nowe szaliki
Moderator: qBK
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szaliki są wspaniałe a jaki na wczorajszym meczu byłe extra efekt kiedy wszyscy unieśli szaliki do góry, chyba 3/4 środkowego sektoru miało szaliki bardzo mi sie podobałeo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- 19andrew81
- Żak
steve_bramkarz pisze:Manic pisze:Młody jakąś fotke wrzuć z tym jak szaliki były w górze bo chyba Mario jak dobrze widzialem twoim aparatem cykałPozdrawiam
ano ja też tam powinienem byćhehehe
no to mamy juz zdjecie zepsute a takie fajne moglo byc hehehehehehe żartowalem Stefan
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
19andrew81 pisze:steve_bramkarz pisze:Manic pisze:Młody jakąś fotke wrzuć z tym jak szaliki były w górze bo chyba Mario jak dobrze widzialem twoim aparatem cykałPozdrawiam
ano ja też tam powinienem byćhehehe
no to mamy juz zdjecie zepsute a takie fajne moglo byc hehehehehehe żartowalem Stefan![]()
![]()
ja wiem Andrew :p
...w.w.j.d.?...
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Qiero niestety to juz unikat
Nie sprzedam go za żadne pieniądze,bo to prezent a wogóle to kawał historii z tego co wiem.Bo ten szalik był w całej Polsce i na niejednej zadymie
Niestety szukaj innego źródła.Życze powodzenia ale sądze że bedzie cięzko.No chyba że Danego zapytasz 
Ja go znam to jest ten no...
tu bylo zdjecie ... ale nie ma
oto zdjecie Brzeskich Kibicow prezentujacych sie w nowych szalikach na meczu z gorzowem ( troszke ciemne zdjecie
)
oto zdjecie Brzeskich Kibicow prezentujacych sie w nowych szalikach na meczu z gorzowem ( troszke ciemne zdjecie
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2006, 22:23 przez Mlody, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!