Mecz z Poznaniem

Moderator: Moderatorzy

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 22 marca 2006, 11:20

Mikey pisze:Widzę ze Włókniarz ma już kibiców w samej Łodzi... Ciekawe zjawisko się nam tworzy :shock: Hmmm swoją drogą interesujące komu kibicowac będa owe osoby na derbach :?

Ja od zawsze kibicowałem łódzkiemu sportowi, czyli ŁKS, Polfa, Widzew, a w innych dyscyplinach Start, Budowlani, Uniqa itd

a co do derbów, to nawet nie ma o czym mówić ... zawsze tak było że na derbach moje serce dla ŁKS mocniej biło :P

Pabainicom kibicuję zawsze oprócz derbów, choć moje kibicowanie nigdy im zbytnio nie pomagało, bo odkąd kibicuję ŁKS wygrał 2 mecze a przegrał 13 :cry:

mam nadzieję, że się teraz nikomu nie naraziłm, w końcu dziś na mecz do Pabianic jadę i tam mnie znają :?

będzie dobrze :D

Gość

Postautor: Gość » 22 marca 2006, 11:28

no jasne ze bedzie dobrze a ten mecz to wygrac musimy i nie ma bata

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 22 marca 2006, 19:58

Fantastyczny mecz :!:

Zresztą wynik mówi sam za siebie... tak grają Mistrzynie Polski :D

Gratulacje dla drużyny oraz kibiców za doping :!:

pozdro
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 22 marca 2006, 20:13

GRATULACJE WŁÓKNIARZ :!: :!: :!: Teraz jedziemy śledzi :P :D :P :D

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 22 marca 2006, 21:06

ooo wygralysmy wkoncu a ten rzut wlazlak slicznie 8) :lol: :lol: ale z lotosem bedzie trudno moze jestem pesymistka ale cos mi sie zdaje ze z lotosem przerabiemy i bedziemy walczyc o braz i oby nie powtorzyl sie horror z tamtego roku :shock: :?

edzia niezle dopingowalas[/b]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 marca 2006, 21:23

edzia niezle dopingowalas
widziałem to równiez i nie mogłem uwierzyć... (Siedziałem w pierwszej połówce koło sektora gdzie siedział młyn a Edzię widziałem doś dobrze) i Edzia razem z młynem zasuwała Alleluja alleluja Włókniarz wygra nie ma chuja! :shock: :D :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 22 marca 2006, 21:59

Ej, przepraszam, ja bluzgam jak się wkurzę, a że wkurozna dziś nie byłam (i nie jestem) to na to słowo głos ściszałam :lol: 8) (a w ogóle to ino ustami ruszałam :lol:).
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 marca 2006, 22:01

Edzia pisze:Ej, przepraszam, ja bluzgam jak się wkurzę, a że wkurozna dziś nie byłam (i nie jestem) to na to słowo głos ściszałam :lol: 8) (a w ogóle to ino ustami ruszałam :lol:).

Edzia Ty już sie nie tłumacz, ja stałem obok Ciebie i słyszałem, Ty chuliganie Ty :P :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 marca 2006, 22:34

Edzia pisze:Ej, przepraszam, ja bluzgam jak się wkurzę, a że wkurozna dziś nie byłam (i nie jestem) to na to słowo głos ściszałam :lol: 8) (a w ogóle to ino ustami ruszałam :lol:).
Już nie sciemniaj wszyscy to widzieliśmy,a jak młyn zarzucił to specjalnie z ciekawości czekalem: zaśpiewa czy nie zaśpiewa :lol: ZAŚPIEWAŁA! cicho czy nie cicho ale zaśpiewała :lol:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 22 marca 2006, 23:20

Oj kurdę, no, chłopaki, no... i cały mój IMEJDŻ prysł, no :x :lol: :lol: :lol:

Psik. Zawodniczko, a Ty gdzie byłaś, że mnie zdybałaś? 8)

PSik[tuu]. No, wiadomo, Edzia-hoooligan... internetowy i wyjazdowy :lol: :wink:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 23 marca 2006, 00:55

zawodniczka pisze:... z lotosem bedzie trudno moze jestem pesymistka ale cos mi sie zdaje ze z lotosem przerabiemy i bedziemy walczyc o braz...

2:0 u nas, na wyjeździe może być gorzej czyli po weekendzie prawdopodobnie 2:2, a u nas srogie lanie i 3:2 dla MRKS...

co by jednak nie było, będzie dobrze :wink:

pozdro for all...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 23 marca 2006, 11:07

Edzia pisze:Oj kurdę, no, chłopaki, no... i cały mój IMEJDŻ prysł, no :x :lol: :lol: :lol:

nie martw się dla mnie nadal jesteś super :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 marca 2006, 13:03

jelo pisze:
Edzia pisze:Oj kurdę, no, chłopaki, no... i cały mój IMEJDŻ prysł, no :x :lol: :lol: :lol:

nie martw się dla mnie nadal jesteś super :wink:
dla nas też, w koncu została chuliganem! :wink:
Obrazek

Obrazek

:/

Postautor: :/ » 23 marca 2006, 13:04

No Jachinto pokazała na co ją stać.I nie wiem dlaczego na początku prawie wszyscy oprócz paru osob Trenejra,Edzi itp,oceniali ją po tym ze ma inny kolor skory i wyzywali od BAMBUSIC

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 23 marca 2006, 13:48

:/ pisze:No Jachinto pokazała na co ją stać.I nie wiem dlaczego na początku prawie wszyscy oprócz paru osob Trenejra,Edzi itp,oceniali ją po tym ze ma inny kolor skory i wyzywali od BAMBUSIC

Ooo gość napisał - Szymon, trzeba mu zakazać pisać takich rzeczy - przecież sięze mną zgodził! :lol:

A tak na serio - Jacintho zapowiadała się dobrze od początku, jeszcze popełnia błędy, ale nie ma drugiej tak szybkiej zawodniczki w naszej lidze - powinniśmy to wykorzystać na Gdyni!!!

Wróć do „Archiwum”