LUCKY pisze:Ja na brak wrazen seksualnych xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
LUCKY pisze:EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot
Uuu.... już się boję !! !! !!
Gdzie mam na Ciebie czekać? Zabrać dyktafon? Czy notesik wystarczy? Bo przecież taki moment trzeba uwiecznić
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Lucky = 0
Edzia = 100
Pozdro od "busiaków":)
Dzięki za ksywke chłopaki:)
Czy wygrywasz czy nie.....!!!
Ale fakt, zenada była, ale jedyny kto beknie za 3:0 (Lucky) to będzie sam klub...ale w końcu może odrodzi się od 0....kto wie?....
W każdym bądź razie trzeba wierzyc!!!!
Edzia = 100
Pozdro od "busiaków":)
Dzięki za ksywke chłopaki:)
Czy wygrywasz czy nie.....!!!
Ale fakt, zenada była, ale jedyny kto beknie za 3:0 (Lucky) to będzie sam klub...ale w końcu może odrodzi się od 0....kto wie?....
W każdym bądź razie trzeba wierzyc!!!!
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 23:52 przez duncan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Viallos pisze:hehe - śmiech mnie ogarnia - dobrze że nie musze tego oglądać i się denerwować.
Zmiany, zmiany, wielkie zmiany i .... wciąż to samo.
To chyba pabianicki klimat.
Gratulacje dla CCC
Sorry, Visllos, ale przesadzasz... Nie wiesz jakie zmiany powinny nastąpić, i piszesz wnioskując po obserwacjach - nie statystykach... Naprawde. Tak samo jak i Ciebie frustruje nas ten wynik ale bierz pod uwage wszystkie czynniki... Wszystkie, i nie mówię tu o pieniądzach koszykarek... Nie rozpędzaj się z tej Irlandii
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Neofik pisze:baba pisze:Szymon pisze:ŻENADA
No nie wiem co napisać![]()
Mimo iz prowadzilismy cały mecz to odnosiłem wrażenie, że Polkowice cały czas kontrolują sytuacje. Hmm.... chyba miałem racje, bo końcówka meczu to........ ŻENADA, FRAJERSTWO, NIEPORADNOŚĆ, BŁAZENADA w wykonaniu zawodniczek zakontraktowanych w Pabianicach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ehh.... mimo iż od dłuższego czasu czarno widziałem losy tej "drużyny", to nie przypuszczałem że będzie aż tak czarno.
Pani Beata Krupska - Tyszkiewicz powinna jak najszybciej zakończyć karierę, a jesli nie zdecyduje się na ten krok, to niech kontunuje swoją przygodę z koszykówką gdzie indziej. No sorry bardzo, ale zupełnie nie rozumiem jak taka doświadczona zawodniczka może się tak zachowywać w końcówce meczu. Kilka frajerskich strat i po grzybach.
Pan trener Tomasz Herkt powinien jak najszybciej udać się do oczologa, by mógł wreszcie zobaczyć "popisy" swojej ulubienicy.
Nieeee...... nie chce mi się pisać o reszcie....![]()
![]()
![]()
Całe szczęście że sezon już się kończy, niech te Panie zakontraktowane w Pabianicach przegrają sobie jeszcze dwa mecze i będą miały wolne...... i całe szczęście, trzeba zostawić Sylwię Wlaźlak, Jacintho i Pałkę a resztę rozgonić w piz....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CZAS ZACZĄĆ BUDOWAĆ NOWĄ DRUŻYNĘ![]()
![]()
panowie działacze.... DRUŻYNĘ przez duże D
P.S. Najlepsze jest to, że RODOWITA PABAINICZANKA - Agata Nowacka gra w jakiś Polkowicach a do naszej "drużyny" ściągamy "nadzieję" basketu - Krupską-Tyszkiewicz![]()
![]()
![]()
Gratulacje dla Polkowic![]()
edit: aaaa..... bym zapomniał..... według mnie, BARDZO PRZYZWOICIE zaprezentowali się dziś sędziowie![]()
Mam dla CIEBIE złą informacje.Krupa w Pabianicach podpisała 2-letni kontrakt a więc jeszcze przez rok będzie prowadzić grę Polfy.Sylwia dzisiaj też nienajlepiej.Może by porozmawiać z Nowacką.
No to smutna wiadomość. Podobno Agata jst zaręczona z gościem z Polkowic i ani myśli tutaj wracać. I ma rację bo i po co.
Hahahahaha.. No, z Gosciem, przez duże G, który z PABIANIC przeniósł się do Polkowic... Pozdrowienia Arek!!! I Gratulacje
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
LUCKY pisze:Jestescie slabe !!! Ej pi.... jestescie slabe!
Tragedia !!!! Mam nadzieje ze przegramy latwo 3:0. I ktos wreszcie za to wszystko beknie.
Może Ty wielki człowieczku beknij choć raz coś w strone Twojego Włókniarza, zamiast wykrzykiwać w holu coś o prawdiwych Kibicach, bo jakoś Cię dzisiaj było słabo słychać...
I jeżeli piszesz to co piszez wielki szczęśliwcze, którym w swoim mniemaniu jesteś, to się zastanów najpier co chceszs osiągnąć... Chętnie przeczytam Twój biznesplan
LUCKY pisze:EDZia to jest moje ostateczne ostrzezenie !!! Jeszcze raz wypowiesz sie na moj temat a zmieszam cie z blotem i jest to mi obojetne gdzie.Czy bedzie to na forum ,pod hala czy na hali.Wiec lepiej zamkni pysk i nie p... na mnie zadnych glupot
Uważaj
a tak przy okazji to Co się dzieje z Polfą
ps.2 juz wiadomo kto wkleja te reklamy na forum
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)