PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2006, 20:18

Kuba pisze:Takie skromne dwa pytanka do kibiców z Pabianic:
1. To u was na porządku dziennym, że zawodniczki druzyny przeciwnej nazywacie k..w..i :?: :?
2. i drugie - swego czasu po meczu w Polkowicach rok temu sporo było głósów niezadowolenia, ze nikt od nas nie podszedł do Was (tu kieruje swe słowwa do m.in. Szymona). nie przypominam sobie by ktoś z waszych podszedł do nas... a moze sie myle?
3. lnie bardzo miłe przyjęcie przez kibiców gospodyń :lol:. Najpierw jeden chciał na nas wymusic "odcięcie" od dopingu przynajmniej jednego bębna :lol: ale odszedł obrazony,
4. otem poleciały "fuck'i" z sektora Włókniarza.

Ad.1. Tak to u nas norma :!: Mało tego, potrafimy również zbluzgać sędziów od chu..., sprzedawczyków, kur..., kut.... itd.
Ad.2. To czy inni podeszeli czy nie mnie nie iteresuje. Ja w przerwie wyszedłem sobie na papieroska i jakoś nikogo z przyjezdnych nie widziałem... baliście się wyjść na korytarz :?: No chyba że pochowaliście szaliki :?
Ad.3. Pierwsze o tym słyszę :? :? :? Hmm.... być może nasze "młode wilki" chciały się zmierzyć na gardła, bez żadnych dodatków wspomagających :?: No ale skoro nie chcieliście podjąć wyzwania... cóż...
Ad.4. Ciesz się że nic więcej nie poleciało :twisted: :!: Mieliście dużo szczęścia bo MORWA już się szykował na akcję :!: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2006, 20:42

Szymon pisze:Ad.1. Tak to u nas norma :!: Mało tego, potrafimy również zbluzgać sędziów od chu..., sprzedawczyków, kur..., kut.... itd.
Ad.2. To czy inni podeszeli czy nie mnie nie iteresuje. Ja w przerwie wyszedłem sobie na papieroska i jakoś nikogo z przyjezdnych nie widziałem... baliście się wyjść na korytarz :?: No chyba że pochowaliście szaliki :?
Ad.3. Pierwsze o tym słyszę :? :? :? Hmm.... być może nasze "młode wilki" chciały się zmierzyć na gardła, bez żadnych dodatków wspomagających :?: No ale skoro nie chcieliście podjąć wyzwania... cóż...
Ad.4. Ciesz się że nic więcej nie poleciało :twisted: :!: Mieliście dużo szczęścia bo MORWA już się szykował na akcję :!: :twisted:

1) no to miło w tej waszej hali...
2) hmmm Szaliki - mieliśmy ich aż 3 :D bo najnormalniej nie ma szalików. nie chcialbym zeby byly zaraz one podmiotem dlugich rozmow, jacy to kibice Polkowic niezaopatrzeni ;-) po prostu nie ma i już.
3) to nie był młody wilk. I raczej tez nie był osobnik z waszego "młyna". sądze ze to był jakis przypadkowy koles, ktory miał miejsce pewnie gdzies obok. bidaczek :lol:
4) cieszymy sie swoim szczęściem...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 kwietnia 2006, 20:47

mnie sie podobaly okrzyki z waszej strony "CCC OBUWIE" pan Milek pewnie ucieszyl sie z darmowej reklamy swojej firmy
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2006, 20:48

ginda pisze:mnie sie podobaly okrzyki z waszej strony "CCC OBUWIE" pan Milek pewnie ucieszyl sie z darmowej reklamy swojej firmy

zapewne :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2006, 20:52

Kuba pisze:3) to nie był młody wilk. I raczej tez nie był osobnik z waszego "młyna". sądze ze to był jakis przypadkowy koles, ktory miał miejsce pewnie gdzies obok. bidaczek :lol:

Więc skoro to był jak sam powiedziałes "przypadkowy koleś" to po cholere podejmujesz tutaj temat i się wywnętrzniasz :?: :?: :?:
Jakoś nie przypominam sobie bym po wizycie w Polkowicach pisał tutaj na forum o pewnym starym dziadzie który bluzgał na nasze koszykarki :!:

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2006, 20:58

Szymon pisze:
Kuba pisze:3) to nie był młody wilk. I raczej tez nie był osobnik z waszego "młyna". sądze ze to był jakis przypadkowy koles, ktory miał miejsce pewnie gdzies obok. bidaczek :lol:

Więc skoro to był jak sam powiedziałes "przypadkowy koleś" to po cholere podejmujesz tutaj temat i się wywnętrzniasz :?: :?: :?:
Jakoś nie przypominam sobie bym po wizycie w Polkowicach pisał tutaj na forum o pewnym starym dziadzie który bluzgał na nasze koszykarki :!:

jeśli chodzi o bluzgi to poszły wyraznie z waszego sektora, gdyz stałem akurat blisko.

przypadkowy, nie przypadkowy - nie był z naszego autobusu, wiec zapewne musiał być z Pabianic. a przypominam, ze napisałem, o miłym powitaniu przez kibiców z Pabianic.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 kwietnia 2006, 21:09

Kuba ja tam nawet na kolesia nie zwrocilem uwagi i go pamietam, ja tam tylko pamietam kolesia, ktory z wujkiem na piwo sie umawial :lol: ale to byla, ze tak powiem normalna rozmowa
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2006, 21:11

Człowieku, nie chodzi mi o nasze bluzgi tylko o tego kolesia.

Skąd ta pewność że ten osobnik był z Pabianic :?: A może był z Łodzi :?:
Więc nie pisz że kibic gospodyń czy kibic z Pabianic, bo ktoś gotów pomyślec, że to była osoba z naszego młynu :!: Łapiesz o co chodzi :?: :?: :?: :?:
Napisz że miejscowy widz i nie będzie sprawy.

Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 kwietnia 2006, 21:14

Szymon pisze:Człowieku, nie chodzi mi o nasze bluzgi tylko o tego kolesia.

Więc nie pisz że kibic gospodyń czy kibic z Pabianic, bo ktoś gotów pomyślec, że to była osoba z naszego młynu :!: Łapiesz o co chodzi :?: :?: :?: :?:

czekaj, czekaj czegos tu nie rozumiem miejscowy kibic to co innego niz kibic gospodyń/z Pabianiec. to skad sa ci miejscowi kibice i co tam robia
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2006, 21:14

ginda pisze:Kuba ja tam nawet na kolesia nie zwrocilem uwagi i go pamietam, ja tam tylko pamietam kolesia, ktory z wujkiem na piwo sie umawial :lol: ale to byla, ze tak powiem normalna rozmowa

Wujek jest the best :D

"GDZIE BYŁ WUJEK, GDZIE BYŁ WUJEK :!: :?:"
"Na piwie!"
"ROZUMIEMY :!: ROZUMIEMY :!:" ;-)

Myslalem, ze to dosc oczywiste, ale moze faktycznie nie, skoro nie napisalem wprost. wiec mowie - MIEJSCOWY WIDZ podszedł i próbał nakłonic do zrezygnowania z przynajmniej jednego bębna.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2006, 21:22

elen pisze:
Szymon pisze:Człowieku, nie chodzi mi o nasze bluzgi tylko o tego kolesia.

czekaj, czekaj czegos tu nie rozumiem miejscowy kibic to co innego niz kibic gospodyń/z Pabianiec. to skad sa ci miejscowi kibice i co tam robia

Jaaaa..... uwielbiam takie osoby co się wcinają, cytują wpis i zmieniają jego sens. MIEJSCOWY WIDZ - tak napisałem :!:
Ale ok, wyjaśnię Ci tą subtelną różnicę. W Pabianicach są fan cluby innych drużyn i np. jeśli przyjdzie na mecz kibic ŁKSu (mieszkający w Pabianicach), to on nie będzie kibicem gospodyń tylko miejscowym widzem :!:
Kumasz już :?:

Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 kwietnia 2006, 21:27

Nie wiedziałem o tym, dlatego dzieki za wyjaśnienie
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 kwietnia 2006, 21:33

A coś ty się tak Szymon na ŁKS tak uwziął?? :twisted:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2006, 21:39

Jak się uwziąłem :? :?: O co Ci chodzi Mikey :?: :twisted:

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 kwietnia 2006, 21:58

Ja tylko przytocze taką mała dygresje odnośnie naszego pobytu w Pabianicach w tym sezonie! Otóż będą na obiedzie w tej stacji na przeciwko hali, podszedł do nas kibic Włókniarza( w każdym razie tak nam sie przedstawił) i ja go sie pytam gdzie ma szalik. A on że tu nie można tak paradować bo tu ŁKS w pobliżu. I wiecej już tego tematu nie drążyliśmy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”