PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 08 kwietnia 2006, 20:45

Gratulacje dla CCC....

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 08 kwietnia 2006, 20:48

Słabe jak hxx :(

edit: simon

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 kwietnia 2006, 20:49

rozumiem poziom twojej frusracji, ale ejdnak pewien poziom kultury nalezałoby zachowac....

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 kwietnia 2006, 21:08

hehe - śmiech mnie ogarnia - dobrze że nie musze tego oglądać i się denerwować.

Zmiany, zmiany, wielkie zmiany i .... wciąż to samo.

To chyba pabianicki klimat.

Gratulacje dla CCC

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 08 kwietnia 2006, 21:08

Serdeczne gratulacje dla Polkowic, jutro powtórka...
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 21:10

PSik. A w ogóle to gratuluję !!

Maru, nie uważam, że byliśmy słabi (jak cokolwiek byś porównał). Uważam, że zagraliśmy nawet nieźle, tylko kuźwa, spieprzyliśmy końcówkę !! !! !!

W ogóle mi czegoś brakowało w dzisiejszym meczu. Jakieś takiej pasji... Tak, to słowo dobrze odzwierciedla stan meczu. W ogóle tak jakoś niemrawo dzisiaj było :?. Nasze tak jakoś niemrawo grały - niby prowadziły, niby rzucały, broniły nawet całkiem przyzwoicie (zwłaszcza w niektórych momentach), a i tak (znowu) przegrały.

Ej, to może my przestańmy tak fajnie grać, a wygrywajmy, co?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 kwietnia 2006, 21:13

Edzia pisze:Uważam, że zagraliśmy nawet nieźle, tylko kuźwa, spieprzyliśmy końcówkę !! !! !!

W ogóle mi czegoś brakowało w dzisiejszym meczu. Jakieś takiej pasji...

Nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 kwietnia 2006, 21:14

Edzia pisze:
Maru, nie uważam, że byliśmy słabi (jak cokolwiek byś porównał). Uważam, że zagraliśmy nawet nieźle, tylko kuźwa, spieprzyliśmy końcówkę !! !! !!
Niestety ale słabość czy siłę drużyny poznaje się właśnie po końcówkach :) (bez skojarzeń :mrgreen: )
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 kwietnia 2006, 21:29

ŻENADA

No nie wiem co napisać :?
Mimo iz prowadzilismy cały mecz to odnosiłem wrażenie, że Polkowice cały czas kontrolują sytuacje. Hmm.... chyba miałem racje, bo końcówka meczu to........ ŻENADA, FRAJERSTWO, NIEPORADNOŚĆ, BŁAZENADA w wykonaniu zawodniczek zakontraktowanych w Pabianicach :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
Ehh.... mimo iż od dłuższego czasu czarno widziałem losy tej "drużyny", to nie przypuszczałem że będzie aż tak czarno.
Pani Beata Krupska - Tyszkiewicz powinna jak najszybciej zakończyć karierę :twisted: , a jesli nie zdecyduje się na ten krok, to niech kontunuje swoją przygodę z koszykówką gdzie indziej. No sorry bardzo, ale zupełnie nie rozumiem jak taka doświadczona zawodniczka może się tak zachowywać w końcówce meczu. Kilka frajerskich strat i po grzybach.
Pan trener Tomasz Herkt powinien jak najszybciej udać się do oczologa, by mógł wreszcie zobaczyć "popisy" swojej ulubienicy.
Nieeee...... nie chce mi się pisać o reszcie.... :twisted: :twisted: :twisted:

Całe szczęście że sezon już się kończy, niech te Panie zakontraktowane w Pabianicach przegrają sobie jeszcze dwa mecze i będą miały wolne...... i całe szczęście, trzeba zostawić Sylwię Wlaźlak, Jacintho i Pałkę a resztę rozgonić w piz.... :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
CZAS ZACZĄĆ BUDOWAĆ NOWĄ DRUŻYNĘ :!: :!: :!: panowie działacze.... DRUŻYNĘ przez duże D

P.S. Najlepsze jest to, że RODOWITA PABAINICZANKA - Agata Nowacka gra w jakiś Polkowicach a do naszej "drużyny" ściągamy "nadzieję" basketu - Krupską-Tyszkiewicz :twisted: :twisted: :twisted:

Gratulacje dla Polkowic :!:

edit: aaaa..... bym zapomniał..... według mnie, BARDZO PRZYZWOICIE zaprezentowali się dziś sędziowie :shock: :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 08 kwietnia 2006, 21:36

Coz, gratki dla CCC. WIdac jednak ze Herkt zupełnie nie trafił z forma druzyny, i ze wtopy z Poznaniem a takze brak nawiazania rownej walki z Lotosem to nie przypadek :/

A CCC zdobyło kolejna ligowa "twierdze". Nowakowski to jednak dobry trener ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 08 kwietnia 2006, 21:38

Szymon pisze:ŻENADA

Mimo iz prowadzilismy cały mecz to odnosiłem wrażenie, że Polkowice cały czas kontrolują sytuacje. Hmm.... chyba miałem racje, bo końcówka meczu to........ ŻENADA, FRAJERSTWO, NIEPORADNOŚĆ, BŁAZENADA w wykonaniu zawodniczek zakontraktowanych w Pabianicach :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
Ehh.... mimo iż od dłuższego czasu czarno widziałem losy tej "drużyny", to nie przypuszczałem że będzie aż tak czarno.
Pani Beata Krupska - Tyszkiewicz powinna jak najszybciej zakończyć karierę :twisted: , a jesli nie zdecyduje się na ten krok, to niech kontunuje swoją przygodę z koszykówką gdzie indziej. No sorry bardzo, ale zupełnie nie rozumiem jak taka doświadczona zawodniczka może się tak zachowywać w końcówce meczu. Kilka frajerskich strat i po grzybach.
Pan trener Tomasz Herkt powinien jak najszybciej udać się do oczologa, by mógł wreszcie zobaczyć "popisy" swojej ulubienicy.

Całe szczęście że sezon już się kończy, niech te Panie zakontraktowane w Pabianicach przegrają sobie jeszcze dwa mecze i będą miały wolne...... i całe szczęście, trzeba zostawić Sylwię Wlaźlak, Jacintho i Pałkę a resztę rozgonić w piz.... :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
CZAS ZACZĄĆ BUDOWAĆ NOWĄ DRUŻYNĘ :!: :!: :!: panowie działacze.... DRUŻYNĘ przez duże D

P.S. Najlepsze jest to, że RODOWITA PABAINICZANKA - Agata Nowacka gra w jakiś Polkowicach a do naszej "drużyny" ściągamy "nadzieję" basketu - Krupską-Tyszkiewicz :twisted: :twisted: :twisted:

edit: aaaa..... bym zapomniał..... według mnie, BARDZO PRZYZWOICIE zaprezentowali się dziś sędziowie :shock: :?

Mam dla CIEBIE złą informacje.Krupa w Pabianicach podpisała 2-letni kontrakt a więc jeszcze przez rok będzie prowadzić grę Polfy.Sylwia dzisiaj też nienajlepiej.Może by porozmawiać z Nowacką.

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 08 kwietnia 2006, 21:43

elen pisze:Serdeczne gratulacje dla Polkowic, jutro powtórka...

Dzisiaj Polkowice przez wiekszość meczu też ,jakby to określila Edzia PASJI.Ale jutro mogą tą pasje wyzwolić,bo nie zagraly z taką determinacja jak z WISŁA.MOGĄ GRAĆ LEPIEJ!!!

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 08 kwietnia 2006, 21:47

baba pisze:
Szymon pisze:ŻENADA

Mam dla CIEBIE złą informacje.Krupa w Pabianicach podpisała 2-letni kontrakt a więc jeszcze przez rok będzie prowadzić grę Polfy.Sylwia dzisiaj też nienajlepiej.Może by porozmawiać z Nowacką.

No to smutna wiadomość. Podobno Agata jst zaręczona z gościem z Polkowic i ani myśli tutaj wracać. I ma rację bo i po co.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 21:52

Neofik pisze:(...)Podobno Agata jst zaręczona z gościem z Polkowic (...)

Yyy..., On jest z Pabianic 8).
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 08 kwietnia 2006, 21:58

Edzia pisze:PSik. A w ogóle to gratuluję !!

W ogóle mi czegoś brakowało w dzisiejszym meczu. Jakieś takiej pasji... Tak, to słowo dobrze odzwierciedla stan meczu. W ogóle tak jakoś niemrawo dzisiaj było :?. Nasze tak jakoś niemrawo grały - niby prowadziły, niby rzucały, broniły nawet całkiem przyzwoicie (zwłaszcza w niektórych momentach), a i tak (znowu) przegrał

Ej, to może my przestańmy tak fajnie grać, a wygrywajmy, co?

No i nie wiem jak przejdzie przez usta Edzi,że to Nowacka załatwiła POLFE.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”