TS Wisła Kraków - CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gratki dla dziewczyn z Polkowic, naprawde świetne zawody!! to co Ela WYPRAWIAŁA z naszymi wysokimi to mistrzostwo świata!! wiatraki siuuup...
małe Polkowic świetnie broniły na Skerze, nic dzis nie była w stanie rozegrać, nie wchodziło jej tez z czystych pozycji, ale to wynikało bardziej ze statycznej gry naszych, o czarnej to juz nie wspominam, tragedia, taka rzepa
aż się prosiło by wystawił do Marczewskiej Dorote, jest przecież szybsza i bardziej ruchata..
no wypada tesh odnotować 5 padów wańki - wstańki, pierwszy bez urazy dla niej, chyba się jej nie udał
ostra gra i wielki zaangazowanie wygrało, tak po meczu sie zastanawiam, jak nasze jutro bedą wyglądały, grało ich raptem 6...
no i osobno Andzia, niby mecz świetny po statystykach, ale.... no właśnie niby walneła to 8 - 0 w 4 kwarcie jak CCC uciekło na 14 pkt, ale co z tego skoro miała pare narwanych rzutów, zupełnie bez sensu, hihi cała ONA!!
co tam nie musze teraz długo płakać po meczu bo jutro następny!! a że atmosfera na sali super!! świetny doping nawet w przerwie!!
od tej strony naprawde super widowisko, jeszcze niech laski coś pograja i bedzie miodzio!!
no wypada tesh odnotować 5 padów wańki - wstańki, pierwszy bez urazy dla niej, chyba się jej nie udał
ostra gra i wielki zaangazowanie wygrało, tak po meczu sie zastanawiam, jak nasze jutro bedą wyglądały, grało ich raptem 6...
no i osobno Andzia, niby mecz świetny po statystykach, ale.... no właśnie niby walneła to 8 - 0 w 4 kwarcie jak CCC uciekło na 14 pkt, ale co z tego skoro miała pare narwanych rzutów, zupełnie bez sensu, hihi cała ONA!!
co tam nie musze teraz długo płakać po meczu bo jutro następny!! a że atmosfera na sali super!! świetny doping nawet w przerwie!!
od tej strony naprawde super widowisko, jeszcze niech laski coś pograja i bedzie miodzio!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Liquidor pisze:to jak już obejrzycie to napiszcie jak było słychać doping, bo wiadomo że z perspektywy młyna to nie da się ocenić :]
ja ogladalem mecz live przez itvp.pl i musze przyznac, ze wypadliscie bardzo korzystnie. wprawdzie jakosc obrazu nie byla najlepsza i nie bardzo moge ocenic jak wygladaly trybuny, ale Wasze glosy byly slyszane przawie caly czas -> takze brawa dla Wislakow
Chyba najbardziej obawiałem się, że dziewczyny będą myślami w finale. Ale jednak trzeba się bardziej było obawiać pana Nowakowskiego. Pięknie Polkowice zagrały, trzeba przyznać. Nie wiem dlaczego Ela tyle pounktów rzuciła, i to przy takiej skuteczności. A te trójki Żytomirskiej, Nowackiej Jasnowskiej i Koryzny to dobiły nasze.
Dziś Skera zagrała fatalnie. Statsy i tak ją oszczędziły. Wg naszych obliczeń miała 0/16 z gry. Fatalnie. Chyba część niecelnych rzutów Ance policzylil;p Jutro się okaże jaką zawodniczką jest Skera. Bo dziś ma świadomość, ze przegrała nam mecz. Ciekawe kiedy zagra Kara. Zapytała nas ile rzuciła zawodniczka nr 6. I z niedowierzaniem pokręciła głową. Pora chyba, żeby pojawiła się na parkiecie.
Niedobrze z Ivą. przy jednej z interwencji kolano zabolało, utykała. Żeby się kontuzja nie odnowiła. A jak niezaleczona, to po co dziewczynę na parkiet wpuszczać.
Dziś Skera zagrała fatalnie. Statsy i tak ją oszczędziły. Wg naszych obliczeń miała 0/16 z gry. Fatalnie. Chyba część niecelnych rzutów Ance policzylil;p Jutro się okaże jaką zawodniczką jest Skera. Bo dziś ma świadomość, ze przegrała nam mecz. Ciekawe kiedy zagra Kara. Zapytała nas ile rzuciła zawodniczka nr 6. I z niedowierzaniem pokręciła głową. Pora chyba, żeby pojawiła się na parkiecie.
Niedobrze z Ivą. przy jednej z interwencji kolano zabolało, utykała. Żeby się kontuzja nie odnowiła. A jak niezaleczona, to po co dziewczynę na parkiet wpuszczać.
O jak miło
Ps tak sobie przeglądałem na stronie Wisły galerię z meczu Wisła CCC 19 lutego i mam jedno pytanie
co tam się działo
http://www.wislacanpack.pl/home/picts/g ... C_0006.jpg
Ps tak sobie przeglądałem na stronie Wisły galerię z meczu Wisła CCC 19 lutego i mam jedno pytanie
co tam się działo
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:O jak miło
co tam się działo![]()
http://www.wislacanpack.pl/home/picts/g ... C_0006.jpg
zawodniczka dostala serpentyną
zderzyla sie z jedną z naszych i wyladowala jak widac na zdjeciu.
taka ciekawostka.
Ci co "przypłyneli" Laughing Wink do Pabianic z Gdynii bardziej cieszyli się z porażki Wisły niż ze zwycięstwa swojej drużyny
to mi przypomina zachowanie sąsiadki z drugiej strony blon

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”