Czy szaliki zostały juz zamówione ??

Moderator: qBK

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 01 kwietnia 2006, 18:13

No to wszysto jasne. Dzięki współpracy dwojga Jamesów Bondó czyli MARIA I DREADA wszystko sie wyjaśniło. KOciaczek mały zwierzaczek został upolowany. NIe był chyba tak zwinny jak pantera, może to Leniwiec ale kto to wie .................. Gratuluje hihihi :twisted: :twisted:

Kociaczek proponuje zkupić jaknajlepszą zbroje to się może przydać

POzdrowienia dla was :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 02 kwietnia 2006, 01:05

Tak sobie czytam i czytam no i niestety chlopaku powiem ci tylko tyle masz poprostu przejebane :!: :!: :!: :!: :!: nie wywiniesz sie z tego a jak przeczytalem o tym jak najezdzasz na matke kumpla to az sie zagotowalem :!: :!: :!: do mnie nawet nie podchodz podczas meczu bo z liscia dostaniesz na miejscu wiec lepiej nie pokazuj mi sie na oczy :!: :!: :!: jeszcze moze i przezylbym to ze jezdzisz po kumplach ale obrazanie matki to juz jest stanowczo za duzo gnoju j... :!: :!: :!: nie wiem poprostu podziwiam chlopakow ze juz dzisiaj nie dostales po ryju bo nalezy ci sie w 100% :!: :!: :!:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Gość

Postautor: Gość » 02 kwietnia 2006, 03:51

Przestań noobie opowiadać mi bzdury o hostach, studiowałem informatykę (niektórzy wiedzą dlaczego mówię w czasie przeszłym :D) i wiem niejedną rzecz. Zasadnicza sprawa...

Host jest przydzielany danemu użytkownikowi, który podpiszę umowę z TP s.a na usługi świadczone w zakresie dostępu do internetu. Dzięki temu hostowi oni mogą Cię rozpoznać i sledzić na biężąco Twoje poczynania.

Mówiąc językiem zrozumiałym dla każdego, wszystkie drogi przekierowań zmiennego IP prowdziły do Ciebie drogi szczylu a dokładnie odnosiły się do nicka zwierzak200.

Jak napisałem wcześniej TEMAT JEST ZAMKNIĘTY. Takie jałowe gadki jakiegoś szczyla na temat hostów, srostów itp. nie mają najmniejszego sensu bowiem jeszcze się pogrązasz. Bronisz teraz osoby, która zawiniła i to bardzo dramatycznie co świadczy o tym że jednak to byłeś Ty i co do tego to nie mam żadnych wątpliwości.

Wiesz co sobie cenię najbardziej? Odwagę. Miałeś odwagę pisać tego typu bzdury więc miej ją teraz żeby się przyznać. Nie odpowiadam za reakcję innych, ale ujawniłeś się nam publicznie dziś w parku i to był Twój błąd. Twoje idiotyczne tłumaczenia jeszcze bardziej Cię pogrązyły.

KONIEC TEMATU!!!

p.s.

Wiesz dlaczego ja w ciągu roku napisałem tylko 5 postów? Dlatego, że wszelkie opinie i relacje dotyczące różnych osób, meczów itp. przekazuję ludziom na bieżąco będąc w ich towarzystwie. Preferuję taki sposób komunikowania się bowiem mam pewność, że to do nich trafi i wiedzą kto do nich przemawia. Forum ma to do siebie, że chociażby taki szczyl jak Ty może wejść na nie, napisać kilka idiotycznych zdań w wyniku, których wciągam się niepotrzebnie w jałowe dyskusje jak w tym przypadku. WSZYSTKO WYJAŚNIONE? Mam taką nadzieję. Masz coś ciekawego do napsiania co dotyczy zycia sportowego lub tego forum to śmiało, płódź złote myśli. W innych przypadkach po prostu stul ryja i nie obrażaj czyjejś matki.

Ludzie uczą się i zdobywają doświadczenie popełniając własne błędy, dlatego strzeż się bo widzę, że dalej nie rozumiesz w co się pakujesz.

Nie nawidzę osób, które obrażają czyichś bliskich bez żadnej przyczyny.

W żadnym przypadku nie grożę Tobie, jestem jedynie osobą, która udowodniła Twoją winę. WSZYSTKO NA TEMAT. Do zobaczenia w terenie :].

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 02 kwietnia 2006, 03:54

Powyższy post był oczywiście mój. Sry, godzina 4:53 rano, człowiek ma prawo być zmęczony ;). Pozdrawiam wszystkich.
Always look on the bright side of life :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 kwietnia 2006, 08:22

Temat Kociaczko-Zwierzako-Mistrza uważam za zamknięty, sprawa jest jasna, poczekamy już teraz na wyjaśnienia i kompensatę winnego podczas dzisiejszego meczu. Proponuję powrócić do tematu szalików. Jeśli są chętni na zakup szalików już dziś można wpłacać kasę na meczu.

Pozdrawiam.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 02 kwietnia 2006, 08:39

MARIO pisze:Temat Kociaczko-Zwierzako-Mistrza uważam za zamknięty, sprawa jest jasna, poczekamy już teraz na wyjaśnienia i kompensatę winnego podczas dzisiejszego meczu. Proponuję powrócić do tematu szalików. Jeśli są chętni na zakup szalików już dziś można wpłacać kasę na meczu.

Pozdrawiam.

No, ale jakby były jakieś browarki to wołać mnie :D hehehe
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 02 kwietnia 2006, 19:44

Ty Stef to zawsze byś bronki popijał. Ale cóż, wkońcu Gwardia... :P :P hehe

pozdrawiam
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Wróć do „KS Odra Brzeg”