No i Panna Ewelina Gala znów najskuteczniejsza
Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
PATKA#19
Oh jeeeeej Pati się odezwała
:D:D Gratuluje wam
Jestem ciekawa jak tam Bydgoszcz z Inowrocławiem...bo tak jeżeli chodziło o wizualne zwycięztwo...to myślałam że wygra Bydgoszcz, bo to z nimi widziałyśmy się na finale strefowym juniorek starszych....ale gdy wychodziłyśmy z hali w Zgierzu (końcówka drugiej kwarty) to nieznacznie wygrywał Inowroclaw...
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
Finał strefy VII kadetek
Na brak koszykarskich emocji nie mogli narzekać kibice w Zgierzu. W pierwszym finalowym meczu strefy VII kadetek zespół z Pabianic pokonał SK Mag Rys Zgierz 55:45.
Pierwsza kwarta spotkania zdecydowanie należała do gości. Zespół gospodyń pierwsze punkty uzyskał dopiero w 5 minucie, w której wynik był 12:1.
Tą część spotkania wygrały koszykarki z Pabianic 19:9.
W drugiej kwarcie zespoły zamieniły się rolami i przewaga należała do Zgierza. Po połowie goście prowadzili już tylko 24:20.
W 3 i 4 części meczu gra była bardzo wyrównana. Znakomicie zagrały: Marta Rozumek ze Zgierza, która w trzeciej kwarcie uzyskała 12 punktów i Ewelina Gala, która w ostatniej części spotkania rzuciła 13 oczek.
SK Mag Rys Zgierz - MTK Pabianice 45:55.
(9:19, 11:5, 18:11, 7:20)
Punkty zdobyły:
Zgierz: Rozumek Marta 15, Kubiak Aleksandra 10, Olczak Paulina 7, Bołdowska Iga 6, Śmiałek Aleksandra 4, Leszczyńska Joanna 2, Milczarska Agnieszka 1.
Pabianice: Gala Ewelina 24, Szałecka Aleksandra 10, Pokorska Patrycja 7, Olejnik Katarzyna 6, Boik Karolina 5, Michałowksa Paulina 3.
W drugim dzisiejszym meczu zespól MKS Basket Bydgoszcz pokonał UKS Jadwiga Inowrocław 63:48.
2006.03.10
Katarzyna Zabłocka
www.lzkosz.lodz.pl
Na brak koszykarskich emocji nie mogli narzekać kibice w Zgierzu. W pierwszym finalowym meczu strefy VII kadetek zespół z Pabianic pokonał SK Mag Rys Zgierz 55:45.
Pierwsza kwarta spotkania zdecydowanie należała do gości. Zespół gospodyń pierwsze punkty uzyskał dopiero w 5 minucie, w której wynik był 12:1.
Tą część spotkania wygrały koszykarki z Pabianic 19:9.
W drugiej kwarcie zespoły zamieniły się rolami i przewaga należała do Zgierza. Po połowie goście prowadzili już tylko 24:20.
W 3 i 4 części meczu gra była bardzo wyrównana. Znakomicie zagrały: Marta Rozumek ze Zgierza, która w trzeciej kwarcie uzyskała 12 punktów i Ewelina Gala, która w ostatniej części spotkania rzuciła 13 oczek.
SK Mag Rys Zgierz - MTK Pabianice 45:55.
(9:19, 11:5, 18:11, 7:20)
Punkty zdobyły:
Zgierz: Rozumek Marta 15, Kubiak Aleksandra 10, Olczak Paulina 7, Bołdowska Iga 6, Śmiałek Aleksandra 4, Leszczyńska Joanna 2, Milczarska Agnieszka 1.
Pabianice: Gala Ewelina 24, Szałecka Aleksandra 10, Pokorska Patrycja 7, Olejnik Katarzyna 6, Boik Karolina 5, Michałowksa Paulina 3.
W drugim dzisiejszym meczu zespól MKS Basket Bydgoszcz pokonał UKS Jadwiga Inowrocław 63:48.
2006.03.10
Katarzyna Zabłocka
www.lzkosz.lodz.pl
MTK Pabianice 66:57 MKS "Basket" SP 67
(18:14, 18:20, 19:10, 11:13)
Punkty dla Pabianic zdobyły:
Ewelina Gala- 33
Olejnik Kasia- 17
Pokorska Patrycja- 6
Boik Karolina, Szałecka Ola- 4
Michałowska Paulina- 2
Ewa Osieja, Marika Sukiennik, Julita Helbik, Angelika Wróbel, Paulina Wendler, Blanka Kokosińska
Punkty dla Bydgoszczy zdobyły:
Maj Monika- 12
Romanek Magda 11
Lewandowska Joanna- 9
Szymanowska Agnieszka- 8
Gondek Marta- 6
Klomeas Patrycja- 5
Kosiol Ada- 4
Piórkowska Kinga-2
Pawlikowska Martyna, Czeszewska Aleksandr, Wesołowska Marta, Płaczkiewicz Ilona
(18:14, 18:20, 19:10, 11:13)
Punkty dla Pabianic zdobyły:
Ewelina Gala- 33
Olejnik Kasia- 17
Pokorska Patrycja- 6
Boik Karolina, Szałecka Ola- 4
Michałowska Paulina- 2
Ewa Osieja, Marika Sukiennik, Julita Helbik, Angelika Wróbel, Paulina Wendler, Blanka Kokosińska
Punkty dla Bydgoszczy zdobyły:
Maj Monika- 12
Romanek Magda 11
Lewandowska Joanna- 9
Szymanowska Agnieszka- 8
Gondek Marta- 6
Klomeas Patrycja- 5
Kosiol Ada- 4
Piórkowska Kinga-2
Pawlikowska Martyna, Czeszewska Aleksandr, Wesołowska Marta, Płaczkiewicz Ilona
Sytuacja wygląda tak...
1.MTK Pabianice
2. MAG-RYS Zgierz
3.MKS basket Bydgoszcz
4.UKS Jadwiga Inowrocław
Niestety nie dostałam protokołu z meczu...pponieważ brutalnie mi go odebrano (
) ale postaram się i tak jakoś wpisać wyniki. Na pewno wiem, że najwięcej punktów rzuciła Ewelina Gala 17, Kasia Olejnik 10...dalej niestety nie pamiętam...
Wynik nie był zbyt rewelacyjny...bo aż 2 punkty przewagi...
Dziewczyny następne mecze rozegrają...chyba 21.03
1.MTK Pabianice
2. MAG-RYS Zgierz
3.MKS basket Bydgoszcz
4.UKS Jadwiga Inowrocław
Niestety nie dostałam protokołu z meczu...pponieważ brutalnie mi go odebrano (
Dziewczyny następne mecze rozegrają...chyba 21.03
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie: