Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Maryjan
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Maryjan » 10 kwietnia 2006, 21:46

Wg mnie to klub musi ja zatrudnic bo nie ma wyjscia :lol: :lol: :lol:
Jak nie bedzie Micaeli w druzynie to atak druzyny Wlokniarza zamieni sie w cos co bedzie polaczeniem chaosu z bezradnoscia zakonczonym rzutem rozpaczy-wesoła koszykówka :D (no moze troche przesadzilem :lol: )

Tak na serio to Kae indywidualnie jest jedna z najlepszych zawodniczek grajacych na pozycji 2 i 3 obecnie w Polsce.W ostatnim meczu udowodniła ze jest takze bardzo dobrym obroncą - 7 przechwytów :!: :!: :!: -to jest calkiem sporo :D (po niektorych przechwytach Koryzna nawet nie gonila Micaeli i to bylo najslodsze :lol: )

Maksu Pabianice

Co myslicie o dotychczsowej grze KAE ?

Postautor: Maksu Pabianice » 11 kwietnia 2006, 13:31

Według mnie kae gra dobrze tylko jedno jest u niej złe i musi popracować nad tym chodzi o celne rzuty a oprócz tych rzutów jest naprawdę dobra :lol:

mrks-iak

Postautor: mrks-iak » 11 kwietnia 2006, 13:32

kae jest super

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 11 kwietnia 2006, 13:34

Fakt Kae zwinna szybka dobre wejscia pod kosz tylko zastnawaia mnie jedno czy zmieni sie tak jak da costa w tym sezonie na samym poczatku swojej gry w p-ce byla ekstra te trojki i wogole a potem (ten sezon)sami dobrze wiedza :? a jeszcze jedna sprawa czy nikt naszej swietnej zawodniczki nie wykupi do swojego klubu a jesli chodzi mi o sama kae to podoba mi sie jej zangazowanie do kazdego meczu i o to chodzi :wink: Zawsze usmiechnieta wesola przybije piatke taka wlasnie powinna byc prawdziwa koszykarka

A na samym poczatku tak szymon (przybycie czarnoskorej) cie to draznilo same czarne barwy przybierales do jej wsyatpienia w p-ce

Gość

Postautor: Gość » 11 kwietnia 2006, 13:53

Kae<klask<klask>Kae<klask><klask>i co wy na ten okrzyk??

Awatar użytkownika
Maryjan
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Maryjan » 11 kwietnia 2006, 15:42

juz byl w Gdyni...dla busiakow nic nowego :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 11 kwietnia 2006, 16:47

Dobry transfer,wejscia pod kosz i te rajdy zakonczone radoscia :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 11 kwietnia 2006, 17:21

Maryjan pisze:juz byl w Gdyni...dla busiakow nic nowego :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 kwietnia 2006, 17:47

Świetna zawodniczka... pamiętam, że gdy pierwszy raz ją zobaczyliśmy z Żołnierzem (na Chwiałce gdy Włókniarz wygrywał z AZSem), to nie mogliśmy się nachwalić jej dynamiki, skoczności, lekkości gry, wrodzonej łatwości poruszania i znajdowania się na boisku! Naprawdę strasznie miło się ogląda ją w akcji!:) Mam nadzieję, że zostanie na nastepny rok w naszym kraju, a polskie przygotowania do sezonu będą jej służyć i nie zatraci atutów motorycznych, którymi imponuje.

Bardzo dobry transfer Włókniarza!

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 kwietnia 2006, 19:27

zawodniczka pisze:Fakt Kae zwinna szybka dobre wejscia pod kosz tylko zastnawaia mnie jedno czy zmieni sie tak jak da costa w tym sezonie na samym poczatku swojej gry w p-ce byla ekstra te trojki i wogole a potem (ten sezon)sami dobrze wiedza :? a jeszcze jedna sprawa czy nikt naszej swietnej zawodniczki nie wykupi do swojego klubu a jesli chodzi mi o sama kae to podoba mi sie jej zangazowanie do kazdego meczu i o to chodzi :wink: Zawsze usmiechnieta wesola przybije piatke taka wlasnie powinna byc prawdziwa koszykarka

A na samym poczatku tak szymon (przybycie czarnoskorej) cie to draznilo same czarne barwy przybierales do jej wsyatpienia w p-ce

Kurczę, zawodniczko, mam jedną prośbę.
Używaj znaków interpunkcyjnych, bo przy dłuższych Twych postach mam czasami problemy z rozszyfrowaniem, gdzie się kończy myśl jedna a zaczyna następna :roll:.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gość

Postautor: Gość » 12 kwietnia 2006, 10:23

Oki :D

Gość

Postautor: Gość » 12 kwietnia 2006, 12:33

Kae jest super!! A jakie ma ładne ząbki :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 12 kwietnia 2006, 21:07

Ja bardzo cenie ja za zaangażowanie w gre.
Ona po prostu na boisku "żyje grą".
Niezwykle żywiołowa, zwinna, skoczna i szybka "jak wiatr" :!:
Myslę, że można ją zaliczyć do czołówki koszykarek zagranicznych występujacych na polskich parkietach.
Żeby tylko ustabilizowała na przyzwoitym poziomi formę rzutową, to będzie już extra.
Myślę,że trzeba będzie dać jej jeszcze jeden sezon, a pokaże swoje ogromne możliwości (żeby tylko chciała zostać w Pabianicach-mam na myśli kaskę :!: :!: ).
Jeżeli zaś chodzi o pomysł wykrzykiwania imion koszykarek( w tym i Kae) po udanych, czy też po nieudanych zagrywkach to uważam go za bardzo dobry.
To napewno im pomoże grać lepiej ,jeżeli będa czuły, że kibice są z nimi.
Pamietam, że za dawnych czasów kibice tak sie zachowywali w stosunku do swoich koszykarek.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Gość

Postautor: Gość » 13 kwietnia 2006, 08:54

A ja mam tylko wielką nadzieje ze Micaela zostanie na nastepny sezon<prosi>oby oby oby :!: :!:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 13 kwietnia 2006, 09:13

Anonymous pisze:A ja mam tylko wielką nadzieje ze Micaela zostanie na nastepny sezon<prosi>oby oby oby :!: :!:

Ja też mam taką nadzieję, ale pisanie tego po raz n-ty na forum nie spowoduje ze tak bedzie :wink: :wink:

Wróć do „Archiwum”