Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 17:54

gosc pisze:
Seba pisze:Bardzo DZIĘKUJĘ także organizatorom finałów, którzy
wywiązali się ze swoich obowiązków praktycznie bezbłędnie (no może z wyjątkiem tej sytuacji z wyrzuceniem z miejsc i dziwnego zachowania ochrony, co już winą organizatorów nie było). Bardzo miła atmosfera!!! Pozdrowienia również dla poznanych na finałach gorzowskich kibiców!!! Muszę się przyznac bez bicia, że nicków nie dosłyszałem :(... w każdym razie było bardzo miło poznać! Do zobaczenia następnym razem... ZAPRASZAMY na Olimpię do Poznania:)

Seba tylko sie nie posraj !!! Twoje zachwoanie i komentarze na tym kkforum sa zenujace !!!!!!

Proszę WSZYSTKICH o nie reagowanie na tego typu zaczepki rodem z nad morza! Przegrywać trzeba umieć - niektórzy tego nie potrafią... co zaskoczeniem nie jest.

Pozdrawiam normalnych kibiców z Gdyni... o ile tam tacy wogóle są :?

Co do zdjęć - zaraz utworzony zostanie osobny temat w dziale poświęconym koszykówce młodzieżowej - tam trafią wszystkie zdjęcia jakie mamy (dzięki Talar!).

Dzięki Stalowa Wola za miłe słowa i gratulacje - dla Was również WIELKIE, WIELKIE BRAWA!!! Pokazałyście we wszystkich meczach olbrzymie serce (na czele z Waszym trenerem, który jest na pewno najbardziej żyjacym człowiekiem na ławce, jakiego widziałem ;) ) i w pełni zasłużyliście na ten medal! SUPER sprawa!!! Pozdrawiam!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 marca 2006, 18:45

Oj talarku. Ty oszustku. Już ja wiem ile pstrykałem Twoim aparatem a ile jest. Seba jak dotrzeć do kupli Trojana? Oni robili na finale. Masz telefon?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 18:59

Żołnierz1 pisze:Oj talarku. Ty oszustku. Już ja wiem ile pstrykałem Twoim aparatem a ile jest. Seba jak dotrzeć do kupli Trojana? Oni robili na finale. Masz telefon?

:lol: Żołnierz - zdjęcia z bułkami są fotkami prywatnymi i na forum ukazać się nie potrzebują ;))) Praktycznie wszystko, co nadawało się do upublicznienia zostało umieszczone TU :) Ania wypstrykała miejsce na karcie do samego końca.... a robiła zdjecia tym, którym chciała... bezsensu chyba by było, gdyby goniła po parkiecie przegrane, gdy w tym czasie Stalowa Wola szalała z radości po zdobyciu brązu... no chyba, że komuś zależy na "smutnych" zdjęciach, by jeszcze bardziej pognębiać tych, co mieli wygrać, a dostali w d... ;) Mnie nie...

Kurczęęęę... z tymi "qmplami" będzie problem faktycznie :?

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 marca 2006, 19:14

Seba wejdż na Basketmanię. Ktoś tam napisał,że gdyby Rysiu przegrał i wziął odpowiedzialność za to na Siebie to byśmy mu .......... wpierd........... Co za klienci :lol: Zamast szacunku dla takego trenera co umie się przyzać do porażki i nie szuka winnych takie pomysły. hihihi. Ile razy Rychu przegrał i nic mu nie jest. Ba nawet rozmawiamy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 19:19

osesek pisze:jak zobaczyłem fote Wery z nożem w ręce obcinającą siatke to aż mnie ciarki przeszły!! a co by się stało jakby jej ten nóż wysunął się z ręki?? ta co ją podtrzymywała mogła dostać ugodzona w głowe, oko, ręke, h....j wie co jeszcze!! o zgrozo!! kto mógł na to pozwolić??
no dosyć tych klimatów kulinarnych... dajcie więcej zdjęć!! :wink:

... a mogła zabić ;) :lol: :lol: :lol: ... ale najlepszy był ochroniarz, który, jak zobaczył Werę obcinającą siatkę ruszył jak szalony ja zatrzymywać... dobrze, że kolegów miał mądrzejszych i go zatrzymali metr od Wery :lol: MVP turnieju, uzbrojone w nóż, mogłoby stanąć przed trudniejszą walką niż na boisku ;) hihi

Wszystkie fotki - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4054 :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 19:21

Żołnierz1 pisze:Seba wejdż na Basketmanię. Ktoś tam napisał,że gdyby Rysiu przegrał i wziął odpowiedzialność za to na Siebie to byśmy mu .......... wpierd........... Co za klienci :lol: Zamast szacunku dla takego trenera co umie się przyzać do porażki i nie szuka winnych takie pomysły. hihihi. Ile razy Rychu przegrał i nic mu nie jest. Ba nawet rozmawiamy.

Żołnierz... eeeeee... wiemy, jak jest i co jest warte szacunku:) A co do wchodzenia - wystarczy, że oni tu wchodzą i piszą fajne teorie, nie potrafiąc przegrać z honorem ... po co my tam... strata czasu Stary!!! Zobacz fotki... hehehehehe... a Wera to znana nożowniczka od dziś ;) :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 20 marca 2006, 19:31

Seba pisze:
osesek pisze:jak zobaczyłem fote Wery z nożem w ręce obcinającą siatke to aż mnie ciarki przeszły!! a co by się stało jakby jej ten nóż wysunął się z ręki?? ta co ją podtrzymywała mogła dostać ugodzona w głowe, oko, ręke, h....j wie co jeszcze!! o zgrozo!! kto mógł na to pozwolić??
no dosyć tych klimatów kulinarnych... dajcie więcej zdjęć!! :wink:

... a mogła zabić ;) :lol: :lol: :lol: ... ale najlepszy był ochroniarz, który, jak zobaczył Werę obcinającą siatkę ruszył jak szalony ja zatrzymywać... dobrze, że kolegów miał mądrzejszych i go zatrzymali metr od Wery :lol: MVP turnieju, uzbrojone w nóż, mogłoby stanąć przed trudniejszą walką niż na boisku ;) hihi

Wszystkie fotki - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4054 :)

hehehe no popatrz, kto by się spodziwał po Werze, z nożem po parkiecie i na ochrone!! na basketfani napiszą jeszcze, że nosiła go pod skarpetami od połfinału i podczas wolnych groziła zawodniczkom drużyn przeciwynych!! :lol: :lol: :lol:

wszystko się wydało!! aż strach pomyśleć co przyniesie za rok!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 20:00

Olimpia Poznań mistrzem Polski juniorek starszych

grand 19-03-2006 , ostatnia aktualizacja 19-03-2006 18:48

Poznanianki wygrały w Gorzowie Wlkp. wszystkie mecze.

Młode koszykarki z Wielkopolski przyzwyczaiły nas już do sukcesów i medali mistrzostw Polski. Nie ma właściwie roku, by Olimpia, MUKS Poznań czy Ostrovia nie zdobyły kolejnych tytułów. W poprzednim roku Olimpia wywalczyła wicemistrzostwo Polski w kategorii juniorek, a MUKS - złoto wśród kadetek i młodziczek.

Wczoraj prowadzona przez Ryszarda Cudaka drużyna juniorek starszych Olimpii AZS Maczki wywalczyła w Gorzowie złote medale. Najtrudniejszą przeprawę poznanianki miały w półfinale - pokonały 64:63 VBW Gdynia, choć wcześniej prowadziły już nawet różnicą 18 pkt. - Wiele trudu nas kosztowało to, by zniwelować przewagę wzrostu rywalek pod koszem. To się udało, ale straciliśmy sporo sił - mówił trener Cudak. W drużynie rywalek bardzo dobrze grały zresztą dwie wychowanki Olimpii - Magdalena Leciejewska i Marta Urbaniak. W finale poznanianki pokonały AZS Gorzów Wlkp. 65:51, a po trzech kwartach wygrywały nawet 56:36.

One zdobyły złoto: Weronika Idczak, Karolina Budeń, Olga Pacyńska, Bogna Pacyńska, Agata Rafałowicz, Katarzyna Najtkowska, Barbara Iwanowska, Katarzyna Kalka, Bogna Grochowska, Anna Wieczorek, Katarzyna Białasik, Monika Markwitz. Trener: Ryszard Cudak.

http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,3221743.html

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 20:29

Z cyklu POSZUKIWANI ;) Weronika Idczak... hihi...

Obrazek
foto: Talar:)

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 20 marca 2006, 20:42

Widać nawet narzędzi zbrodni!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 marca 2006, 20:46

ŻOŁNIERZ pisze:Widać nawet narzędzi zbrodni!!!!!!!!
Komu tak Trojan się tam odgraża na zdjęciu? :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 20 marca 2006, 20:50

Mikey pisze:
ŻOŁNIERZ pisze:Widać nawet narzędzi zbrodni!!!!!!!!
Komu tak Trojan się tam odgraża na zdjęciu? :D

Chyba ochroniarzowi bo w sytuacji na zdjęciu mało co go przed chwilką nie pobił :D :D :D :D :D :D Pozdro Olmpia :!:
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 20 marca 2006, 20:53

Muszę jeszcze dodać coś na plus dla fanów Olimpii o czym nikt chyba jeszcze nie wspominał. Otóż przybyli oni w tak licznej grupie, w jakiej nie było jeszcze żadnych kibiców ( również na ekstraklasie ) w Gorzowie... chwała im za wierność :!: :!: :!: :!: :!:

P.S Ilu was było (łącznie z rodzicami zawodniczek, którzy równie gorąco dopingowali ;) )
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!

Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 20 marca 2006, 20:55

Byliśmy w trakcie śpiewu godowego. Akcja na sędziego miała miejsce w kwarcie. Więc już z nas zeszło ciśnienie.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 20 marca 2006, 21:00

ananas pisze:Muszę jeszcze dodać coś na plus dla fanów Olimpii o czym nikt chyba jeszcze nie wspominał. Otóż przybyli oni w tak licznej grupie, w jakiej nie było jeszcze żadnych kibiców ( również na ekstraklasie ) w Gorzowie... chwała im za wierność :!: :!: :!: :!: :!:

P.S Ilu was było (łącznie z rodzicami zawodniczek, którzy równie gorąco dopingowali ;) )

Trudno to obliczyć. Niestety jest Nas coraz mniej. Nie ma ligi nie ma nowych kibiców. Gdzieś zniknął nam Wilson. drax przexszedł na emeryturę. Łosie poszły do lasu. Piła już chyba ,,umarł,, na niebyt. A tylu nas było....... Znów przyjdzie wiosna, wrócą te czasy gdy ma Olimpia z Poznania wróci do ekstraklasy!!!! Myśłę, że dla dobra kosza. dla kolorytu sal koszykarskich byłoby dobrze ,żebyśmy wrócili do ekstraklasy. Dzięki za Twoje słowa.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”