Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 31 marca 2006, 14:56

Hamulec pisze:To juz wiemy kto jest tak bardzo odważny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Odważny siedząc przed komputerkiem i klikając niecenzuralnie w klawiaturkę, jestem ciekaw czy tak odważny będzie podczas spotkania w cztery oczy :lol: :lol: :twisted: :evil:
..you got to lose, to know how to win..

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 31 marca 2006, 15:17

Właśnie to samo mam na mysli mówiąc "tak bardzo odwazny" :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 31 marca 2006, 15:26

mistrz pisze:Brodacz jestes k...a i sz...ta.. a twoja ... k...i się na prawo i lewo !!

No to widze człowieku że przeginasz.Powiedz mi to w twarz jeśli sie odważysz (w co wątpie) :lol: Z tego co wiem podpisujesz sie oficjalnie jako zwierzak200. Wiesz wszystko da sie sprawdzić :wink: A jesli sądzisz że tak marnym postem jesteś w stanie nie obrazic to sie mylisz.Tutaj własnie wychodzi poziom na którym sie znajdujesz, a uwierz mi nie jest on zbyt wysoki.Proponuje abyś dał sobie siana a jak nie to powiedz kazdemu z nas co do niego masz i co o nim myslisz prosto w twarz.Ja osobiście radze Ci to drugie rozwiązanie, bo będzie fajnie.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2006, 15:40 przez Brodacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja go znam to jest ten no...:)

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 31 marca 2006, 15:35

Ja tez jestem za tym drógim rozwiązaniem 8)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 31 marca 2006, 16:06

No to mamy odważnego, czekam na privie na wiadomości kto mi ujawni dokładne dane tego zwierzaka200, mam nadzieje ze ktos go sprzeda choć to nieładnie ale bedzie syto wynagrodzony. My tu z kolegami mamy ochote pobawić sie ze "zwierzakiem" na osobności. Lepiej zwierzak módl sie zeby nikt cie nie sprzdał , bo jak dowiemy sie kim jestes to zaufaj mi ze bedziesz miał do czynienia nie tylko z tymi co ich obraziłes ale tez reszta naszej kibicowskiej braci, bo obrażając nas obrażasz wszystkich. Wiec proponuje zakupic troche pampersów, bo bedziesz srał ze strachu jak zaczniemy cie tropic a potem załatw sobie miejsca na OIOM-ie. (dla nie wiedzacych Oddzial Intensywnej Opieki Medycznej)
Ostatnio zmieniony 31 marca 2006, 16:13 przez GURU, łącznie zmieniany 1 raz.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Gość

Postautor: Gość » 31 marca 2006, 16:07

Gwarantujemy pełna anonimowość :wink:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 31 marca 2006, 16:09

Anonymous pisze:Gwarantujemy pełna anonimowość :wink:

To moje rzecz jasna bo ja sie umiem podpisać pod czymś co napisałem prawda Zwierzak200 :?: :lol:

P.S. uwierz mi że wszystko da sie sprawdzić :twisted:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 31 marca 2006, 16:25

Cześć Zwierzaczku :)

ja też chciałem się dowiedzieć czy masz coś do mnie? Jeśli nie wiesz kim jestem to nazywam się Michał Bocian, mieszkałem do niedawna na ulicy Nysańskiej, obecnie studiuję na politechnice wrocławskiej. A Ty co mozesz powiedzieć o sobie? Że miałeś dwóch starych i jeden Cię chujem karmił? Że jesteś zbyt bojaźliwym gówniarzem żeby się podpisać koło wiadomości. Szkoda mi ciebie. Człowieku, w tym poście chciałem PUBLICZNIE CIĘ OBRAZIĆ, jesteś dla mnie SZMATĄ i niczym więcej. Mario, jeśli należy mi się za to blok, to proszę bardzo :)

Pozdrowienia dla Pretorian :)
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 31 marca 2006, 16:27

:twisted: :twisted: :twisted: No to panowie sezon polowań na "zwierzaka200" uważamy za otwarty :twisted: :twisted: :twisted:

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 31 marca 2006, 18:29

A co będzie, jak ten groźny" zwierzak" ma 14 lat i 35 kg???? :?:

A po Bałtyku pływa wieloryb. Właśnie komentarz w telewizorni w TVN!!!
cyt. -"takiego walenia jeszcze na Bałtyku nie było". :lol:

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 31 marca 2006, 19:13

Mam nadzieje ze skonczy sie raz na zawsze wyzywanie sie na naszym forum... Ja osobiscie nie mam pojecia kto to moze byc, ale mysle ze powinnismy go kulturalnie wyprosic z hali jesli przyjdzie... Ale czy bicie go bedzie dobrym wyborem :?: Trzeba mu raczej pokazac ze jestesmy jednak ta "lepsza czescia" kibicowskiej braci... Ale na mnie mozna liczyc :wink:
Obrazek

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 31 marca 2006, 21:39

Mario a czy ty jako administrator forum nie masz dostępnego adresu ip zwierzaka200 ?? Ponieważ tak szczerze mówiąc to ja jestem w tyo wrabiany .... :? bo moja dawan ksywka to zwierzak200... ale iod czasu jak ktoś odszyfrował moje hasło do wszytskiego to nie używam tego konta.... a jakbyś miał adres ip to byłbym wdzięczny... bo po adresie ip nie trudno dojść do adresata... !!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 31 marca 2006, 21:52

Kociaczek202 pisze:Mario a czy ty jako administrator forum nie masz dostępnego adresu ip zwierzaka200 ?? Ponieważ tak szczerze mówiąc to ja jestem w tyo wrabiany .... :? bo moja dawan ksywka to zwierzak200... ale iod czasu jak ktoś odszyfrował moje hasło do wszytskiego to nie używam tego konta.... a jakbyś miał adres ip to byłbym wdzięczny... bo po adresie ip nie trudno dojść do adresata... !!

Cos mi tu śmierdzi, czemu dopiero teraz o tym mówisz? Wczesniej nie widziales ze kto podjebał ci hasło, a z drugiej strony ten co niby ukradł ci hasło i nas obraza to jakis łepek wiec nie wierze w to ze on tak potrafil. Więc póki co wszystko wskazuje na ciebie.moze wiec wyjasnisz nam to osobiście na meczu jak do tego doszło.

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 31 marca 2006, 21:54

bo dopiero teraz wesżlem na forum bo mi piotro o tym powiedział !!

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 31 marca 2006, 21:55

a na meczu wole nie wyjasniać bo nie wyłpaię... a JA NA SERIO NIC DO WAS NIE MAM !!

Wróć do „KS Odra Brzeg”