Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 22 marca 2006, 19:41

ppp pisze:uuu widze ze rozpentalam niezłą dyskusje :D :D :shock: a co do tego kim jestem to napewno kiedys mnie poznasz a narazie wole pozostac w ukryciu!!!!!!!pozdrawiam osanko :)

A może to kobieta? Pażdzioszek ta co ma wielkie ........... Dzięki za skład. Może ktoś ze Stalowej Woli pokusi się o podobną sprawę. Skład juniorek.

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 marca 2006, 20:03

ppp pisze:uuu widze ze rozpentalam niezłą dyskusje :D:D:shock: a co do tego kim jestem to napewno kiedys mnie poznasz a narazie wole pozostac w ukryciu!!!!!!!pozdrawiam osanko :)

Hahahaha tak myslalam ze jestes ONA :P hehehe... nooo rozpetalas... hahaha nawet doszlo do tego ze kibice sie przyznali ze sa tolerancyjni... :P hahaha i Mati sie wkoncu przyznal... lalala :D ajjj pewnie jestes zawodniczka :) a po co sie ukrywac... ?? Zagadaj... :D Pozdro... ;)

Żolnierz1 pisze:Pażdzioszek ta co ma wielkie ...........

Wielkie co... ?? :P hahahahahahaha jezuuu wogole co sie na tym forum dzieje... :P pewnie moderator powyrzuca te wszytskie posty :P hehehehe :P ajjj i jednak nie ma zadnego romansu... :P hihihi

Pozdrawiam :D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 marca 2006, 20:09

paździoch-osanka pisze:(...) pewnie moderator powyrzuca te wszytskie posty :P (...)

:P Chciałabyś ;) :lol: Dawaj zdjęcia z romansu ;) :D :D hihihi... Pozdrowionka Pazdzioszku... i uważaj na Matiego - niezły ściemniacz z niego :P :wink: 8)

ppp

Postautor: ppp » 22 marca 2006, 20:14

jednak wole potrzymac cie troche w niepewnosci zreszta widze ze to kim jestem robi sie bardzo interesujacy dla wszystkich :D :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 marca 2006, 20:19

Seba wlasnie tworze... lalala :D ajjj loooz... Mati to Mati... :P duzo gada... hihihi

ppp... hehehe zabawna sytuacja... :P a ile bedziesz mnie 3mac w niepewnosci ?? :P
Ostatnio zmieniony 22 marca 2006, 20:22 przez paździoch-osanka, łącznie zmieniany 1 raz.
________Obrazek

ppp

Postautor: ppp » 22 marca 2006, 20:22

:P Chciałabyś ;) :lol: Dawaj zdjęcia z romansu ;) :D :D hihihi... Pozdrowionka Pazdzioszku... i uważaj na Matiego - niezły ściemniacz z niego :P :wink: 8)[/quote]

zdjec jeszcze zadnych razem nie mamy :wink: ale kto wiem moze kiedys :D :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 marca 2006, 20:24

Ejjj... przepraszam bardzo... jaki ROMANS ?? Hahaha... :P
Nooo ppp... zdradz sie... :P hehehe :D
________Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 22 marca 2006, 20:25

paździoch-osanka pisze:Seba wlasnie tworze... lalala :D ajjj loooz... Mati to Mati... :P duzo gada... hihihi

ppp... hehehe zabawna sytuacja... :P a ile bedziesz mnie 3mac w niepewnosci ?? :P

no wiesz troche to moze potrwac bo jest osoba niesmiala wiec jak sie zboire na odwage to napisze kim jestem chyba ze sama zgadniesz :) :)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 22 marca 2006, 20:30

zaczyna mi sie to coraz bardziej podobać...może ktos jeszcze cos chce nam wyznać?...bo swoja droga o osankach mozna duzo mówic:P
Ostatnio zmieniony 22 marca 2006, 20:33 przez elen, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 marca 2006, 20:32

Ale czego Ty sie masz wstydzic... ?? Nie rozumiem... ?? :shock:

elen... hahahaha telenowela sie tworzy... hahaha... :P
________Obrazek

ppp

Postautor: ppp » 22 marca 2006, 20:36

aa jesli juz sie przyznam too dam cii znac osobiscie nie na forum bo nie jestem tu zbytnio lubiana osoba ii moze to nie ktorych bardzo zaskoczyc kim jestem :D :D

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 22 marca 2006, 20:38

no ej bez wysadów nam tu prosze...jesli wyznania były na forum to my wszyscy chcemy wiedziec kim jestes!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 22 marca 2006, 20:41

Hehehe no ok :P wogole dziwna i mega zabawna ta sytuacja... hahaha :P no to czekam na info :P hihihi
Pozdrawiam Warszawe........ :D:D:D
________Obrazek

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 22 marca 2006, 20:42

Powiem wam, że "M jak miłość" nie przyciąda tylu widzów ilu przyciąga ten wątek przed monitory :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

ppp

Postautor: ppp » 22 marca 2006, 20:43

byly na forum boo nie bylo mozliwosci sie inaczej skontaktowac mysle ze dosyc juz wyznan na forum osanko jak juz bede miala odwage sie przyznac to skontaktuje sie z toba w inny sposob

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”