Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
Ziutek_mrksfan
- Amator
- Kontaktowanie:
dla dziewczyn 
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ

JESTEM WESOLY ROMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Mamy awans!
Kadetki MTK Polfa w rozgrywanym w Pabianicach ćwierćfinale Mistrzostw Polski wygrały dwa spotkania i z 2. miejsca awansowały do dalszej fazy rozgrywkowej.
Minimalnie uległy tylko Wiśle Kraków w walce o pierwsze miejsce – 62:64. Bez problemowo poradziły sobie za to z MKS Truso Elbląg 92:32 oraz z AZS Brzeziny Świdnik 71:42.
Nasza Ewelina Gala zagarnęła wszystkie możliwe nagrody. Została najlepszą zawodniczką w ocenie wszystkich trenerów, sędziów i komisarza. Przypadło Jej także miano najlepszej snajperki – w trzech meczach zdobyła 74 punkty.
Wyniki i punkty naszych w poszczególnych meczach:
MTK - MKS Truso Elbląg 92:32 (24:6;27:2;22:5;19:19)
Punktowały: Ewelina Gala 24, Katarzyna Olejnik 17, Paulina Michałowska 12, Patrycja Pokorska 10, Aleksandra Szałecka, Angelika Wróbel i Blanka Kokosińska po 6, Marika Sukiennik 5 oraz Julita Helbik, Karolina Boik i Paulina Wendler po 2.
MTK – Wisła Kraków 62:64 (14:11;21:19;13:14;14:20)
Kosze zdobyły: Gala 36, Szałecka 11, Olejnik i Pokorska po 4, Boik 5 oraz Michałowska 2.
MTK – AZS Brzeziny Świdnik 71:42 (28:4;10:12;17:13;16:13)
Trafiały: Boik 16, Gala 14, Olejnik i Sukiennik po 8, Szałecka i Pokorska po 6, Wróbel 5, Ewa Osieja 4, Michałowska i Wendler po 2.
Półfinały odbędą się w dniach 7-9 kwietnia. Miejsce nie jest jeszcze znane.
* * *
W tę środę zaległy mecz rozegrają juniorki (U18). W Kutnie zmierzą się z tamtejszym MKS. Początek spotkania o godzinie 17:00.
Za to w niedzielę podejmować będziemy rywala zza miedzy, zespół MUKS Widzew. Łodzianki zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Początek meczu o 10:00.
Kadetki MTK Polfa w rozgrywanym w Pabianicach ćwierćfinale Mistrzostw Polski wygrały dwa spotkania i z 2. miejsca awansowały do dalszej fazy rozgrywkowej.
Minimalnie uległy tylko Wiśle Kraków w walce o pierwsze miejsce – 62:64. Bez problemowo poradziły sobie za to z MKS Truso Elbląg 92:32 oraz z AZS Brzeziny Świdnik 71:42.
Nasza Ewelina Gala zagarnęła wszystkie możliwe nagrody. Została najlepszą zawodniczką w ocenie wszystkich trenerów, sędziów i komisarza. Przypadło Jej także miano najlepszej snajperki – w trzech meczach zdobyła 74 punkty.
Wyniki i punkty naszych w poszczególnych meczach:
MTK - MKS Truso Elbląg 92:32 (24:6;27:2;22:5;19:19)
Punktowały: Ewelina Gala 24, Katarzyna Olejnik 17, Paulina Michałowska 12, Patrycja Pokorska 10, Aleksandra Szałecka, Angelika Wróbel i Blanka Kokosińska po 6, Marika Sukiennik 5 oraz Julita Helbik, Karolina Boik i Paulina Wendler po 2.
MTK – Wisła Kraków 62:64 (14:11;21:19;13:14;14:20)
Kosze zdobyły: Gala 36, Szałecka 11, Olejnik i Pokorska po 4, Boik 5 oraz Michałowska 2.
MTK – AZS Brzeziny Świdnik 71:42 (28:4;10:12;17:13;16:13)
Trafiały: Boik 16, Gala 14, Olejnik i Sukiennik po 8, Szałecka i Pokorska po 6, Wróbel 5, Ewa Osieja 4, Michałowska i Wendler po 2.
Półfinały odbędą się w dniach 7-9 kwietnia. Miejsce nie jest jeszcze znane.
* * *
W tę środę zaległy mecz rozegrają juniorki (U18). W Kutnie zmierzą się z tamtejszym MKS. Początek spotkania o godzinie 17:00.
Za to w niedzielę podejmować będziemy rywala zza miedzy, zespół MUKS Widzew. Łodzianki zajmują ostatnie miejsce w tabeli. Początek meczu o 10:00.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Ziutek_mrksfan
- Amator
- Kontaktowanie:
może rano 
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
JESTEM WESOLY ROMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ

JESTEM WESOLY ROMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
Michaś co to za fotki nowe
hihihi w środę gramy w Kutnie ale za to w niedzielę gramy u sibie z Widzewem. a dla fanów "prawdziwej"
koszykówki mamy sparing w poniedziałek ze starszymi dziewczynami z Widzewa grającymi w 1lidze. jeszce nie wiem o której jest meczyk ale jak coś t napisze
pozdrawiam wszytskich a w szczególności naszych wspaniałych kibiców
pozdrawiam wszytskich a w szczególności naszych wspaniałych kibiców
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
-
PATKA#19