Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)
Moderator: Moderatorzy
-
Greebo nzl
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:co to za wpisy ? nie widzicie czego dotyczy post.
Ajjj... widzisz Seba jednak niektorych nie interesuja i nie podobaja sie takie posty... wiec moze przeniesiesz ten "romans" i "wyznania" niektorych forumowiczow do jakiegos tematu... odpowiednio przeznaczonego... do tego typu wpisow...
Pozdrawiam
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ajjj nie no nie przejmuje sie... loozno...
Widze ze sensacja na forum
hahaha
A nie mam sie czym chwalic bo zadnego romansu nie ma...!! Hahaha... ale nadal mnie ciekawi kim jest ppp ??!!??
Ajjj... pewnie wszyscy zaczeli interesowac sie Finalami Juniorek starszych...
Widze ze sensacja na forum
A nie mam sie czym chwalic bo zadnego romansu nie ma...!! Hahaha... ale nadal mnie ciekawi kim jest ppp ??!!??
Ajjj... pewnie wszyscy zaczeli interesowac sie Finalami Juniorek starszych...
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Widze ze stoje na straconej pozycji w walce o wzgledy naszej osanki:P...ppp, mati itak dalej...ale przeciez nikt nie moze nam zarzucic ze nie rozmawiamy o Finałach MPJS, bo przeciez od tego sie zaczeło

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
ŻOŁNIERZ1
Zgodnie z tym czego można było się spodziewą Kozłem Ofiarnym za czwarte miejsce Lotosu został trener. Niestety to Polska prawidłowość. Nikt nie stara się dotrzeć do sedna sprawy. Trener i koniec. A przecież ten zespół i bez trenera z pal...... w........ powinnien grać w finale. A nie grał? Ktoś rzucił hasło,że dziewczyny grały przeciw trenerowi. W takim razie to trudno je nazwać zawodowcami i z jakiej to przyczyny to trener został wy.......? Ktoś poszedł po najkrótszej lini oporu i wybrał najprostsze rozwiązanie. Przecież łatwiej wyrzucić młodego trenera niż 7 Gwiazd. Ciekawi mnie jedna sprawa. Rok temu finał prowadził Kozioł (chyba nikt z obserwatorów tego meczu nie miał watpliwości ,że Szwejcowa robiła za statystkę). Mam dwa pytania: dlaczego w tym roku nie prowadził Lotosu w meczu o 3 miejsce skoro siedział na ławce po drugiej stronie sali? Bał się,że za ewentualną porażkę to on zostanie obciążony? I drugie: czy gdyby rok temu Szwejcowa przegrała finał też by wyleciała? Szkoda,że już na początku kariery młody trener dostał kopa za uczcuiwość. ALE TEŻ TEN TURNIEJ POWINIEN DAĆ DUŻO DO MYŚLENIA MŁODYM DZIEWCZYNĄ KTÓRE PRAGNĄ NA SIŁĘ GRAĆ W LEPSZYCH ZESPOŁACH. NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO SIĘ ŚWIECI.
-
Andzia
kilka faktów z życia Lotosu
Żołnierzu , czyżbyś był tak słabo poinformowany ????
Oto kilka faktów świadczących o koniecznosci rozstania:
Kilka zawodniczek podczas pracy pana BS zdaje sprzęt
Treningi 7:00
Treningi 22:30
Telefon do PZKosz z prośbą o przygotowanie dla Lotosu większej ilości
medali
NIEPOZWOLENIE RODZICOM NOCOWANIA W TYM SAMYM MIEJSCU ZAKWATEROWANIA CO ZAWODNICZKI
Niewysłanie na czas papierów w sprawie oferty zorganizowania finałów w Gdyni ( liczył na bezkarność i ukrycie nieudolności )
Świadoma porazka z Gorzowem w celu umożliwienia drużynie z Gorzowa awansu do półfinału
Zmiana ustawienia drużyny w ostatnich sekundach meczu z Olimpią , ustawienia , które odrobiło kilkunastopunktową stratę !!!!
Byłem , widziałem , nie pisz zołnierzu zatem tych bzdur , że wina leży po stronie zawodniczek .
Oto kilka faktów świadczących o koniecznosci rozstania:
Kilka zawodniczek podczas pracy pana BS zdaje sprzęt
Treningi 7:00
Treningi 22:30
Telefon do PZKosz z prośbą o przygotowanie dla Lotosu większej ilości
medali
NIEPOZWOLENIE RODZICOM NOCOWANIA W TYM SAMYM MIEJSCU ZAKWATEROWANIA CO ZAWODNICZKI
Niewysłanie na czas papierów w sprawie oferty zorganizowania finałów w Gdyni ( liczył na bezkarność i ukrycie nieudolności )
Świadoma porazka z Gorzowem w celu umożliwienia drużynie z Gorzowa awansu do półfinału
Zmiana ustawienia drużyny w ostatnich sekundach meczu z Olimpią , ustawienia , które odrobiło kilkunastopunktową stratę !!!!
Byłem , widziałem , nie pisz zołnierzu zatem tych bzdur , że wina leży po stronie zawodniczek .
Bartek nie "matkował" po porażce tylko "zdradził" w internecie - dziecinada na maxa.
Co nie znaczy, że go pochwalam - ale ukarałbym surowo natychmiast pierwszego, kto w steku tłumaczeń włączyłby chośby pół słowa o jakiś "internetowych" (wogóle pozasportowych) przyczynach...
Gówniarstwo zamiast za pracę zabiera się za fochy? Grały "przeciw trenerowi"? smarkateria... - mam nadzieję, że tak nie było.
Z tym, że kończąc współpracę Gdynia zrobiła zupełnie słusznie - o ile oczywiście to nie koniec "rozliczeń" z tego turnieju... Z tego co czytam (a czytam tylko) to jak najbardziej słuszna dymisja...
Co nie znaczy, że go pochwalam - ale ukarałbym surowo natychmiast pierwszego, kto w steku tłumaczeń włączyłby chośby pół słowa o jakiś "internetowych" (wogóle pozasportowych) przyczynach...
Gówniarstwo zamiast za pracę zabiera się za fochy? Grały "przeciw trenerowi"? smarkateria... - mam nadzieję, że tak nie było.
Z tym, że kończąc współpracę Gdynia zrobiła zupełnie słusznie - o ile oczywiście to nie koniec "rozliczeń" z tego turnieju... Z tego co czytam (a czytam tylko) to jak najbardziej słuszna dymisja...
-
Żołnierz1
Re: kilka faktów z życia Lotosu
Droga Andziu czy jak tam Tobie. Widziałem 4 mecze Lotosu. Widziałem większość meczu w Gorzowie. Chodzę na kosza 20 lat. widziałem graczy o których ty możesz pomarzyć. Mecze o których możesz pośnić. I trenerów ........ Jeżeli Bartek był winnien porażek z Gorzowem i Poznaniem to dlaczego Kozioł nie prowadził Lotosu meczu o 3 miejsce? znasz odpowiedż? Dlaczego skoro BS nie wystawił słusznego składu nie zabrał mu Kozioł drużyny w meczu o 3 miejsce? Dlaczego? Ja nie rozgrzeszam BS. Ani mi on brat ani swat. Ale jeżeli widziałem Lecie która nie rzucała spod samego kosza czy Motyla który jest cieniem gracza którego znałem (po kontuzji) to pytam się co ma z tym wspónego trener? To on nie rzuca? Czy mam zrozumieć ,że 7 gwiazd nie potrafi zagrać na zwycięstwo? Moim zdaniem Lotos ma super skład,ale za dużo chce chwycić. Poza ty to prawda,że brak tam zgrania. Te trenują z pierwszym składem,a tamte nie. Przecież taka para jak Jujka czy Lecia powinny zdobyć tablicę bez walki. A jak to wyglądało z Stalą? Widziałaś? Jest mi to obojętne co się dzieje w tym klubie ale jezeli winnym jest tylko BS to gratuluje dobrego samopoczucia. Tak na marginesi: Lotos jako jedyna drużyna podczas oglądania innych drużyn nie trzymał się razem. Czy o czymś to świadczy? sama sobie odpowiedz.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”