AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 marca 2006, 22:22

FAIR PLAY pisze: 8) dzieki! serdecznie pozdrawiam...

oczywiscie gorzow jest znacznie lepszy od naszego poznanskiego AZSu! Tak chlopcy macie racje. Tylko gorzów sie liczy w tej lidze i oczywiscie w przyszlym roku bedzie mial mistrzostwo a najlepsza zawodniczka zostanie Aleksandra K. ktora w ostatnim meczu miala swietne wrecz statystyki... Wiec serdecznie was pozdrawiam i zakonczmy wreszcie te spekulacje bo nie tego ten temat dotyczy!

Pozdro dla tych ktorzy znaja definicje idioty! ale dziekuje, mozesz drogi KySie mowic co chcesz ale widac ze kazdy ma swoje zdanie i widac jak potrafisz liczyc sie z innymi!

Pozdrawiam gorzowskich kibicow! (Pozdrowienia od idioty)
Przegrywacie w srode z Wlokniarzem i jestescie w identycznej sytuacji jak my, tez walczycie o miejsca 5-8. Nikt nie bedzie pamietal o tym, ze my "gladko" przegralismy, a wy walczyliscie do 5 meczu. Na tym wlasnie polega ta "sprawiedliwosc", badz tez jak to niektorzy nazywaja magia playoffow (powtorze jednak, ze zasady sa znane i nie ma co tutaj narzekac, trzeb grac). Takze podsumowujac tyle co sie ponapinasz do srody to twoje.

ps moze to akurat nie wynika z mojego postu, ale zycze wam powodzenia w srodowym pojedynku i trzymam za was kciuki
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 marca 2006, 22:26

kyS pisze:Przegrywacie w srode z Wlokniarzem i jestescie w identycznej sytuacji jak my, tez walczycie o miejsca 5-8. Nikt nie bedzie pamietal o tym, ze my "gladko" przegralismy, a wy walczyliscie do 5 meczu. Na tym wlasnie polega ta "sprawiedliwosc", badz tez jak to niektorzy nazywaja magia playoffow (powtorze jednak, ze zasady sa znane i nie ma co tutaj narzekac, trzeb grac). Takze podsumowujac tyle co sie ponapinasz do srody to twoje.

ps moze to akurat nie wynika z mojego postu, ale zycze wam powodzenia w srodowym pojedynku i trzymam za was kciuki

co do tego - nie byłbym taki pewien. takie serie zawsze zapadają w pamięć. Moze nie wszystkim, ale sporej części.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 20 marca 2006, 22:32

kYs! dzieki za wsparcie pozdrawiam...
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 20 marca 2006, 22:39

Kuba pisze:co do tego - nie byłbym taki pewien. takie serie zawsze zapadają w pamięć. Moze nie wszystkim, ale sporej części.
W pamieci kibicow z Poznania jako wspaniale przezycie i w pamieci kibicow z Pabianic jako, no w pewnym sensie porazka ich zespolu.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 marca 2006, 14:58

No dokładnie! W naszej pamięci te mecze pozostaną na zawsze!
A że wy przegrywacie z Polkowicami 0:3 to mnie nie obchodzi tylko czytałem przed fazą playoff że to wy będziecie ostro walczyć z CCC o czwórke! A tu jednak role sie zamieniły! Więc napewno gdy forma przychodzi na playoffy widac dobrą prace szkoleniową!
Pozdro i nie wywołuj burzy na linii Poznań-Gorzów!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 marca 2006, 15:04

zgadzam sie z MARASEM, na PO powinna byc widoczna praca trenera, ale w rundzie zasadniczej na porazki tez nie wolno zabardzo pozwolic
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 21 marca 2006, 18:58

MARAS pisze:(...)Pozdro i nie wywołuj burzy na linii Poznań-Gorzów!
:lol: :lol: :lol: Przepraszam, nei moglem sie powstrzymac :lol:
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2006, 19:05

A ja dołączając sie do słusznej reakcji KySa (pozdro... szkoda, że tak krótko udało się pogadać :? ) - :lol: :lol: :lol: - proszę po raz tysięczny, by nie mieszać w swoje wojny tych poznaniaków, którzy z Gorzowem dogadują się zupełnie BEZ PROBLEMÓW i mega sympatycznie! Kibice OLIMPII pozdrawiają Kibiców AZSu Gorzów, a jesli ktoś chce pisać o jakiejś "burzy", to nie Poznań - Gorzów, a Gorzów - .... wiadomo... ! Mam nadzieję, że jeszcze nie raz w takiej SUPER atmosferze, jak w niedzielę, wspólnie pokibicujemy w jakimś meczu naszym zespołom! Ma rację Wasz trener mówiąc w dzisiejszym wywiadzie, że to, co się działo na finale, dorównywało, o ile nie przewyższało, ekstraklasę... Oby więcej takich meczy!!! Do zobaczenia!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 21 marca 2006, 19:09

Seba pisze:... a jesli ktoś chce pisać o jakiejś "burzy", to nie Poznań - Gorzów, a Gorzów - .... wiadomo... !

No dokończ!!
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2006, 19:10

A dopisz sobie co chcesz... oprócz POZNAŃ... :lol: :lol: :lol: Bo całym Poznaniem to Ty nie jesteś... Maras też nie... kłóćcie się za siebie i tyle... :lol:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 marca 2006, 19:34

No widać sa kibice i "kibice"...a z kibicami Olimpi i CCC zawsze mozna sie dogadac...myslałem ze z kibicami AZS Poznan tez, ale coraz bardzie sie zawodze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 21 marca 2006, 20:07

nazywaj siebie jak chcesz ale nie obrazaj innych!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JA NIE UWAZAM SIEBIE ZA CAŁY POZNAŃ!!! i z cala pewnoscia klocimy sie za siebie - przynajmniej ja! bo chlopacy z AzSu znaja moje nastawienie a ja znam ich i ja sznuje ich zdanie a oni moje! No ale...

elen a w jakiej sprawie sie nie mozesz dogadac z kibicami z AZSu Poznań!?
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 marca 2006, 20:34

Seba pisze:A ja dołączając sie do słusznej reakcji KySa (pozdro... szkoda, że tak krótko udało się pogadać :? ) - :lol: :lol: :lol: - proszę po raz tysięczny, by nie mieszać w swoje wojny tych poznaniaków, którzy z Gorzowem dogadują się zupełnie BEZ PROBLEMÓW i mega sympatycznie! Kibice OLIMPII pozdrawiają Kibiców AZSu Gorzów, a jesli ktoś chce pisać o jakiejś "burzy", to nie Poznań - Gorzów, a Gorzów - .... wiadomo... ! Mam nadzieję, że jeszcze nie raz w takiej SUPER atmosferze, jak w niedzielę, wspólnie pokibicujemy w jakimś meczu naszym zespołom! Ma rację Wasz trener mówiąc w dzisiejszym wywiadzie, że to, co się działo na finale, dorównywało, o ile nie przewyższało, ekstraklasę... Oby więcej takich meczy!!! Do zobaczenia!

a ja po raz tysięczny proszę o niepisanie, o jakis domniemanych wojnach miedzy kibicami AZSu Poznań a AZSu Gorzów. Jesli juz mozna mowic o jakims "wojno-gennym" czynniku to jest nim osoba FairPlay, od ktorej poglądow w wyzej wymienionej sprawie odcinam się :!: (i NIE TYLKO ja)
Jakos NIGDY nie odczułem wojny (czy to na forum, czy to fizycznie, namacalnie) miedzy kibicami naszych AZSow.
Jesli juz to do "ciemnych punktow" mozna zaliczyć wlasnie FairPlay'a oraz kilku "gości" w temacie o A.K. na naszym podforum - i to wszystko.
Seba - pragnę Cie z mojej strony poinformowac, ze (jak to ująłeś) "wojny" miedzy kibicami AZSu Poznań (bo wiadomo, ze to wlasnie nas miales na mysli pisząc wielokropek w ktoryms z postów) a kibicami AZSu Gorzów NIE MA. Ani tez ja, ani nikt inny nie miesza tez kibiców Olimpii w sprawy miedzy dwoma AZSami - bo niby po co? po nic.

Pozdrawiam kibiców gorzowskich i poznańskich :!:

(moze niewyraźne, ale oddaja istote sprawy:)

Obrazek

Obrazek

jest jeszcze fotma Kysa i moja - ale mega-zamazana to nie bede wrzucał :P :P :P
reloaded :]

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 marca 2006, 20:39

ja ze swojej strony przepraszam normalnych kibiców AZS Poznan, poniosło mnie troche w ostatnim poście. Szkoda tylko ze pojedyncze osoby wpływaja na opinie tylu dobrych kibiców ze stolicy Wielkopolski
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 marca 2006, 20:44

słuszna uwaga Elen - nie pozwolmy jednostkom decydować o stosunkach poszczegolnych miast(klubow) :!: :D 8) nie pozwólmy takze pisać czegos co mija sie z prawdą - czyli tego ze sa jakies wojny.

Edit: koniec ode mnie w tym temacie :P czas sie przygotować na Włókniarz 8) :D
reloaded :]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”