Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Żołnierz1

Re: żołnierzu

Postautor: Żołnierz1 » 24 marca 2006, 18:13

Anonymous pisze:Kika ja już dawno napisałem,że Stalówka to dla mnie największa rewelacja tych mistrzostw. Pozdro dla Draxa niepijącego :lol: :lol: od 2 godzin

To ja pisałem Żołnierz1

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 24 marca 2006, 18:54

kika pisze:
Seba pisze:Kika - co do trenera Cudaka mamy dokładnie takie samo zdanie, jak i Ty - nigdy chyba wcześniej potencjał żadnej grupy zawodniczek w Olimpii nie został przez żadnego trenera wykorzystany w tak maksymalnym stopniu, jak w ostatnich dwóch sezonach! Mogę się chyba w tej sprawie wypowiedzieć w imieniu wszystkich Olimpiaków - WIELKI SZACUNEK dla Ryszarda Cudaka za to, czego dokonał i jakim jest człowiekiem!!! Bardzo byśmy chcieli, żeby to właśnie Jemu udało się poprowadzić kiedyś ten zespół jeszcze do ekstraklasy - w pełni zasługuje na zmierzenie się z największymi wyzwaniami!

BRAWO PANIE TRENERZE!!!

No to spuper że ktoś myśli tak jak ja. Własnie to zdjęcie świadczy o wspaniałym trenerze.Ale Stalowka też ma takiego! Dziewczyny sa super i właśnie tak rodzi się sukces GRATULACJE

To wiemy,że ma takiego dlatego to właśnie ja zrobiłem zdjęcie pędziwiatrowi z Stalówki.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 marca 2006, 18:58

Obrazek

kika

Postautor: kika » 24 marca 2006, 19:16

Żołnierz1 pisze:
kika pisze:
Seba pisze:Kika - co do trenera Cudaka mamy dokładnie takie samo zdanie, jak i Ty - nigdy chyba wcześniej potencjał żadnej grupy zawodniczek w Olimpii nie został przez żadnego trenera wykorzystany w tak maksymalnym stopniu, jak w ostatnich dwóch sezonach! Mogę się chyba w tej sprawie wypowiedzieć w imieniu wszystkich Olimpiaków - WIELKI SZACUNEK dla Ryszarda Cudaka za to, czego dokonał i jakim jest człowiekiem!!! Bardzo byśmy chcieli, żeby to właśnie Jemu udało się poprowadzić kiedyś ten zespół jeszcze do ekstraklasy - w pełni zasługuje na zmierzenie się z największymi wyzwaniami!

BRAWO PANIE TRENERZE!!!

No to spuper że ktoś myśli tak jak ja. Własnie to zdjęcie świadczy o wspaniałym trenerze.Ale Stalowka też ma takiego! Dziewczyny sa super i właśnie tak rodzi się sukces GRATULACJE

ale numer - nasz trener jest ok

To wiemy,że ma takiego dlatego to właśnie ja zrobiłem zdjęcie pędziwiatrowi z Stalówki.

Aka

Postautor: Aka » 24 marca 2006, 20:36

To ja zrobiłem prowokację o nieutrzciwej walce Gdyni w fazie półfinałowej. Niestety tylko Seven zareagował, a chciałem sprowokować napinaczy do których on nie należy. Wracając do tematu to Stalowej medal się należał i musicie się przyzwyczajić do tego , że wkrótce medale będą zdobywały zespoły ze Stalowej,Białegostoku,Chełma,Tarnawy czy Wierzawic.Wiem, że pogardzacie zespołami za Wisły ciężko grać a i wyjazdy dalekie, ale wierzę że koszykówka zwycięży.

Gość

Postautor: Gość » 24 marca 2006, 20:46

Aka pisze:To ja zrobiłem prowokację o nieutrzciwej walce Gdyni w fazie półfinałowej. Niestety tylko Seven zareagował (...)

Po co reagować na prowokacje niziutkich lotów nie mające za grosz sensu? :shock:

Aka pisze:Wiem, że pogardzacie zespołami za Wisły.

Następna słabiutka prowokacja ... pytanie tylko po co :?

Aka

Postautor: Aka » 24 marca 2006, 20:54

Tak wysoko się cenisz?

Aka

Postautor: Aka » 24 marca 2006, 21:08

A tak na marginesie czy nam biednym i małym klubom nie można marzyć o sukcesach. Czy to forum po drugiej mutacji jest podporządkowane tylko określonym stronom :x :x Czy ci poza Rafałem muszą pisać na Basketmani . Bo tu już nie ma wolności słowa ? Cz wszyscy mają iść za przykładem np. Cavka? Ja należę do osób co tylko od lat czytają ale waszej bezstronności już też nie mogłem wytrzymać>

Gość

Postautor: Gość » 24 marca 2006, 21:13

Aka pisze:A tak na marginesie czy nam biednym i małym klubom nie można marzyć o sukcesach. Czy to forum po drugiej mutacji jest podporządkowane tylko określonym stronom :x :x Czy ci poza Rafałem muszą pisać na Basketmani . Bo tu już nie ma wolności słowa ? Cz wszyscy mają iść za przykładem np. Cavka? Ja należę do osób co tylko od lat czytają ale waszej bezstronności już też nie mogłem wytrzymać>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Osa Zgorzelec, Stal Stalowa Wola, Olimpia, Ostrovia itp... małe, biedne dość klubu (bez obrazy) - o nich się pisze... i jakoś nikt nie narzeka :shock: ...."nie ma wolności słowa" :lol: :lol: :lol: Sam fakt, że jeszcze Twój bezsensowny wpis tu się ostał świadczy o tym, że bredzisz :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 marca 2006, 21:20

Aka - pisz gdzie chcesz - Twoja sprawa... rób jednak swoje prowokacje następnym razem na innym forum, bo narzekasz, a działaniami podobnymi do ostatnich wpisów starasz się jak mozesz obniżać poziom KKForum... na całe szczęście jesteś przypadkiem odosobnionym. I na całe szczęście takie wpisy świadczą o Tobie, a brak na nie reakcji zarejestrowanych Forumowiczów o forum i jego pełnoprawnych uczestnikch.

Pozdrawiam.

Aka

Postautor: Aka » 24 marca 2006, 21:34

Nigdy na forum nie obraziłem kogokolwiek, poza wpisem na Karinę ( do której mam uwagi za sędziowanie MP kadetek w roku ubiegłym) nie negowałem sukcesów czy porażek którejkolwiek ze stron. Sam uprawiałem sport i wiem ile potu, krwi i zdrowia on wymaga ,żeby cokolwiek osiągnąć . Proszę tylko o bardziej obiektywną ocenę, a wymienione kluby w porównaniu ze Starachowicami, Wierzawicami, Chełmem, Świdnikiem czy Stalową jednak wyglądają na krezusów. Pozdrawiam i bez obrazy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 marca 2006, 21:41

Zobacz w takim razie ilść miejsca poświęconemu Biomlekowi Chełm! Zobacz ilość wpisów w tym temacie dotyczacych Stalowej Woli! Nie mam pojęcia o co Ci chodzi zarzucając teorie, o których pisałeś w poprzednim wpisie... kompletnie nie trzymają się kupy niestety... no chyba, że to następna "wspaniała" prowokacja :(. KKForum od dawna jest jednym z nielicznych miejsc w necie, w którym każdy kibic - nawet najmniejszego zespołu, jesli chce, może dostać miejsce, gdzie będzie informował w sposób w jaki uważa za najwłaściwszy, o poczynaniach swojej drużyny. Wiele osób to wykorzystuje i wielu Forumowiczów z chęcią czyta, bo takich informacji gdzie indziej nie znajdzie. Nie wymagaj, bym ja czy Viallos zaczął pisać o Wierzawicach... bo co moglibyśmy napisać???? To powód, by bredzić coś o "podporządkowaniu tylko określonym stronom" i braku "wolnosci słowa"???? :shock: Olimpia czy Osa KREZUSAMI???? Zapraszam w takim razie do nas... tak się składa, że sukcesy nie świadczą o POTĘDZE pod każdym względem. Siła sportowa to nie wszystko...

Pozdrawiam.

bober
Nowy na forum

Postautor: bober » 31 marca 2006, 10:22

kiedys osanka pytala sie o sklad zespolu juniorskiego ze Stalowej Woli , sklad jest praktycznie taki sam jak na juniorkach starszych nie moga zagrac tylko dwie zawodniczki Marta Gajewska i Anna Rutkowska pozdrowionka dla wszystkich

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 05 kwietnia 2006, 16:54

dzieki bober ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”