Doping dzisiaj był super
PS. Mam jedna uwage. Pani Paulina Pawlak to najpierw niech sie nauczy dobrze grać a dopiero później ma pretensje do wszystkich (przede wszsytkim do sędziów), że nie gwiżdżą każdego dotknęcia koszulki
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Szymon pisze:(...)Jacintho- w obronie jeszcze nie najgorzej, ale w ataku.... KOMPLETNE DNO![]()
Niestey, ale kolejny raz wyszło na moje. Cały czas powtarzałem, by wstrzymać się nad zachwytami pod adresem tej zawodniczki, mówiłem by poczekać na bardziej wymagającego rywala. No i pierwszy poważny sprawdzian i porażka tej zawodniczki
(...)

Edzia pisze:Mikey pisze:Co do ludzi znad morza... Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest...
Wiesz, Mikey, ja siedziałam w młynie i pragnę jedynie zaznaczyć, że jakiś idiota JEDEN (podkreślam: jeden) darł ryja tym tekstem. Dlaczego więc używasz liczby mnogiej, sugerując, że wszyscy kibice to skandowali. Dobrze wiesz, że to nie prawda i niepotrzebnie zaogniasz napiętą sytuację.
O meczu jutro. Dziś jedynie napiszę, że bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edzia pisze:Szymon pisze:(...)Jacintho- w obronie jeszcze nie najgorzej, ale w ataku.... KOMPLETNE DNO![]()
Niestey, ale kolejny raz wyszło na moje. Cały czas powtarzałem, by wstrzymać się nad zachwytami pod adresem tej zawodniczki, mówiłem by poczekać na bardziej wymagającego rywala. No i pierwszy poważny sprawdzian i porażka tej zawodniczki
(...)
No i co? Łyso Ci? Co dziś napiszesz o Jej grze? Nadal wychodzi na Twoje, mądralo?

Liquidor pisze:Mikey pisze:Znów runął mit o rzekomej kulturze lotosu (bo oczywuiscie ze my czy Włókniarz to chamy i bandyci to wiemy od dawna). Od początku śledzie darli ryja: j... Wisłę, Wisła j... jest... Ciekawe czy ewentualnie w Krakowie tez by się odważyli... W trakcie meczu słali w stronę sektora Włókniarza fucki (z wzajemnoscią), młyn Włokniarza jest młody odwaga więc pełną gębą... W Łodzi czy jak podejrzewanm w Krakowie skończyłoby się niezłym p... za takie zachowanie
O, to ciekawe co piszesz![]()
Mam tylko nadzieje że jeżeli dojdzie do meczów Wisły z Lotosem, to śledzie pojawią się u nas tym samym składem co w Pabach, bo głupio że p... dostały przypadkowe osoby :]
KIBIC pisze:1. zmien podpis
2. Zajmij się swoją drużyną i swoim dopingiem. Bo narazie nie jesteście najlepsi w kibicowaniu chodzi mi o koszykówke . Nikogo nie bronie ani nie atakuje po prostu zajmij się swoją drużyną

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 132 gości