AZS Poznań - PZU Polfa Pabianice 61:63 i 83:80 - stan 2:2

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 18 marca 2006, 21:33

Przepraszam,ale muszę stanąć w obronie gościa z Gdyni, który w oczywisty sposób się "zlokalizował" a czy ma jakiegoś nicka gdzieś tam czy nie to juz przecież sprawa drugorzędna. Nic przecież dziwnego w tym że Gdynianin cieszy sie z męczarni Polfy przed meczami z Lotosem. :roll: :wink:

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 18 marca 2006, 21:40

:shock: :shock: :shock: :shock: Wierzylam ze AZS wygra jeden mecz, ale nigdy bym sie nie spodziewała ze doprowadzi do stanu 2:2. Uwazam ze przyczyną porazki jest po prostu brak zaangazowania i checi zawodniczek z Pabianic. Nie widzialam tego meczu i byc moze bardzo sie myle ale chyba nie ma innego racjonalnego wytlumaczenia. Nie ujmuje nic poznaniankom ale to co sie wyprawia w tej parze jest co najmniej wielka niespodzianką. Nawet jesli Polfa rozgromi AZS w srode to blamaz i zle nastawienie kibicow co do niektorych pan pozostanie. Nie rozumiem natomiast osoby ktora pisze ze Herkt jest beznadziejny.Czy ktos widzial naprawde beznadziejnego trenera??? Jesli nie to prosze pojechac do Chełma. Trener nawet najlepszy nie jest w stanie zagrac i wygrac meczu za zawodniczki jesli One same tego nie chcą. Ja uwazam pana Tomka za fachowca najwyzszej klasy ktory z całą pewnoscia bardzo dobrze przygotował wszystkie dziewczyny. Rozumiem frustrację kibicow, bo z takim skladem i takimi nawiskami Wasz zespol nie powinien miec problemow.Ale jak widac nazwiska nie grają. Trzeba miec tylko nadzieje ze jesli dojdzie do walki o mistrzostwo forma znacznie wzrosnie.

W srode 3mam kciuki za AZS :)
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 marca 2006, 22:25

dżizas :!: TO BYŁ DOPIERO MECZ :!: Dziewczyny pokazaly charakter - w pierwzej polowie rpzegrywaliśmy juz ok.10 pkt chyba, zdołaliśmy sie obudzić, "dojść" na kilka punktow - wtedy walka toczylas sie juz kosz za kosz - no a pod koniec to juz koncert gry naszych :!: Cieciera, Siba i Waligóra - nie tylko celnymi wolnymi, ale takze rzutami za 3 pkt w decydujacym momecie zapewniły nam zwyciestwo, oraz piąty mecz.
Szykuje sie nam thriller w Pabianicach - oby z happy-endem dla nas :D :!:

pozdrowienia dla Kibiców Włókniarza: Edzi, Kowalika, Trenejro, Wojtega - wiem, ze nie wymieniłem wszystkich, sorry...

FORZA AZS :!: :!: :!:

PS: tak w kwestii formalnej - moznaby na "belce" tematu wpisać dzisiejszy wynik, oraz aktualny stan play-off? dzięki :]
reloaded :]

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 18 marca 2006, 22:29

Mecz byl fantastyczny, podobnie zreszta jak wczoraj Polfa zagrala slaby mecz i jak to powiedziala E. Lamparska polfa jest "w dołku"! miejmy nadzieje ze ten swoisty dolek utrzyma sie do czwartku i azs pokaze klase w walce o poduim.... Oczywiscie to malo prawdopodobne ale wierze w to gleboko! Polfa zagrała bardzo slaby mecz, dziwie sie ze w tak istotnym momencie polfa... nie ma formy! Przykra sprawa ale w istocie tak jest!

AZS POZNAŃ SIALALALALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 marca 2006, 22:44

:((( Włókniarzu.... co się dzieje :((((((( :roll:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 18 marca 2006, 23:03

Seba pisze::((( Włókniarzu.... co się dzieje :((((((( :roll:

... Poznaniak! hmmm... bez komentarza! :?
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 marca 2006, 23:07

FAIR PLAY pisze:

:lol: :lol: :lol: A sobie komentuj... hehe :D:D:D... WŁÓKNIARZ DO BOJU!!!! Mam nadzieję, że spotkamy się na półfinałach w Gdyni... zmieniając Waszą piosenkę trochę... "... i Olimpię dopingować i z Włókniarzem w zgodzie żyć..." ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 marca 2006, 23:15

Seba pisze:
FAIR PLAY pisze:

:lol: :lol: :lol: A sobie komentuj... hehe :D:D:D... WŁÓKNIARZ DO BOJU!!!! Mam nadzieję, że spotkamy się na półfinałach w Gdyni... zmieniając Waszą piosenkę trochę... "... i Olimpię dopingować i z Włókniarzem w zgodzie żyć..." ;)

:? :? :? :? o co Ci chodzi z tą piosenką :?: :?: :?: Po co zmieniać tekst piosenki :?: :?: :?:

A jeśli chodzi o wpis Fair Play..... hmm.... kilka miesięcy temu czytałem na tym forum, że podczas meczu Olimpii z Unią Swarzędz kibice AZSu dopingowali Unię... - Poznaniacy :? :?: Hmm... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 marca 2006, 23:19

:)))) No jak to o co... chyba jest w oryginale: "... i Włókniarza dopingować, i z Olimpią w zgodzie żyć.." ?;) Więc ja bym musiał śpiewać trochę inną wersję? Czy nie? Bo może coś pokręciłem? :lol: Ale ja z Olimpią "w zgodzie żyć" to by trochę dziwnie brzmiało;))))

A do tamtej sprawy nie ma co wracać... kibicowali komu chcieli... ich sprawa:))) My mamy nasze... JUTRO OLIMPIA WALCZYĆ BĘDZIE O MISTRZOSTWO POLSKI!!!!! Nie wiem, czy Trojan wziął w końcu od Kowala Waszą flagę... bo by się przydała w Gorzowie... No i ci, którzy chcą dopingować OLIMPIĘ w Gorzowie mile widziani ;) hihi

Pozdro!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 marca 2006, 23:28

Aaaa.... no tak, Ty byś musiał odwrócić słowa, no tak, no tak..... nie załapałem.... ehhh..... już tak długo nie piłem i dzisiaj po popisach "pewnych pań" nie wytrzymałem i łykłem kilka drinków :oops:

I o co chodzi z flagą :?: Kiedy Trojan miał wziąść od Kowalika :?: :?: :?:
Bożeeee...... wódko pozwól żyć :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 18 marca 2006, 23:29

DO BOJU DO BOJU DO BOJU MRKS!!!!
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
:lol: 8)

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 18 marca 2006, 23:30

NIE WARTO ŁAMAĆ SERC
CHOĆ PRZEGRALIŚMY MECZ
I TAK NAJLEPSZY JEST
PABIANICKI MRKS

JESTEM WESOLY ROMEK

A W NIM WODE SWIATLO GAZ

ZASPIEWAM JESZCZE RAZ

:lol: 8)

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 18 marca 2006, 23:31

Włokniarzu co jest z Tobą :?: :?: :?: Skad ta porazka :?: :?: :?: Co się tam działo ze tak wyszło :?: :?: :?:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 marca 2006, 23:33

Szymon pisze:(...)I o co chodzi z flagą :?: Kiedy Trojan miał wziąść od Kowalika :?: :?: :?:
Bożeeee...... wódko pozwól żyć :!:

Ano bo my ... wracając z Gorzowa... pędzilismy na maxa i udało nam się zdążyć podjechać pod Chwiałkę równo z końcem meczu :lol: Zaciągnelismy więc Kowalika na małe conieco... chcieliśmy zatrzymać siłą, ale się opierał... wymyślał jakieś prace czy coś;) No i Trojan chciał wziąść od niego flagę, żeby jutro wisiała koło olimpijnych... no i nie wiem, czy podołał... a po za tym poznałem Wojtega - też twardo się wzbraniał przed zostaniem... ojjjj się zmieniło w Pabianicach... hihih... chyba tzreba będzie siłą następnym razem zatrzymać u Trojana wysłanników z Waszego klubu;))))) :lol:

.... a Edzia... bo potem Marian mi powiedział, że to ona... jakaś potwornie naburmuszona... no ale spoko... Edzia chyba z Polfy, więc loooz (JOKE) ;) ;) ;)

Pozdrowionka... zwłaszcza dla nowopoznanych... niestety oprócz Wojtega nie bardzo pamiętam kto się jeszcze witał...

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 18 marca 2006, 23:33

WŁÓKNIARZ WŁOKNIARZ WŁÓKNIARZ WŁÓKNIARZ KOOOSZ
WŁÓKNIARZ KOOOSZ WŁÓKNIARZ KOOOSZ

JESTEM WESOLY ROMEK