I liga - Grupa Wielkopolska (terminarz)

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

poz

Postautor: poz » 28 lutego 2006, 19:55

Wynik 43-90 dla Ostrowii w Zgorzelcu, nie sądze aby dawał jakieś nadzieje temu zespołowi Należy spojrzeć na sprawe realnie Osa to nie jest zespół klasowy, przy całym szacunku dla tego zespołu i taki wynik osiągnięty z juniorkami nie daje jakiegoś wielkiego powodu do dumy tym bardziej że dzień wczesniej z tym samym zespołem się jednak przegrało. Tak więc w kontekście meczy Ostrowia- Duda, mozna tylko mysleć czy u siebie Ostrów nawiąze w miare wyrównaną walkę. Czego życzę obu zespołom :) a faworyt jest jeden i to 2:O dla Leszna....

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 28 lutego 2006, 19:57

Tak przy okazji, możecie skrobnąć Dobrzy Ludzie coś więcej o grze MUKS-u w tym sezonie, stylu gry, innych zawodniczkach (Nawrotek, Najtkowskiej, Pecold czy Skobel - ta ostatnia jest chyba dobrą snajperką?)

Pozdrawiam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 20:10

Nawrotek ma problemy z kręgosłupem... nie wiem na ile to poważne - z nami nie grała... Najtkowska rzuca głównie za trzy - w sytuacjach, kiedy nic MUKSowi nie przychodzi innego do głowy... jak jej wchodzi to bywa ciężko, ale w tym sezonie od dawna raczej nie wchodzi. Skobel - wielki talent... ale jakoś ostatnio bez błysku... krążą słuchy, że trochę są wyeksploatowane póki co, brak świerzosci... może trener J. miał taki PLAN - mocno na początku dać w kość ;) W każdym razie na pewno musicie znależć sposób na Dzidkę i trójki Oli... reszta w każdej chwili może "wypalić", ale póki co jednak o postawie zespołu w trudnych meczach decyduje ktoś inny... starszy...

Pozdro.

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 28 lutego 2006, 20:12

Czy to prawda, że w meczach na Chwiałce sędziowie ostro drukują pod MUKS?

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 lutego 2006, 20:23

poz...słuchaj rzadko się spotyka, żeby nawet doswiadczony zespół zagrał na takim procencie z dystansu nawet z kadetkami... naprawdę ;) ale w żaden sposób, nigdy nie mówilem, ze ostrovia pokona tęczę, zawsze mówie, ze fajno by było ;)

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 28 lutego 2006, 20:26

o ktorej w sobote jest mecz??

i nie wydaje mi sie zeby gwizdali sedziowie pod MUKS bo raczej nitk nie lubi jabola zeby dla niego gwizdac :wink: :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 lutego 2006, 20:30

talar pisze:o ktorej w sobote jest mecz??

talar...mecz jest w niedziele... chyba, że nie wpadasz na meczyk? eee trudno wybaczam ;);););););):D:D:D:D:D:D

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 28 lutego 2006, 20:48

i nie wydaje mi sie zeby gwizdali sedziowie pod MUKS bo raczej nitk nie lubi jabola zeby dla niego gwizdac :wink: :lol:

Pytałem o sędziów, bo wcześniej przeglądałem topiki o meczach: OLIMPIA - muks na forum Olimpii...

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 28 lutego 2006, 20:51

mati pisze:

talar...mecz jest w niedziele... chyba, że nie wpadasz na meczyk? eee trudno wybaczam ;);););););):D:D:D:D:D:D

hahaha mati ale nie mecz "ptasiej grypy" tylko mecz MUKSu :lol: hahaha wiem ze ci sprawie przykrosc ale bede w niedziele na meczu :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 20:52

To różnie bywa Rafał.. akurat ten mecz o którym mówisz sędziował akurat taki "talent", że nawet gdyby chciał coś drukować, to by nie potrafił :lol: Stąd setki niezamierzonych pomyłek... Generalnie jest tak, jak napisała Ania - raczej Jabol u sędziów ma ciężkie życie.... i prawidłowo, bo większość jego zachowań zasługuje na krótkie trzymanie. Najlepiej i najsprawiedliwiej radzi sobie z nim Madanowski... ale gdy J. widzi go w rozpisce do prowadzenia jego meczu, to zgłasza protest od razu :lol: :lol: :lol:

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 28 lutego 2006, 20:57

Muszę jutro sprawdzić, kto będzie nam sędziował mecz na Chwiałce. Jak się dowiem, to napiszę. Mam nadzieję, że coś będziesz mógł napisać o tym panu/pani w szarym kostiumie :)

Pozdrawiam.

poz

Postautor: poz » 01 marca 2006, 10:18

Matii- zwracam honor! :) Niech wygra lepszy.....

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 02 marca 2006, 15:06

1 mecz. Ostrovia Ostrów Wlkp - Duda Leszno 05.03.2006 godz. 17.00

2 mecz. Duda Leszno - Ostrovia Ostrów Wlkp 09.03.2006 godz. 18.00

ZAPRASZAM wszystkich :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 02 marca 2006, 15:47

może moje słowa już nie tak zachęcające bardzo ale również zapraszam... aaa talar zapomniałaś napisać o trzecim meczu w sobote będzie! hihihihihi
:wink: 8)

POZDRO I DOZOBACZENIA :) I JESZCZE RAZ ZAPRASZAM ALL!!:) BEDZIE CO OGLĄDAĆ OBIECUJE :)

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 02 marca 2006, 17:40

wlasnie sie dowiedzialm ze mecz MUKS Poznań - WTK ŚLĘZA Siechnice odbedzie sie w sobote 04.03.2006 o godz. 15.30

Wróć do „I/II liga”