Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)
Moderator: Moderatorzy
Seba pisze:kosz pisze:Ponoć będą sędziować Karina i Wacek:P
To tak szczerze mówiąc przestaje być smieszne( Jeden sędzia MUSI zrezygnować, bo ważył się odgwizdać coś przeciw tym, którym nie powinien - choć może się i pomylił... drugi myli się (świadomie czy też nie) bez przerwy w innym meczu, a zostaje za to nagrodzony awansem... To może niech ustalają sobie wyniki po za boiskiem i piszą o tym w gazetach... po co tracić czas wychodząc z domu
Byłeś na meczu seba
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Ananas - nie o to chodzi... ja WIERZĘ, że on był! Tylko sprawa w tym, że mylić się może każdy... a tak, jak napisałem - jeden od razu wyleci, a drugiemu dadzą nagrody
((( Pozdrawiam p. Karinę ....Oczywiście są błedy i błedy... ale myślę, że za jedną pomyłkę tego sędziego los spotkał za ostry - patrząc na ogólną rozpacz jeśli chodzi o nasze sędziowanie... A może inaczej - los go spotkał sparwiedliwy, ale szkoda, że innych nie traktuje się równo pod tym względem.
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
-
Żołnierz1
ananas pisze:Seba pisze:kosz pisze:Ponoć będą sędziować Karina i Wacek:P
To tak szczerze mówiąc przestaje być smieszne( Jeden sędzia MUSI zrezygnować, bo ważył się odgwizdać coś przeciw tym, którym nie powinien - choć może się i pomylił... drugi myli się (świadomie czy też nie) bez przerwy w innym meczu, a zostaje za to nagrodzony awansem... To może niech ustalają sobie wyniki po za boiskiem i piszą o tym w gazetach... po co tracić czas wychodząc z domu
Byłeś na meczu seba![]()
![]()
![]()
![]()
Jakbyś był to byś zobaczył ten EWIDENTNY BŁĄD i miał pewność, że miał on miejsce
![]()
![]()
![]()
![]()
GRATKI DLA DZIEWCZYN ZA ZWYCIĘSTWO Z GDYNIĄ!!! Kapitalny mecz Aśki Zalesiak
![]()
![]()
![]()
![]()
To naprawdę nie ma znaczenia czy świadomie czy nie. Dają d..... i z tym się wszyscy zgadzamy.
-
Żołnierz1
ananas pisze:dają d... i to solidniei jeszcze jedno małe sprostowanie seba - sędzia nie musiał opuszczać zawodów - z tego co wiem zrobił to na własne życzenie
![]()
Pozdro
HIHIHI. Za komuny jak kogos wyrzucili z pracy czy ze szkoły to też mówiłi ,że ,,odszedł na własną prośbę,,. A PZKOSZ jest jak za komuny. Dlatego mamy wyniki bliskie zeru w reprezentacjach. A co miał powiedzieć? Że mu podziękowali? Odszedł za porozumieniem stron.
Szymon pisze:![]()
![]()
... hmm... sugerujesz, że "najwspanialsza drużyna" podłożyła się gospodyniom
![]()
![]()
![]()
A jeśli chodzi o Wasz półfinał....... mam nadzieję, że weżmiecie srogi i udany rewanż za SKRĘCONYprzez "sędzine Karine"
, ubiegłoroczny finał MPJ
![]()
![]()
![]()
DO BOJU![]()
![]()
No cóż... poznałem trochę szczegółów... założenie Gdyni były proste - wygrać... stąd też większość meczu grały podstawową piątką-szóstką zawodniczek. Jednak założenia, a realizacja to już inna sprawa... Gdynianki się kompletnie skompromitowały... przyniosły wstyd zespołowi i swojemu trenerowi... Tyle w temacie!
Osanki głowy do góry!!!! Nie przejmujcie się - zasłużyłyście na pierwszą czwórkę!!!
Anonymous pisze:Seba pisze:widać tam gdzie Gdynia to o sporcie uczciwym można zapomnieć((((
rozumiem ze palasz nienawiścia do wszystkiego co sie z gdyni wywodzi, ale rzucanie takich oskarżeń, hmm, przesada, by nie napisac ostrzej
Tak... napisz ostrzej... po meczu, w którym Wasze "gwiazdy" wyrolowały ambitny zespół ze Zgorzelca, nie walcząc dziś tak, jak potrafią.... możesz pisać ostrzej! Chyba tylko na swoje zawodniczki.... WSTYD co dziś odstawiły!!!! Niech sobie uświadomią, że dzięki ich NIESPORTOWEJ postawie teraz bardzo dobry zespół, który dziś sobie sam wywalczył awans (a przynajmniej tak im się wydawało)... pogrążył się w rozpaczy... pewnie jednak dziewczyn z Gdyni to nic nie obchodzi... szkoda!
Ostatnio zmieniony 17 marca 2006, 20:51 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Opanujcie się 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
ja pisze:...ja uwazam ze karina bardzo dobrze sedziuje i nie uwazam ze dzieki niej w tamtym roku wygrala gdynia!
A ja uważam, że w zeszłym roku "sędzina Karina" SKRĘCIŁA mecz finałowy
Heh..... a co do poziomu sędziowania tej osoby. Taaa.... sedziuje zajebiście, wspaniale czuje grę.... jednym słowem, jest najlepszym sędzią wśród niewidomych
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Bartek SZACUNEK! Wiem, że chciałeś wygrać... wiem, że robiłeś wszystko... wiem, jak się czujesz...
Masz rację - najbardziej szkoda Osanek
((( Dzis sport przegrał, ale może ta nauczka spowoduje, że zawodniczki (WSZYSTKICH KLUBÓW!!!!) będą wychodziły ZAWSZE na boisko, by wygrać... czasem wiedząc, że ich zerowa mobilizacja spowodować może płacz tych, którzy sobie na to niczym nie zasłużyli:(
Pozdrowionka... i trzymaj sie!
-
AKA
-
.:marcin:.
Seba pisze:Bartek SZACUNEK! Wiem, że chciałeś wygrać... wiem, że robiłeś wszystko... wiem, jak się czujesz...Masz rację - najbardziej szkoda Osanek
((( Dzis sport przegrał, ale może ta nauczka spowoduje, że zawodniczki (WSZYSTKICH KLUBÓW!!!!) będą wychodziły ZAWSZE na boisko, by wygrać... czasem wiedząc, że ich zerowa mobilizacja spowodować może płacz tych, którzy sobie na to niczym nie zasłużyli:(
i po co byly Twoje wczesniejsze ostre slowa?? oskarzanie o nieuczciwość??
od braku mobilizacji i olania przeciwnika, w przypadku gdy ma sie zapewniony awans (malo to takich przypadkow w sporcie jest??) do nieuczciwości jest powiedzialbym przepasc...
ciekaw jestem cobys napisal gdyby dzis na miejscu gdyni byla olimpia
czase lepiej sie zastanowic przed napisaniem takich bzdur
.:marcin:. pisze:Seba pisze:Bartek SZACUNEK! Wiem, że chciałeś wygrać... wiem, że robiłeś wszystko... wiem, jak się czujesz...Masz rację - najbardziej szkoda Osanek
i po co byly Twoje wczesniejsze ostre slowa?? oskarzanie o nieuczciwość??
(...)
Uważasz, że wyrolowanie Osy Zgorzelec po przez kompletne olanie przez zawodniczki z Gdyni dzisiejszego meczu, to nie nieuczciwość?
Olimpia... tak się składa, że juz wczoraj mieliśmy pierwsze miejsce zapewnione... i jaki dziś wynik? Myślisz, że Bytom chciał wrócić do domu bez wygranej???? Że prowadząc większość meczu, na koncu odpuscił???
POWODZENIA Bartek jutro... wiem, jak się czujesz, ale jutro też jest dzień... i niech wygra lepszy!!!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”