Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 01 kwietnia 2006, 11:06

ty ziomus wiesz co mnie dziwi ze jezeli ktos ci p... "nika" i nas wyzywa to po co on jeszcze glosuje na odkrycie roku?? to mnie zastanawia a wlasciwie dalo mi odpowiedz...milo mi bedzie ciebie poznac!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 01 kwietnia 2006, 11:16

Chłopaki wiem że nie jestem moderatorem ale dajcie spokój z rzucaniem mięsem :D Rozumiem emocje bo sam jestem wku..zdenerwowany ale jak mozna to bez przekleństw :wink:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 01 kwietnia 2006, 11:39

Jestem ciekaw Twojej opini Kociaku, Zwierzaku czy jak Ci tam..

jedno mnie dziwi, mówisz, że ktoś Ci konto podkradł, dla mnie to dziwne bo:

1. 31 marca w piątek jako Zwierzak200 zagłosowałeś na zawodniczkę oraz odkrycie sezonu w Odrze

2. 31 marca w piątek 4 minuty później po powyższych wpisach już niezalogowany z tego samego komputerka jako MISTRZ zwyzywałeś Brodacza i nie tylko jego..

dodam, że wcześniej wszelkie wpisy jako Zwierzak200 wpisywałeś z tego samego kompa i stałym numerze IP.. natomiast teraz tłumaczysz się i zaprzeczasz z zupełnie innego komputera, prawdopodobnie z neostrady..
Tak więc.. czekam na wyjaśnienia
..you got to lose, to know how to win..

Gość

Postautor: Gość » 01 kwietnia 2006, 11:46

No to widze Mario że zgromadziłeś całkiem niezły materiał dowodowy :D Dzięki wielki za pomoc :wink: Trzeba walczyć z takimi ludźmi którzy sa mocni zza biurka i klawiatury =D>

No to dowody sa mocne i nie wiem jak to wytłumaczysz skoro wszystkie posty wcześniejsze były pisane z tego samego kompa nawet przed rzekoma kradzieżą konta :!:

Drugie pytanie czemu ten cwaniak sie nie odzywa :?:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 01 kwietnia 2006, 11:48

Anonymous pisze:No to widze Mario że zgromadziłeś całkiem niezły materiał dowodowy :D Dzięki wielki za pomoc :wink: Trzeba walczyć z takimi ludźmi którzy sa mocni zza biurka i klawiatury =D>

No to dowody sa mocne i nie wiem jak to wytłumaczysz skoro wszystkie posty wcześniejsze były pisane z tego samego kompa nawet przed rzekoma kradzieżą konta :!:

Drugie pytanie czemu ten cwaniak sie nie odzywa :?:

Sory to moje :wink:
Ja go znam to jest ten no...:)

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 01 kwietnia 2006, 12:22

Nio to sie porobiło, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mario niczym James Bond wykrył zwierzaczka, a Brodacz niczym Predator go unicestwi hihii
ALE SIĘ POROBIŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! d: :twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 01 kwietnia 2006, 13:03

do jasnej ciasnej ja nikogo nie wyzywałem !!

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 01 kwietnia 2006, 13:11

a tak odwołując się do wypowiedzi Maria o 31 marca... !! to orównaj sobie ip zwierzaka i kociaka !! jakbym pisał z tego samego kompa to byłyby takie same... a konto mi p...... wszędzie miałem zwierzak200 i to samo hasło.. w sympati, w grachonline wszędzie... i np. na sympati miałem powpisywane różne zeczy na moim koncie.. na grachonline.wp.pl miałem zrobione ponad 200 ucieczke... TO NA SERIO NIE JA WYZYWAŁEM BRODACZA !! NIE MAM POWODÓW !! NO UWIERZCI MI !!

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 01 kwietnia 2006, 13:13

A NEOSTRADE MAM I JAKBYM TO JA WZYWAŁ ZE SWJEGO KOMPA TO NA KOCIAKU I ZWIERZAKU BYŁYB TAKIE SAME IP... SPRAWDŹ SOBIE !!

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 01 kwietnia 2006, 15:24

Kociaczek202 pisze:A NEOSTRADE MAM I JAKBYM TO JA WZYWAŁ ZE SWJEGO KOMPA TO NA KOCIAKU I ZWIERZAKU BYŁYB TAKIE SAME IP... SPRAWDŹ SOBIE !!

Chlopaczku ale wszytkie Posty napisane przez Zwierzaka200 byly napisane z tego samego numeru IP jak by ktoś ci ukradł konto to IP by było innego tego kogoś tak więc ja prosze ciebie/....
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Gość

Postautor: Gość » 01 kwietnia 2006, 15:36

no to jakbym to był ja to by i zwierzak 200 i kociaczek były z tego samego ip ... jak mario może to niechaj sprawdzi !! TO NIE JA WAS OBRAŻAŁEM !!

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 01 kwietnia 2006, 16:16

To się porobiło... Chopie dziś w parku jak do nas podszedłeś to rzeczywiście okazało się że jesteś zwykłym szczylem, który nie potrafi trzymać języka w chwili gdy kultura tego wymaga.

Mario podesłał mi rózne ciekawe rzeczy, które sprawdziłem i co się okazało?

Nicki o których mowa łączyły się z forum za pomocą neostrady. IP było zmienne, ale droga prowadziła do tego samego hosta. Co do stałego IP to może miałeś wcześniej przekierowanie na routerze bądź internet z brzeskiej sieci, tak to można tłumaczyć.

IP na Twoich kontach rzeczywiście jest inne, ale mój złoty inteligencie na neostradzie tak właśnie to wygląda. Po każdym resecie modemu przydzielane jest inne IP (zmienne). Kiedyś było tak, że neostrada posiadała pulę IP, która była generowana co 30 minut (taka ciekawostka).

Wpadłeś po uszy i dziś w parku to srałeś po gaciach jak "tłumaczyłes" się. Nie znałem sprawy do końca więc w sumie nie przyłożyłem Tobie za Brodacza bo gdybym to zrobił, Brodacz nie miałby oporów.

Ostatnia sprawa. Nie kręć coraz więcej, przyznaj się, weź od mamy kawał grosza i postaw nam wszystkim piwo w karczmie i będzie po sprawie. Oficjalnie przeproś Brodacza i na przyszłość będziesz miał nauczkę, że INTERNET nie jest miejscem gdzie człowiek może pozostać anonimowy.

p.s.

Twoje tłumaczenie jest żałosne, żadne słowo nie dąży w strone prawdy. Zhackowano Ci konto? Po co? Dlaczego akurat Tobie? Takie rzeczy zgłasza się Administratorowi forum. Dlaczego o tym wspomniałeś w chwili, gdy zdałeś sobie sprawę, że rzeczywiście wszystko da się namierzyć? Oj chopie nie lubię takich plugawych wykrętów.

Jutro jest mecz, podchodzisz do nas i oficjalnie przepraszasz za swoją głupotę i nie zapomnij o piwie... taka mała rekompensata.

Zachowaj teraz swoją twarz w stanie uzywalności publicznej i dostosuj się do tego co napisałem w innym przypadku nie będziemy rozmawiać i słuchać Twoich wykrętów i bajek. Dziś w parku po raz kolejny pokazałeś, że nie grzeszysz inteligencją, ujawniając się nam publicznie :]. Liczę na Twój rozsądek. Jutro tj. niedziela, mecz Odry, Ty wszystkich przepraszasz. Sprawa zamknięta.
Always look on the bright side of life :D

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 01 kwietnia 2006, 17:03

O kurczę, ale to wyżej to mądre.

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 01 kwietnia 2006, 17:29

po pierwsze to nieja to pisalem a po drugie mialem haslo do wszystkiego ... !! jak ktođ mial do jednego to i do drugiego mial !! po 3 host w neostradzie jest taki sam na calej centrali... a wiec rownie dobrze mogl napisac ktos z calego rejonu do ktorego jestem podlaczony!!

Kociaczek202
Nowy na forum

Postautor: Kociaczek202 » 01 kwietnia 2006, 17:29

po pierwsze to nieja to pisalem a po drugie mialem haslo do wszystkiego ... !! jak ktođ mial do jednego to i do drugiego mial !! po 3 host w neostradzie jest taki sam na calej centrali... a wiec rownie dobrze mogl napisac ktos z calego rejonu do ktorego jestem podlaczony!! JA TEGO NIE PISALEM !

Wróć do „KS Odra Brzeg”