Finały MP kadetek 90' 91'

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 19 kwietnia 2006, 21:27

Wypożyczone czy nie wypożyczone co za różnica??Ważne że zespoły doszły tak daleko....

oneeightytwo

Postautor: oneeightytwo » 19 kwietnia 2006, 21:27

Nie no wymien bo mi dalej wydaje sie ze 4 moze sie myle wiec mnie popraw...

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 21:33

Widze tu konflikt pomiedzy kibicami KORONY i WISŁY a słyszałem ze to bliskie sobie kluby
Powodzenia na finałach

Gość

Postautor: Gość » 19 kwietnia 2006, 21:34

hahah pisze:Nie no korona bedzie miec spokojnie mistrza, :) przeciez tam połowa druzyny to kadra polski takze nie ma innej mozliwosci jak złoty medal :D

Jaka połowa drużyny ??

oneeightytwo <---- Podaj mi jakis numer gadu bo tu nie bębe wymieniac nazwisk...

gosc

Postautor: gosc » 19 kwietnia 2006, 22:30

Moze tak byc,ze Wisla zajdzie wyzej od Korony ,ktora sie wytnie w swojej mocniejszej grupie z Muksem ale nalezy pamietac ,ze Wisla w rozgrywkach w reginie dostawala baty od Korony po 20 pkt.

;-)

Postautor: ;-) » 20 kwietnia 2006, 07:28

Korona sprawi niespodziankę i się z żadnym MUKSem nie wytnie, tylko ich spierze. A Wisła faktycznie dostawała i 40 pkt. w tegorocznych rozgrywkach z Koroną.... dziwne jakieś,że lecą na złoty medal. :twisted:

:)
Nowy na forum

Postautor: :) » 20 kwietnia 2006, 08:10

a z tego co mi wiadomo to dziewczyny z korony są w kadrze Polski ale w szerokiej w ścisłej to jest chyba tylko jedna:)

a ja i tak jestem za BYDGOSZCZĄ!!!!:)
WE LOVE THIS GAME!

Nowy na forum

Postautor: :) » 20 kwietnia 2006, 08:12

a i jeszcze zapomniałam dodać że kadra Polski o niczym nie świadczy, wioadomo że mogą być lepsze ale nie zapominajcie o meczu w juniorkach starszych w którym Gdynia miała 8 z kadry Polski i przegrała ze Stalową.....
WE LOVE THIS GAME!

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 08:17

Jezeli juz to korona wcale nie ma mocniejszej grupy skoro wisła wygrała z pabianicami i mosem

Gość

Wisła

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 08:28

Chuba cię już całkiem pogieło jakie 5 jak jesteś taki taka uparta to wymień
jak ci ludzie mówią 4 to 4.
A co do Pabianic to Ewelina jest z Pabianic czy z Widzewa i rozgrywająca z num.4 też jest ściągnięta z jakiejś drużyny z miasta na B ale nie pamiętam skąd. :roll:

mc henio ze wsi

Postautor: mc henio ze wsi » 20 kwietnia 2006, 09:41

ja mysle ze zawodniczka z numerem 14 z korony duzo zrobi na meczu, gdyz byłem na kilku i ta dziewczyna rzuca duzo za trzy punkty :)) dlatego z muksem rzuci z 7 trójek i korona wygra i opzostanie nie zwyciezona :))

1

Postautor: 1 » 20 kwietnia 2006, 09:54

to, ze korona wygrywała ( czas przeszły) 2o a nawet 40 pkt , nie swiadczy o tym, ze teeraz tez tyle przegra...

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 10:18

:) pisze:a z tego co mi wiadomo to dziewczyny z korony są w kadrze Polski ale w szerokiej w ścisłej to jest chyba tylko jedna:)

I to by się zgadzało.... :P

loczek

Postautor: loczek » 20 kwietnia 2006, 11:41

i tak mecz meczowi nie jest rowny!!!

loczek

Postautor: loczek » 20 kwietnia 2006, 11:44

a co do kadry polski to polowa dziewczyn znajdujacych sie w niej jest tam zewzegledu na znajomosci a nie na gre!!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”