AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Jak dla mnie ten wynik jest niespodzianką. Bylam pewna ze Gorzow wygra choc jedno spotkanie we wlasniej hali, tym bardziej ze w Polkowiacach radzil sobie b. dobrze.
Karpinska- 0 pkt
Napewno slaba forma rzutowa tej zawodniczki miala wielki wplyw na wynik.
Gratulacje dla CCC
Karpinska- 0 pkt
Gratulacje dla CCC
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Polkowic za zwycięstwo i awans do półfinału...Jedak serdeczne gratulacje także dla akademiczek. Walczyły i to sie liczy. Pozdrowienia dla kibiców z Polkowic.
PS u nas doping szedł wam lepiej niz we własnej hali.
PS u nas doping szedł wam lepiej niz we własnej hali.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Bohaterka dnia - Aśka Zalesiak
Dwa genilne mecze - przeciwko Stalowej Woli (juniorki) i CCC(ekstraklasa)
Cisną się na usta słowa, które odśpiewaliśmy po meczu - DUMNI PO ZWCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
Pozdro dla kibiców zPolkowic
Cisną się na usta słowa, które odśpiewaliśmy po meczu - DUMNI PO ZWCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No wiec spodziewałem sie obstawialem wiedzialem!
BRAWO POLKOWICCCE!
Olka Karpińska widac ze jest w szczytowej formie, gra bardzo skutecznie i ma świetne statystyki w meczu
Bardzo sie ciesze z takiego stanu rzeczy, widac kto rzadzi w dole tabeli!!! Serdecznie pozdrawiam kibicow z gorzowa z Kaziem na czele
!
BRAWO POLKOWICCCE!
Olka Karpińska widac ze jest w szczytowej formie, gra bardzo skutecznie i ma świetne statystyki w meczu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
FAIR PLAY pisze:No wiec spodziewałem sie obstawialem wiedzialem!
BRAWO POLKOWICCCE!
Olka Karpińska widac ze jest w szczytowej formie, gra bardzo skutecznie i ma świetne statystyki w meczuBardzo sie ciesze z takiego stanu rzeczy, widac kto rzadzi w dole tabeli!!! Serdecznie pozdrawiam kibicow z gorzowa z Kaziem na czele
!
Wiesz co szkoda mi słow na takich jak ty...twój login jest nie adekwatny do tego co piszesz i jak sie zachowujesz...jesteś po prostu prostakiem...a co do Oli to spokojnie, jeszcze pokarze co potrafi...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
hehehe meczyk zajefajny, gdy sie dowiedzielismy ze poznan wygral krzyczelismy AZS POZNAN:):) po meczu tez zeby kazdy slyszal. Co do naszego dopingu to nie wiem jak bylo, bo dostalismy kijowe miejsca za szyba na balkonie, nawet stac niemoglismy po kibice z Gorzowa nic by nie widzieli:)
POZDRO: Elen i dowch twoich kumpli
PS: bylo nas cos slychac?
POZDRO: Elen i dowch twoich kumpli
PS: bylo nas cos slychac?
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
wyjazd ogólnie bardzo udany. Jak napisał Ginda - miejsca troche marne... sądze ze był bardzo fajny doping przez całe spotkanie. nie orzumiem tylko kibiców z gorzowa, którzy mieli jakies pretensje do nas
a najbardziej rozbroiło mnie to: "DO BRZEGU, DO BRZEGU, DO BRZEGU PASUJECIE:!:" lol
słabych macie tych ochroniarzy w Gorzowie
jeden nie mógł nas zatrzymac na schodach jak szlismy po zwycięstwie do dziewczyn, a dwóch innych nie dało rady mi i kumpowi, gdy chcieliśmy przedostać się do Edzi, w trakcie gdy udzielała wywiadu dla telewizji. "Korpus" ochrony został przerwany i na wizji, na szyi Edki zawisł mój szalik
jeszcze odniosę sie do fragmentu wpisu Gindy - gdy dowiedzieliśmy się o sukcesie AZSu P., zaczęliśmy spiewać "AZS POZNAŃ" to ludzie jakoś dziwnie na nas patrzyli
nie wiedzieć czemu
Pozdro dla chłopaków z Gorzowa i powodzenia w walce o V miejsce.
słabych macie tych ochroniarzy w Gorzowie
jeszcze odniosę sie do fragmentu wpisu Gindy - gdy dowiedzieliśmy się o sukcesie AZSu P., zaczęliśmy spiewać "AZS POZNAŃ" to ludzie jakoś dziwnie na nas patrzyli
Pozdro dla chłopaków z Gorzowa i powodzenia w walce o V miejsce.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”