Wybieramy najpiękniejszą-MISS BASKET'2004 (kampania reklama)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 16 listopada 2004, 18:08

Szymon pisze:Proponowałbym zmienić regulamin wyborów. Żadnych ograniczeń, głosujemy na kogo się chce!. W końcu nie po to zgłaszałem swoją kandydatkę by teraz nie móc na nią głosować! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

Dokładnie popieram! To tak jak ja bym sie podpisał pod listem wyborczym dla prezydenta Busha, a poszedł głosować na Kerrego czy jak mu tam!!!

Paranoja

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 listopada 2004, 18:54

kibic pisze:Masz racje Lisu plus propozycja Seby 1zdjęcie i to w stroju klubowym.

Tej poprawki do regulaminu nie popieram z wiadomych chyba wszystkim względów ;-)
Jestem jedank za tym, aby "promotor" danej koszykarki NIE MÓGŁ głosować na swoją zawodniczkę, jednak mogą na nią głosować inne osoby z tego miasta/regionu.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 listopada 2004, 19:24

Viallos pisze:
Szymon pisze:Proponowałbym zmienić regulamin wyborów. Żadnych ograniczeń, głosujemy na kogo się chce!. W końcu nie po to zgłaszałem swoją kandydatkę by teraz nie móc na nią głosować! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

Dokładnie popieram! To tak jak ja bym sie podpisał pod listem wyborczym dla prezydenta Busha, a poszedł głosować na Kerrego czy jak mu tam!!!

Paranoja
Panowie - zastanówcie się! jeśli promotor może głosować na "swoją" - to albo każdy właśnie na swoją zagłosuje (naturalne, ale po co wogóle 2 część wyborów - wiadomo - dopisać dziewczynom po 5 pkt i z głowy) - albo popełni "polityczne " harakiri - promuje jedną a głosuje na drugą - bez sęsu...
Ew. jestem skłonny przyznać Wam rację w sprawie głosowania na "swoje" klubowiczki...

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 16 listopada 2004, 19:39

simon pisze:
Viallos pisze:

Paranoja
Panowie - zastanówcie się! jeśli promotor może głosować na "swoją" - to albo każdy właśnie na swoją zagłosuje (naturalne, ale po co wogóle 2 część wyborów - wiadomo - dopisać dziewczynom po 5 pkt i z głowy) - albo popełni "polityczne " harakiri - promuje jedną a głosuje na drugą - bez sęsu...
Ew. jestem skłonny przyznać Wam rację w sprawie głosowania na "swoje" klubowiczki...

Facet proszę cię nie każ mi głosowac na laski które mi się nie podobają. Przecież i tak na inne (2) muszę oddać głos i to w zupełności wystarczy. A z tym że nie można głosować na swoją klubowiczkę to już zupełna paranoja.

Ps. Przecież jak co niektóre dziewczyny zobaczą że na nie nie zagłosowałem (albo np. Mikey nie zagłosował :wink: ) to nie odezwą się do mnie już więcej :lol: 8) . A co więcej nie odezwie się do Mikeya - i tu nie pomogą żadne tłumaczenia i regulaminy (stary masz ż... to chyba rozumiesz).

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 listopada 2004, 19:45

Masz racje Lisu plus propozycja Seby 1zdjęcie i to w stroju klubowym.

błagam - to jest zabawa, wybory MISS to nie wybory do zarządu dzielnicy - tu bardziej od wyboru chodzi o samo wybieranie - takie serfowanie na pograniczu koszykówki, piękna i zabawy. Jedno zdjęcie, w stroju sportowym - to może jeszcze wszystkie mają mieć zaczesane włosy, brak makijażu a może... chusty?
Dajcie spokój – troszkę luzu – pooglądajmy sobie po prostu te zdjęcia, zachwalajmy „swoje” laseczki a wybory traktujmy jako sympatyczne jajcarstwo...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 listopada 2004, 19:48

UWAGA - zmiana regulaminu - oczywiście całość w odpowiednim wątku - a po krótce to uproszczenie - zniesienie zakazów, uproszczenie punktacji - czytajcie i oceniajcie... :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 listopada 2004, 20:03

Skandaaal!!! ja co prawda nie dostałem zadnej propozycji korupcyjnej ale w głowie mi sie to nie mieści!!! Ta sprawa musi zostać zbadana! Tak byc nie może! Podłosć ludzka jak widac nie zna granic! Jestem zbulwersowany niemniej niż Wy Drodzy Forumowicze... Brak mi słów... :shock:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 listopada 2004, 20:54

simon pisze:Ja ze swej strony chciałbym dodać, że nie ma oczywiście OBOWIĄZKU głosowania na blondynki, ale... cóż - nie od dziś wiadomo - zresztą choćby wielki symbol MM - no jaki miała kolor włosów? cha! Każdy oczywiście zrobi jak uważa, ale panowie - zresztą - pamiętacie ten tatuaż wyglądający spod rękawka koszulki?? – śliczny, nie? Co by tu nie pisać, wiadomo, że wyłania się prawdziwy faworyt – śliczny faworyt!
:D :D :D
Co Ty bredzisz simon jakie blondynki??? Postradałes zmysły? Wielki symbol to Monica Bellucci - no i jaki ma kolor włosów? I co Ty tu z jakąś dziarą spod rękawa wyjeżdżasz? Preciez liczy się piękno, uroda, subtelność, delikatność...
Rodacy, Forumowicze, Bracia !!! Przejrzyjcie na oczy!!! Nie kierujcie się własnymi partykularnymi interesami, słabostkami, swoimi "widzimisię". Przeciez widac gołym okiem kto powinien wygrać, no przyznajcie to z rekoma na sercach. Wiem ze tak myślicie Drodzy Wyborcy! Bądźcie odważni i zagłosujcie na Alicję P.! 8)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 listopada 2004, 21:05

Owszem... możecie iść na łatwiznę i posłuchać Mikeya - ale dlaczego? nie możecie mieć własnego zdania? - przecież skoro złotowłosa Biba podoba Wam się najbardziej, wcale nie musicie przed samymi sobą udowadniać własnego "płynięcia z prądem" - to co modne, to łamanie reguł - aktualne trendy promowania ciemnowłosych nie wytrzymają próby czasu!
górą blondynki!

http://80.55.210.94/zdjecia/biba/52.jpg

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 listopada 2004, 21:17

Ha ha ha! Coż za mowa-trawa simonie! Nie doceniasz naszych Szanownych Kolegów Forumowiczów. Myslisz ze polecą na ten tani chwyt o próbie czasu? :lol: :lol: :lol: Każdy facio spod budki z piwem ślini sie na widok blondynek. I dlaczego? Toz przeciez to cudowne kruczowłose niewiasty zasługuja na nasze uznanie i podziw. Zawsze niesprawiedliwie w cieniu tych tlenionych blondyn w stylu Pameli Anderson... :? Powinniśmy złamac ten trudny do zaakceptowania mit BB i głosowac na najlepsza kandydatkę obozu przeciwnego-A.P.!!!
Obrazek

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 listopada 2004, 21:57

Witam tu mówi przewodniczący Komisji Śledczej!
Spokój ma być musze ustlić od czego wszystko się zaczęło !
Kto chce być moim doradcą?

Z poważaniem

Przewodniczący Komisji do Spraw Wyboru Miss Basket

MARAS
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 16 listopada 2004, 22:21

Mikey pisze:Ha ha ha! Coż za mowa-trawa simonie! Nie doceniasz naszych Szanownych Kolegów Forumowiczów. Myslisz ze polecą na ten tani chwyt o próbie czasu? :lol: :lol: :lol: Każdy facio spod budki z piwem ślini sie na widok blondynek. I dlaczego? Toz przeciez to cudowne kruczowłose niewiasty zasługuja na nasze uznanie i podziw. Zawsze niesprawiedliwie w cieniu tych tlenionych blondyn w stylu Pameli Anderson... :? Powinniśmy złamac ten trudny do zaakceptowania mit BB i głosowac na najlepsza kandydatkę obozu przeciwnego-A.P.!!!

A ja was pogodzę obu. Po co wybierać blondynkę czy kruczowłosą skoro można mieć dwa w jednym. I taka właśnie jest drodzy forumowicze kandydatka z grodu gdzie w herbie "trzy korony" są.

A oto dowód

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 listopada 2004, 23:02

Łeeeeee no bądź poważny Viallos, szukasz gdzieś po Polkowicach jak masz we własnej hali pod nosem taki skarb! I mówiłem już cos na temat farbowanych, a tu piękny kwitnący czarny kwiat lotosu, cud-białogłowa!
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 16 listopada 2004, 23:03

Mikey pisze:a tu piękny kwitnący czarny kwiat lotosu

jeżeli już - to nie lotosu tylko polfy :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 listopada 2004, 00:52

Nie zgadzam się z tym, że promotor danej zawodniczki może na nią głosować - faktycznie druga runda wtedy jest kompletnie bezsensu i tak wiemy, kto na kogo. Ciekawe również ile osób zagłosuje na zawodniczkę z poza własnego klubu :( Ale to nie mój problem - mój sztab wyborczy na tegorocznych wyborach jedynie przygląda się sposobom prowadzenia kampanii. Na razie trochę jest zdegustowany powtarzającymi się propozycjami korupcyjnymi - zwłaszcza, że są to te z kategorii "nie do odrzucenia" ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Miss Basket”