PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 08 kwietnia 2006, 22:46

LUCKY pisze:Ja na brak wrazen seksualnych xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:shock: :shock: :? Lucky przesadzasz, z całą pewnoscia przesadzasz!! Dlatego prosze kogos o usuniecie tych wpisow, a Ciebie o opanowanie sie na forum pulicznym.
:?:
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 08 kwietnia 2006, 22:46

LUCKY pisze:Ja na brak wrazen seksualnych nie narzekam

nie wątpię... ale prywatne wycieczki w tym charakterze na forum publicznym to lekka przesada...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 08 kwietnia 2006, 22:51

EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 08 kwietnia 2006, 22:51

natalia pisze:Lucky przesadzasz, z całą pewnoscia przesadzasz!!

A czym jest cytowanie przez Ciebie takich bzdur !!
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 22:56

LUCKY pisze:EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot

Uuu.... już się boję !! !! !!

Gdzie mam na Ciebie czekać? Zabrać dyktafon? Czy notesik wystarczy? Bo przecież taki moment trzeba uwiecznić :lol: :lol: :lol: :lol:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 08 kwietnia 2006, 22:58

Jeszcz troche po pojudzaj moherowy berecie
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 kwietnia 2006, 22:58

Uspokujcie się, choć przyznam ze teraz zwracam się do Luckiego zeby sobie odpuścił te epitety na forum. Masz cos do Edzi załatw to na privach
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 23:00

LUCKY pisze:Jeszcz troche po pojudzaj moherowy berecie

WoW !! Tak jeszcze nikt mnie nie określił !!

Normalnie, muszę chyba iść i sobie sprawić berecik, bo przecież nie wypada tak bez berecika :lol: :lol: :lol:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

duncan
Nowy na forum

Postautor: duncan » 08 kwietnia 2006, 23:34

Lucky = 0
Edzia = 100
Pozdro od "busiaków":)
Dzięki za ksywke chłopaki:)
Czy wygrywasz czy nie.....!!!
Ale fakt, zenada była, ale jedyny kto beknie za 3:0 (Lucky) to będzie sam klub...ale w końcu może odrodzi się od 0....kto wie?....
W każdym bądź razie trzeba wierzyc!!!!
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 23:52 przez duncan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 08 kwietnia 2006, 23:50

Viallos pisze:hehe - śmiech mnie ogarnia - dobrze że nie musze tego oglądać i się denerwować.

Zmiany, zmiany, wielkie zmiany i .... wciąż to samo.

To chyba pabianicki klimat.

Gratulacje dla CCC

Sorry, Visllos, ale przesadzasz... Nie wiesz jakie zmiany powinny nastąpić, i piszesz wnioskując po obserwacjach - nie statystykach... Naprawde. Tak samo jak i Ciebie frustruje nas ten wynik ale bierz pod uwage wszystkie czynniki... Wszystkie, i nie mówię tu o pieniądzach koszykarek... Nie rozpędzaj się z tej Irlandii 8)

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 08 kwietnia 2006, 23:56

Neofik pisze:
baba pisze:
Szymon pisze:ŻENADA

No nie wiem co napisać :?
Mimo iz prowadzilismy cały mecz to odnosiłem wrażenie, że Polkowice cały czas kontrolują sytuacje. Hmm.... chyba miałem racje, bo końcówka meczu to........ ŻENADA, FRAJERSTWO, NIEPORADNOŚĆ, BŁAZENADA w wykonaniu zawodniczek zakontraktowanych w Pabianicach :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
Ehh.... mimo iż od dłuższego czasu czarno widziałem losy tej "drużyny", to nie przypuszczałem że będzie aż tak czarno.
Pani Beata Krupska - Tyszkiewicz powinna jak najszybciej zakończyć karierę :twisted: , a jesli nie zdecyduje się na ten krok, to niech kontunuje swoją przygodę z koszykówką gdzie indziej. No sorry bardzo, ale zupełnie nie rozumiem jak taka doświadczona zawodniczka może się tak zachowywać w końcówce meczu. Kilka frajerskich strat i po grzybach.
Pan trener Tomasz Herkt powinien jak najszybciej udać się do oczologa, by mógł wreszcie zobaczyć "popisy" swojej ulubienicy.
Nieeee...... nie chce mi się pisać o reszcie.... :twisted: :twisted: :twisted:

Całe szczęście że sezon już się kończy, niech te Panie zakontraktowane w Pabianicach przegrają sobie jeszcze dwa mecze i będą miały wolne...... i całe szczęście, trzeba zostawić Sylwię Wlaźlak, Jacintho i Pałkę a resztę rozgonić w piz.... :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
CZAS ZACZĄĆ BUDOWAĆ NOWĄ DRUŻYNĘ :!: :!: :!: panowie działacze.... DRUŻYNĘ przez duże D

P.S. Najlepsze jest to, że RODOWITA PABAINICZANKA - Agata Nowacka gra w jakiś Polkowicach a do naszej "drużyny" ściągamy "nadzieję" basketu - Krupską-Tyszkiewicz :twisted: :twisted: :twisted:

Gratulacje dla Polkowic :!:

edit: aaaa..... bym zapomniał..... według mnie, BARDZO PRZYZWOICIE zaprezentowali się dziś sędziowie :shock: :?

Mam dla CIEBIE złą informacje.Krupa w Pabianicach podpisała 2-letni kontrakt a więc jeszcze przez rok będzie prowadzić grę Polfy.Sylwia dzisiaj też nienajlepiej.Może by porozmawiać z Nowacką.

No to smutna wiadomość. Podobno Agata jst zaręczona z gościem z Polkowic i ani myśli tutaj wracać. I ma rację bo i po co.

Hahahahaha.. No, z Gosciem, przez duże G, który z PABIANIC przeniósł się do Polkowic... Pozdrowienia Arek!!! I Gratulacje

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 00:02

LUCKY pisze:Jestescie slabe !!! Ej pi.... jestescie slabe!
Tragedia !!!! Mam nadzieje ze przegramy latwo 3:0. I ktos wreszcie za to wszystko beknie.

Może Ty wielki człowieczku beknij choć raz coś w strone Twojego Włókniarza, zamiast wykrzykiwać w holu coś o prawdiwych Kibicach, bo jakoś Cię dzisiaj było słabo słychać...

I jeżeli piszesz to co piszez wielki szczęśliwcze, którym w swoim mniemaniu jesteś, to się zastanów najpier co chceszs osiągnąć... Chętnie przeczytam Twój biznesplan

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 kwietnia 2006, 00:02

LUCKY pisze:EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot

Uważaj :!:
a tak przy okazji to Co się dzieje z Polfą :?: Ktoś wie :?: wiem , że Olga i Ala nie grają i jest to wielkie osłabienie dla drużyny ale bez przesady :!:

ps.2 juz wiadomo kto wkleja te reklamy na forum :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 00:06

LUCKY pisze:Nie trzeba wcale pic w jakis wyzszych sferach aby byc wyzej w hierahi niz EDzia

Napiszę tak: Hierarchia prawdziwego człowieka jest kształtowana w jego czynach - nie słowach, więc jako największy krzykacz pośród krytykantów.................................. wiesz co robić... :lol:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 kwietnia 2006, 00:07

Edzia pisze:Uuuuu........., kolejny cfaniaczek i kolejny 'wrzucacz' :lol:.

Heh, LUCKY, a myślałam, że Tyś ino rasista. A Ty tesh do białasów coś masz? A może do kobiet, co? Może jakieś kompleksy ukryte? :lol: :lol: :lol: :wink:

150..............................................

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”