PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 68:71, 61:44 (1-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 kwietnia 2006, 20:14

ginda pisze:czynnych 15, ogolnie 30

Hmm..... to Wasze mamy nie dopingowały :? :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 14 kwietnia 2006, 22:43

Szymon pisze:
ginda pisze:czynnych 15, ogolnie 30

Hmm..... to Wasze mamy nie dopingowały :? :?:

nieuwzgledniam, bo nie patrzylem czy spiewaja
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 15 kwietnia 2006, 08:24

Kuba pisze:
MIREq pisze:I tak wszyscy juz wiemy dlaczego!!!!!! :twisted: Nie masz sie czego wstydzici :wink:

moze i nie ma sie czego wstydzić, ale przydzisiejszej władzy homoseksualistą być nie można ;-) :lol:

Pozdrawiam serdecznie!

No brawo Kuba gratuluje odwagi.Spoko jestem tolerancyjny nie przeszkadza mi Twoja orientacja.Ale ja jestem 100%hetero.
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 18 kwietnia 2006, 13:07

Dla kogo brązowy medal?

„Tylko” albo „aż” dwa zwycięstwa dzielą CCC Polkowice oraz PZU Polfę Pabianice od brązowego medalu mistrzostw Polski. W uprzywilejowanej sytuacji wydają się być koszykarki tego pierwszego klubu, które tym razem zagrają dwa mecze na własnym parkiecie. Czy jednak przewaga własnej hali okaże się w tej rywalizacji decydująca?

Z podobną sytuacją mieliśmy do czynienia przed rokiem. Po dwóch spotkaniach rozegranych w Pabianicach oba zespoły miały po jednym zwycięstwie i cała rywalizacja przeniosła się do Polkowic. Tam drużyny solidarnie wygrały po jednym meczu i o brązowym medali zadecydował dopiero piąty pojedynek. Teraz będzie podobnie?

– Jesteśmy w stanie wygrać oba spotkania w Polkowicach, więc atut własnego parkietu nie będzie miał tutaj większego znaczenia. Jak tego dokonać? Sposób na drużynę CCC jest jeden. Zagrać tak jak w drugim meczu: agresywnie w obronie i bez respektu dla rywalek w ataku. Musimy powielić to co przyniosło nam wtedy sukces. Innej recepty nie ma – zapowiada Gabriela Toma. - To że przetrzebiły nas kontuzję nie może być żadnym usprawiedliwieniem. Do dzisiaj nie potrafię zrozumieć tego co wydarzyło się w pierwszym meczu. Przez całe spotkanie dyktowaliśmy warunki gry i wszystko zaprzepaściliśmy w końcówce. Wtedy moje zawodniczki grały jak juniorki – mówi Tomasz Herkt, który zapowiada nowe oblicze swojego zespołu. – Przerwa od treningów była bardzo krótka, ale po części zmusił nas do tego kalendarz. Przygotowaliśmy kilka nowych rozwiązań i zobaczymy jak to zafunkcjonuje podczas meczów. Dziewczyny są mocno zmobilizowane i o takim blamażu jak w pierwszym meczu tej rywalizacji nie może być mowy. Jestem dobrej myśli – dodał szkoleniowiec pabianickiej PZU Polfy.

- Wstyd mi za to co w tym meczu zagrały moje koszykarki. Żadna z nich nie zasłużyła na wyróżnienie – mówił po drugim spotkaniu mocno rozgoryczony Andrzej Nowakowski. Czy tym razem jego podopieczne zagrają na miarę swoich możliwości? – Nie wracajmy już do tego co było. Przeanalizowaliśmy wszystko i na pewno wiemy co mamy poprawić. Co prawda atut własnego parkietu jest po naszej stronie, ale chciałbym wszystkich przestrzec przez hurraoptymizmem. Wciąż powtarzam, że PZU Polfa to bardzo wymagający rywal i zwycięstwa nie przyjdą łatwo. – dodaje szkoleniowiec CCC. W podobnym tonie wypowiadają się polkowickie koszykarki. – Stajemy przed dużą szansą, ale nie zapominajmy, że przed rokiem sytuacja była podobna. Nie ma więc co dzielić skóry na niedźwiedziu bo wszystko zweryfikuje parkiet – mówi Elżbieta Trześniewska. – Pabianice i Polkowice zawsze toczyły wyrównane boje i teraz będzie z pewnością podobnie. Chcemy wszystko rozstrzygnąć na własnym parkiecie jednak nie obrażę się, gdy brązowy medal wywalczymy w pięciu spotkaniach – dodaje środkowa CCC. – Brązowy medal będzie dla naszego zespołu jak tytuł mistrza świata. Nasz zespół ma najniższy budżet spośród tych drużyn, które obecnie walczą o medale, no i wszystko osiągnęliśmy grając polskim składem. To na pewno powód do dumy – powiedział Krzysztof Korsak, prezes CCC Polkowice.

Wojciech Strzebińczyk
źródło informacji: PLKK

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 24 kwietnia 2006, 17:36

[quote="Kuba"]Obrazek
Mam pytanie - Czy kibic zaznaczony przeze mnie kropką to jakiś forumowicz?

Wpadlem Ci w oko mowisy??? Szymon juz Ci powiedział,gejem to ja napewno nie jestem. No cóz widac jacy ludzie tam u was zyja :!:
Ja Ciebie tez zapamietałem,ale w bardzo negatywny sposób :!:
Jak widac twoje zapedy gejowskie nie pomogły w tym aby CCC miało brąz :twisted:

Prosze bardzo zmienione.Dobra dajmy sobie spokoj.Bylo mineło,ale gejem napewno nie jestem :wink:
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2006, 18:18 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2006, 17:52

a cóz takiego zrobilem, ze mnie zapamiętałes negatywnie? nie reagowalem na wasze zaczepki? to zle? cieszylem sie po koszu rzuconym przez swoich? zle? odmachnąłem do was ręką po kolejnych epitetach? czlowieku - opanuj sie. rozumiem twoją radosc ze zdobycia medalu (szczerze gratuluję) i chęc pokazania sie, ale wytlumacz mi, prosze cie, dlaczego az tak zle mnie zapamiętałes :?

i jeszcze jedno - nie obrazam twojego klubu wiec staraj sie zachowac choć odrobine kultury, choc po tym co pokazałes w Pabianicach wątpie, zebys ją miał - wlasnie to zapamiętałem :lol:

gorąco pozdrawiam

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 kwietnia 2006, 19:19

"Święty" Kubuś z Polkowic :lol: :lol: :lol:
Śmieszny człowieku jesteś :!: Przestań bredzić, wymądrzać się i odczep się od kibiców Włókniarza. Non stop wytwarzasz jakieś sztuczne problemy, jeszcze trochę i bedziesz z siebie robił męczennika :!: Swoją drogą, to powinieneś być zadowolony, że ci "niekulturalni" kibice w Pabianicach nie obili Ci gęby :twisted: :twisted: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 24 kwietnia 2006, 19:21

Szymon pisze:"Święty" Kubuś z Polkowic :lol: :lol: :lol:
Śmieszny człowieku jesteś :!: Przestań bredzić, wymądrzać się i odczep się od kibiców Włókniarza. Non stop wytwarzasz jakieś sztuczne problemy, jeszcze trochę i bedziesz z siebie robił męczennika :!: Swoją drogą, to powinieneś być zadowolony, że ci "niekulturalni" kibice w Pabianicach nie obili Ci gęby :twisted: :twisted: :twisted:

Zgadzam sie.Chciales byc chojrak i paradowales jak warzniak wiec sie doczekałes.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2006, 19:24

Szymon pisze:"Święty" Kubuś z Polkowic :lol: :lol: :lol:
Śmieszny człowieku jesteś :!: Przestań bredzić, wymądrzać się i odczep się od kibiców Włókniarza. Non stop wytwarzasz jakieś sztuczne problemy, jeszcze trochę i bedziesz z siebie robił męczennika :!:

Szymon, czy coś złego jest w tym, że chciałbym się dowiedziec co takiego zrobilem, lub czego nie zrobilem, ze Gwynbleidd zle mnie wspomina?

i nigdy nie twierdziłem, że jestem "Święty" 8)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2006, 19:26

Gwynbleidd pisze:Zgadzam sie.Chciales byc chojrak i paradowales jak warzniak wiec sie doczekałes.

:lol: :lol: Paradowalem jak ważniak? Chojrak? Jesli ktos nie reaguje na zaczepki, to jest chojrak? no to super :D zawsze wydawało mi się, ze chojrakami są tacy, co postępują odwrotnie. Paradowalem jak wazniak? taki po prostu mam styl chodzenia :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 kwietnia 2006, 20:05

Dajcie juz spokój, wyluzujcie znam Szymona i znam Kubę i uważam że nie ma sensu się spierać, nie twórzcie konfliktów między soba wszak jesteśmy po jednej stronie barykady. Mamy wspólny cel ataku, nieprawdaż?
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”