Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)
Moderator: Moderatorzy
-
ja
-
Gość
Ciekawa teoria przyznam hehe.Najciekawsze zazwyczaj wypisują anonimy,które boją się podpisać.A nikt nie napisał o sędziowaniu bo osoby,które były na meczu prawdopodobnie jeszcze nie wróciły z Gorzowa.W końcu trudno żebym np. ja się wypowiadał o meczu skoro mnie tam nie było, ale widzę, że "kibicom" innych klubów... nie stoi na przeszkodzie komentowanie pracy sędziów mimo że nie było ich na meczu.
Anonymous pisze:Ciekawa teoria przyznam hehe.Najciekawsze zazwyczaj wypisują anonimy,które boją się podpisać.A nikt nie napisał o sędziowaniu bo osoby,które były na meczu prawdopodobnie jeszcze nie wróciły z Gorzowa.W końcu trudno żebym np. ja się wypowiadał o meczu skoro mnie tam nie było, ale widzę, że "kibicom" innych klubów... nie stoi na przeszkodzie komentowanie pracy sędziów mimo że nie było ich na meczu.
To był mój post, zapomniałem się zalogować
Rybak pisze:Anonymous pisze:Ciekawa teoria przyznam hehe.Najciekawsze zazwyczaj wypisują anonimy,które boją się podpisać.A nikt nie napisał o sędziowaniu bo osoby,które były na meczu prawdopodobnie jeszcze nie wróciły z Gorzowa.W końcu trudno żebym np. ja się wypowiadał o meczu skoro mnie tam nie było, ale widzę, że "kibicom" innych klubów... nie stoi na przeszkodzie komentowanie pracy sędziów mimo że nie było ich na meczu.
To był mój post, zapomniałem się zalogować
Popieram. Nie dość, że tchórze, to jeszcze maja problemy z logicznym myśleniem
-
Żołnierz1
ja pisze:pytasz sie czemu cisza o sedziowaniu??!nie wiesz ze przeciez olimpia wygrala to nie ma sie czego czepiac!no przeciez cel zostal osiagniety-karina wyeliminowana!jakby nie daj Boze wygrala Gdynia to wtedy bylby caly poemat o sedziowaniu!:|
Drogi kolego. Co dosędziowania. Byłeś chociaż ? Nie. To nic nie pisz skoro nic nie wiesz. Sedziowanie przez 2 kwarty ok. I nagle jeden z nich robi 9 gwizdków pod rząd dla LOTOSU. Ale zrobił numer jak nie odwiazdał akcji Lotosu gdy gracz robi kroki, chce rzucić więc wyskakuje ale widać że jej się odmieniło i z powrotem jest z piłką na parkiecie i klepie ją dalej. Szok. Jak to się nazywa? Gość stał przy niej. I nagle zaczął dobrze gwizdać pod koniec. Zaćma? Szacunek dla Lotosu. Dobrze ustawiony zespół Jujka świetnie. Dobrze grały wszystkie. Wykorzystały naszą krótką ławkę. Ale to było za mało na Olimpię. Myślę,że popełniły błąd przegrywając z Gorzowem. Finał mógł mieć totalnie inny przebieg. ale to nie mój problem A Olimpia? Jak dla mnie już wygrały. Dziękuje!
-
Żołnierz1
-
Gość
KIBIC pisze:Po za tym to chyba Olimpia miała fart , że dzisiaj wygrała ......
więc chyba w Gdyni na finałach nie było wszystko tak oczywiste jak pisali wszyscy
hihihihhihih... farta... Kibic nie rozbawiaj mniej:))) Calutki mecz prowadzenie... w trzeciej kwarcie 16 punktami... w czwartej 12-13... nawet na 2 minuty przed końcem 7 punktów... Pełna kontrola + zawalona końcówka niestety... na szczęście sprawiedliwosci stało się zadość, bo wygrał dziś zespół zdecydowanie lepszy... Co chyba potrafili nawet zauważyć kibice z Gdyni.. ci co byli na meczu, bo Ciebie Kibic nie widziałem.. więc Twój tekst mnie tylko rozbawił.
WIELKIE GRATULACJE OLIMPIJKI!!!!
Co do sędziowania... narzekanie jest, bo po prostu poziom jego jest ogólnie fatalny:( Dzis było niezle przez większość meczu, ale kilka błędów w trzeciej kwarcie bodajże to po prostu tragedia... i nawet nie tyle już wqrzające ile smieszne, że ktos, kto nie zna PODSTAWOWYCH przepisów sędziuje półfinał mistrzostw Polski
Jutro WIELKI FINAŁ!!!!! Olimpia Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wlkp... pozdrawiam kibiców z Gorzowa poznanych dziś - mam nadzieję, ze jutro zrobimy atmosferę, jakiej często nie ma na meczach nawet ekstraklasy! POWODZENIA Wam życzę... i Judi ZDROWIA zwłaszcza (masakrycznie to wygladało!)
Jeszcze raz BRAWO OLIMPIJKI!!!!! Dziś było prawie rewelacyjnie;) Prawie... bo rewalacyjnie ma być jutro
Ostatnio zmieniony 18 marca 2006, 21:21 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Szymon pisze:mati pisze:Olimpia wygrywa 64-63!!!:):):):)
JEEEESSSSTTTT![]()
![]()
![]()
WIELKIE BRAWA DLA OLIMPII POZNAŃ![]()
![]()
![]()
Rewanż za ubiegłoroczny finał się udałBRAWO
![]()
![]()
![]()
GRATULACJE DLA OLIMPII![]()
![]()
DZIĘKI WIELKIE Szymon!!! I dziekuje w imieniu dziewczyn i trenerów wszystkim, którzy składali gratulacje!!! Bardzo fajna sprawa!!!:)))
Widzę z relacji na forum, że podawano tu sprzeczne informacje na temat wyniku
Olimpia Maczki AZS Poznań - VBW Gdynia 64:63
Olimpia: Idczak Weronika 29, Budeń Karolina 20, Pacyńska Olga 6, Pacyńska Bogna 4, Rafałowicz Agata 3, Najtkowska Katarzyna 2, Iwanowska Barbara.
VBW Gdynia: Leciejewska Magdalena 15, Jujka Marta 14, Urbaniak Marta 13, Ambrosiewicz Karolina 6, Rościszewska Natalia 5, Motyl Katarzyna 4, Bibrzycka Magdalena 3, Modelska Agnieszka 2, Głocka Barbara 1, Niewrzawa Natalia.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”