Wklejam jeszcze raz moją propozycję:
Oto moja propozycja regulaminu i przebiegu wyborów:
1. Do 20.11.2004 (ja bym jednak dał czas do końca miesiąca, ponieważ wciąż się coś zmienia w zasadach) każdy
zalogowany użytkownik forum zgłasza jednką kandydatkę do tytułu Miss Basket '2004. Powiedzmy że regulamin musi być ustalony definitywnie do 20 a od 1.12.2004 głosowanie. Zawodniczka może być z klubu któremu forumowicz kibicuje ale mnie musi, jednak powinna być zawodniczką zgłoszoną do rozgrywek PLKK. Jej kandydaturę zgłaszamy w temacie
"Kandydatki do tytułu Miss Basket'2004" wraz z max.5 zdjęciami(jeżeli oczywiście takowie posiada) konieczkie jedno z meczu gdyż każda będzie wyglądać jak modelka podczas sesji a jej urodę można ocenić podczas meczu gdy nie ma 'tapety" gdy jest zmęczona, spocona wtedy to jest sztuka wyglądać ładnie.
2. Głosujemy w temacie
"Głosowanie - Miss Basket '2004". Głosować może tylko
zalogowany użytkownik forum, każdy tylko raz, na trzy dowolne kandydatki, w kolejności od tej naj... 1.miejsce - 5 punktów, 2-3, 3-1. W temacie
"Głosowanie - Miss Basket '2004" znajduje się regulamin i zasady głosowania a każdy następny post to już tylko głosy oddane przez uzytkowników bez żadnych komentarzy. Głosować można przez dajmy na to 3 tygodnie czyli o 1.12.2004 do 22.04.2004 a wyniki oficjalne 24 rano
3. Powinien zaostać utworzony temat
"Miss Basket '2004 - komentarze" w którym można byłoby dyskutować o aktualnym stanie wyborów, o urodzie kandydatek, o przekupstwach i aferach i wszystkich innych p....
Każdy wpis zaśmiecający temat o głoswaniu i kandydatkach powinien być usuwany a jego autor powinien być wykluczony z zabawy.
Wszystkie tematy powinny być w Hyde Parku a w Aktualnościach powinien być tylko ZAMKNIĘTY, przyklejony temat w którym będzią linki do poszczególynch tematów i wyjaśnienia co i jak.
Licze że weźmiecie moje propozycje pod uwagę.
Uważam że dotychczasowe tematy powinny być wykasowane a na ich miescu powinny pojawić sie nowe "czyste i przejrzyste" tematy w których moderatorzy bedą dbali o porządek.