Co myślicie o dotychczasowej grze Kae?

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 13 kwietnia 2006, 09:33

Wojteg pisze:
Anonymous pisze:A ja mam tylko wielką nadzieje ze Micaela zostanie na nastepny sezon<prosi>oby oby oby :!: :!:

Ja też mam taką nadzieję, ale pisanie tego po raz n-ty na forum nie spowoduje ze tak bedzie :wink: :wink:
WIEM,WIEM :lol:

Awatar użytkownika
WŁÓKNIARZ PABIANICE
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: WŁÓKNIARZ PABIANICE » 13 kwietnia 2006, 09:55

tAKIEJ ZAWODNICZKI W NASZYM KLUBIE DAWNO NIE WIDZIALEM

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 13 kwietnia 2006, 10:07

WŁÓKNIARZ PABIANICE pisze:tAKIEJ ZAWODNICZKI W NASZYM KLUBIE DAWNO NIE WIDZIALEM

Ja powiem więcej. Takiej w klubie to ja w ogóle jeszcze nie widziałem :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 kwietnia 2006, 10:17

A ja uważam, że być może (a właściwie, że to może być) najlepsza zawodniczka w Pabach - może nie w historii, ale w przyszłości. Tak na moje oko, przed Włókniarzem wielkie przebudowanie składu - albo marazm, stagnacja i walka o brązy max w przyszłości - o ile ktoś nie dofinansuje jakiejś 3-ciej ekipy gdzieś indziej w Polsce - po Wisle i Lotosie.

To zależy o co (na co macie kasę) będziecie grać. Jeśli o coś więcej niż środek tabeli to jest ona jedną z niewielu do pozostawienia w składzie - mogłaby grać, jeślibyście mieli nawet naprawdę silny skład.

Gość

Postautor: Gość » 13 kwietnia 2006, 17:41

Mam nadzieje ze u nas zostanie:)I wzmocni Włókniarzyk na nastepny sezon

Awatar użytkownika
WŁÓKNIARZ PABIANICE
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: WŁÓKNIARZ PABIANICE » 13 kwietnia 2006, 17:44

Anonymous pisze:Mam nadzieje ze u nas zostanie:)I wzmocni Włókniarzyk na nastepny sezon
wSZYSCY MAJĄ TAKĄ NADZIEJĘ:) OBY ONA BEDZIE CHCIALA TU ZOSTAC(i klub miał na nią kase)ale jak WŁÓKNIARZ zdobedzie 3 miejsce to chyba dostanie troche kasy

Madzia

Postautor: Madzia » 13 kwietnia 2006, 18:43

Kae to poprostu jest super :!: Ostatnio zostałam z koleżankami po treningu. Zaczęły się zjeżdżać koszykarki :!: NO I NA KOŃCU wreszcie przyjechała KEA :!: :!: Ale się ucieszyłam :D I zaczęła coś do mnie gadać a ja taka mina :? Bo kurde nic nie rozumiałam. Nakońcu zrobiła sobie ze mną i z moimi kolażankami zdjęcie :D Widziałam z bliska jej piękne paznokcie :!: :!: :!: :D

Pozdro :):)

Awatar użytkownika
WŁÓKNIARZ PABIANICE
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: WŁÓKNIARZ PABIANICE » 14 kwietnia 2006, 09:33

Madzia pisze:Kae to poprostu jest super :!: Ostatnio zostałam z koleżankami po treningu. Zaczęły się zjeżdżać koszykarki :!: NO I NA KOŃCU wreszcie przyjechała KEA :!: :!: Ale się ucieszyłam :D I zaczęła coś do mnie gadać a ja taka mina :? Bo kurde nic nie rozumiałam. Nakońcu zrobiła sobie ze mną i z moimi kolażankami zdjęcie :D Widziałam z bliska jej piękne paznokcie :!: :!: :!: :D

Pozdro :):)
uuuuuu ale zaszyt was złapał:)a tak apropo to kiedy będzie wiadomo czy Kae zostaje w Pabianicach na nastepny sezon??

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 14 kwietnia 2006, 10:22

WŁÓKNIARZ PABIANICE pisze:a tak apropo to kiedy będzie wiadomo czy Kae zostaje w Pabianicach na nastepny sezon??

przecież jeszcze nie zakończył się ten sezon, pewnie wszystko będzie wiadomo przed następnym sezonem - czyli za kilka miesięcy... Cierpliwości :wink:

Awatar użytkownika
WŁÓKNIARZ PABIANICE
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: WŁÓKNIARZ PABIANICE » 14 kwietnia 2006, 11:22

Wojteg pisze:
WŁÓKNIARZ PABIANICE pisze:a tak apropo to kiedy będzie wiadomo czy Kae zostaje w Pabianicach na nastepny sezon??

przecież jeszcze nie zakończył się ten sezon, pewnie wszystko będzie wiadomo przed następnym sezonem - czyli za kilka miesięcy... Cierpliwości :wink:
W tym problem ze jestem niecierpliwy:)te miesiące to bedzie wiecznosc:)

Awatar użytkownika
Madziorek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Madziorek » 15 kwietnia 2006, 17:30

Kae jest siupel :D
Madziorek

gosc

Postautor: gosc » 20 kwietnia 2006, 20:09

No w polkowicach kae pokazala:D:D buziaki:*:*

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 20 kwietnia 2006, 20:51

Wydaje mi sie, że po tym co pokazła Kae swoją grą w tak krótkim okresie pobytu w naszym klubie należy za wszelką cenę ja u nas zatrzymać :!: :!:
Wniosła nową jakość do gry ,nie tylko Włókniarza ,ale i całej ligi. :!: :!:
To bedzie spore wyzwanie dla włodarzy klubu.
Ciekawe czy dadzą radę :?: :?:
Sądzę że po tą zawodnikę, jeżeli tylko wyrazi chęć gry w Polse ustawi sie spora kolejka chętnych do jej zatrudnienia.
Ciekawe czy starczy nam argumentów (czyt.banknotów) żeby ją u nas zatrzymać. :?: :?:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 21 kwietnia 2006, 14:35

Jest bardzo dobrą zawodniczką, szkoda tylko, że nieraz ma wahania formy i gra dobrze co drugi mecz. Ale w meczach z CCC udowodniła swoją klasę.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 24 kwietnia 2006, 18:07

Kae,gdy sie widzi jej radosc i rajdy pod kosz to slowa ze powinna zostac same pchaja sie na usta.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Archiwum”