TS Wisła Kraków - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 25 marca 2006, 23:30

Nastawię sobie 3 budziki, żeby obejrzeć retransmisję:)))

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 marca 2006, 23:39

a na którą godzine ustawiasz? (wg zimowego?) 2.20 czy 3.20 :> :D

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 marca 2006, 23:39

to jak już obejrzycie to napiszcie jak było słychać doping, bo wiadomo że z perspektywy młyna to nie da się ocenić :]
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 marca 2006, 23:39

gratki dla dziewczyn z Polkowic, naprawde świetne zawody!! to co Ela WYPRAWIAŁA z naszymi wysokimi to mistrzostwo świata!! wiatraki siuuup... :shock: małe Polkowic świetnie broniły na Skerze, nic dzis nie była w stanie rozegrać, nie wchodziło jej tez z czystych pozycji, ale to wynikało bardziej ze statycznej gry naszych, o czarnej to juz nie wspominam, tragedia, taka rzepa :wink: aż się prosiło by wystawił do Marczewskiej Dorote, jest przecież szybsza i bardziej ruchata..

no wypada tesh odnotować 5 padów wańki - wstańki, pierwszy bez urazy dla niej, chyba się jej nie udał :lol:

ostra gra i wielki zaangazowanie wygrało, tak po meczu sie zastanawiam, jak nasze jutro bedą wyglądały, grało ich raptem 6...

no i osobno Andzia, niby mecz świetny po statystykach, ale.... no właśnie niby walneła to 8 - 0 w 4 kwarcie jak CCC uciekło na 14 pkt, ale co z tego skoro miała pare narwanych rzutów, zupełnie bez sensu, hihi cała ONA!!

co tam nie musze teraz długo płakać po meczu bo jutro następny!! a że atmosfera na sali super!! świetny doping nawet w przerwie!!
od tej strony naprawde super widowisko, jeszcze niech laski coś pograja i bedzie miodzio!! :D
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 25 marca 2006, 23:42

Hahaha, zgadnij Kuba wg jakiego czasu?:))))
Ostatnio zmieniony 25 marca 2006, 23:45 przez Natalka#6, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 25 marca 2006, 23:45

Gratulacje dla Polkowic, trzymałem za was kciuki i podziałało
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 25 marca 2006, 23:46

Gdyby tak jutro wygrały i w Polkowicach. Byłoby extra.

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 26 marca 2006, 00:00

Liquidor pisze:to jak już obejrzycie to napiszcie jak było słychać doping, bo wiadomo że z perspektywy młyna to nie da się ocenić :]

ja ogladalem mecz live przez itvp.pl i musze przyznac, ze wypadliscie bardzo korzystnie. wprawdzie jakosc obrazu nie byla najlepsza i nie bardzo moge ocenic jak wygladaly trybuny, ale Wasze glosy byly slyszane przawie caly czas -> takze brawa dla Wislakow :) :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 marca 2006, 00:19

Ogromne gratulacje dla Polkowic widze że macie potencjał by pokonać Wisłe! Dobrze że wygraliście bo będą ciekawe te playoffy do końca!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 26 marca 2006, 01:03

Chyba najbardziej obawiałem się, że dziewczyny będą myślami w finale. Ale jednak trzeba się bardziej było obawiać pana Nowakowskiego. Pięknie Polkowice zagrały, trzeba przyznać. Nie wiem dlaczego Ela tyle pounktów rzuciła, i to przy takiej skuteczności. A te trójki Żytomirskiej, Nowackiej Jasnowskiej i Koryzny to dobiły nasze.

Dziś Skera zagrała fatalnie. Statsy i tak ją oszczędziły. Wg naszych obliczeń miała 0/16 z gry. Fatalnie. Chyba część niecelnych rzutów Ance policzylil;p Jutro się okaże jaką zawodniczką jest Skera. Bo dziś ma świadomość, ze przegrała nam mecz. Ciekawe kiedy zagra Kara. Zapytała nas ile rzuciła zawodniczka nr 6. I z niedowierzaniem pokręciła głową. Pora chyba, żeby pojawiła się na parkiecie.

Niedobrze z Ivą. przy jednej z interwencji kolano zabolało, utykała. Żeby się kontuzja nie odnowiła. A jak niezaleczona, to po co dziewczynę na parkiet wpuszczać.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 marca 2006, 01:25

Taka ciekawostka.
Ci co "przypłyneli" :lol: :wink: do Pabianic z Gdynii bardziej cieszyli się z porażki Wisły niż ze zwycięstwa swojej drużyny :?

Gratulacje dla Polkowic :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Natalka#6
Nowy na forum

Postautor: Natalka#6 » 26 marca 2006, 01:29

Uwielbiam wszystkich kibiców z Gdyni!!!!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 26 marca 2006, 01:51

O jak miło :mrgreen:

Ps tak sobie przeglądałem na stronie Wisły galerię z meczu Wisła CCC 19 lutego i mam jedno pytanie

co tam się działo :?: :shock: http://www.wislacanpack.pl/home/picts/g ... C_0006.jpg
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 26 marca 2006, 05:17

KIBIC pisze:O jak miło :mrgreen:

Ps tak sobie przeglądałem na stronie Wisły galerię z meczu Wisła CCC 19 lutego i mam jedno pytanie

co tam się działo :?: :shock: http://www.wislacanpack.pl/home/picts/g ... C_0006.jpg

zawodniczka dostala serpentyną :wink:

zderzyla sie z jedną z naszych i wyladowala jak widac na zdjeciu.

taka ciekawostka.
Ci co "przypłyneli" Laughing Wink do Pabianic z Gdynii bardziej cieszyli się z porażki Wisły niż ze zwycięstwa swojej drużyny

to mi przypomina zachowanie sąsiadki z drugiej strony blon :)) i niech sie cieszą ostatnich chwil radosci nie mozna im odbierac :))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 marca 2006, 08:02

Nie powiem, że nie zaskoczył mnie ten wynik :shock: .

Gratki dla Polkowic :P
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”