w kategorii kadetek. W całych rozgrywkach przegrały zaledwie 1 spotkanie. "Pobić mistrza" udało się jedynie drugiemu zespołowi ŁKS-u, podopiecznym Daivy Jodeikaite, które zdobyły brązowe medale. Obok zgierzanek, do dalszych rozgrywek awansował zespół MTK Pabianice, zajmując drugie miejsce w okręgu. Finał strefy odbędzie się w pierwszy weekend marca w miejscu wskazanym przez WGiD ŁZKosz.
SK MAG-RYS Zgierz wygrał rozgrywki okręgowe w składzie:
Marta Gamrowska
Karolina Karbowik
Karolina Ciołek
Iga Bołdowska
Joanna Leszczyńska
Paulina Olczak
Aleksandra Kubiak
Beata Wymysłowska
Natalia Lesiak
Agata Posmyk
Agnieszka Milczarska
Żaneta Stachera
Zofia Świątczak
Alicja Dudkiewicz
Trenerem zespołu jest Dorota Milczarska
2006.02.26
Piotr Ciesielski
www.lzkosz.lodz.pl
-
EwElInKa#11
- Edzia
- Junior
EwElInKa#11 pisze::) witam:) tak sobie czytami wiecie co??hihhi dajcie spokoj gram jak gram ale to zespol jest bedzie dla mnie numer 1!! to nie jest gra indywidualna alezespolowa:D:Da Ty Izus sie tak nie denerwuj;)zlosc pieknosci szkodzi:D:D:Dbuziki mociasne dla WAS:*:*:* aha i ni owcie na mnie'pani Ewelna' bo to jdnak troch krepujacejest;)EweLInA JESTEM hihhih;)kIsS:*:*:***:
Pani Ewelino (:P) - wiadomo, że gra cały zespół, że cały zespół przegrywa i wygrywa. Ale nie zmienia to faktu, że bez Twoich punktów byłoby reszcie dziewczyn baardzooo ciężko.
Także..., nie gadać, a trenować i na Zgierz się szykować !!
"Oto jest miłość.
- Edzia
- Junior
Wojteg pisze:Finał strefy odbędzie się w pierwszy weekend marca w miejscu wskazanym przez WGiD ŁZKosz.(...)
Jest drobna zmiana - finał odbędzie się w drugi weekend, czyli 10-12 marzec. A i miejsce jest już znane. Będzie to Zgierz.
W każdym bądź razie - powodzenia dziewczyny
"Oto jest miłość.
- Edzia
- Junior
Katka #6 pisze:a to że wspomagaliśmy naszych kibiców to nikt nie wspomni![]()
Ja wspomniałam, że było za głośno
Nie no, to już taki mały standard, że przynajmniej 3 chłopaków jest i dopinguje. Teraz było trochę więcej ludzia, co się chwali.
"Oto jest miłość.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie: