franek pisze:Edzia pisze:(lepiej?)
o niebo![]()
pozdrowionka...
a myślałam, że o co najmniej dwa piffka?
Również pozdrawiam
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
To nie lubisz jej dlatego że Ci wódę wychłeptała????Edzia pisze:Mikey pisze:Nie wiedzą nie wiedzą, o co poszło, przyznaj się!Edzia pisze:A ja np bym Jej nie chciała, ale to chyba wszyscy wiedzą.
No bo kurdę, kiedyś na imprezie całą tę...., no...., jak to się zowie..., cały napój energetyczny mi wychlała, no, niedobra Agatka, niedobra![]()
![]()

Mikey pisze:To nie lubisz jej dlatego że Ci wódę wychłeptała????Edzia pisze:Mikey pisze:Nie wiedzą nie wiedzą, o co poszło, przyznaj się!Edzia pisze:A ja np bym Jej nie chciała, ale to chyba wszyscy wiedzą.
No bo kurdę, kiedyś na imprezie całą tę...., no...., jak to się zowie..., cały napój energetyczny mi wychlała, no, niedobra Agatka, niedobra![]()
![]()
![]()
Edzia pisze:Uuuu... baba, to żeś mi teraz po rajtach pojechał... Normalnie, zamknę się w sobie i wyrzucę klucz![]()
![]()
![]()
!! !! !!
A tak w ogóle, to myślę, że mógłbyś się zdziwić.
baba pisze:Edzia pisze:Uuuu... baba, to żeś mi teraz po rajtach pojechał... Normalnie, zamknę się w sobie i wyrzucę klucz![]()
![]()
![]()
!! !! !!
A tak w ogóle, to myślę, że mógłbyś się zdziwić.
No przecież obiecałaś,że się zamkniesz.I co?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 111 gości