Dziwna praktyka na forum!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2006, 22:31

Brodacz pisze:(...) Mysle że takie zachowanie nie przystoi bądz co bądz osobie pełniącej ważną tu funkcję Admina.Widze że drugi admin jest równiez nie w porządku.Ja niewiem to się dziedziczy po objęciu tanowiska? Tyle ja.

"JA TU WIDZĘ NIEZŁY BURDEL !!!! "

Skoro "osoby funkcyjne" na tym forum są nie w porządku, to proponuję odwołać obu Adminów i WSZYSTKICH Moderatorów a władzę przekazać takim "osobnikom" jak ziutek_pabianice, Kamil8888. Wtedy zapewne będzie super i tyle :twisted: :twisted: :twisted: :!:

A najlepiej zamknąć to Forum i rozgonić całe towarzystwo w pizdu :twisted: :twisted: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:36

Szymon... proszę Cię Stary... nie ma co rozdmuchiwać tematu :(

Ja, tak jak pisałem dawno temu, jestem za tym, żeby osoba drugiego Admina była funkcją "przechodzącą" - zobowiązałem się względem Viallosa się sprawować przez rok i ten czas minął... proponuję na nowego Admina nr 2 Simona... Oczywiście wszyscy, którzy zarzucają coś OJCU i TWÓRCY tego Forum (trzeciego wcielenia dzieła Rafała) są po prostu ŚMIESZNI i tyle... :evil: Z Viallosem tu nie ma ŻADNEJ polemiki!!!

pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 maja 2006, 22:44

Dziękuję bardzo - tym samym ja z kolei chciałbym zaproponować Pana, który mnie zaproponował... :wink: :lol:

Panowie, nie róbcie "jaj z pogrzebu" - nie widzę żadnych, nawet najmniejszych przesłanek by coś zmieniać w tej "zdrowej tkance" jaką jest kkforum - zwycięskiego składu się nie zmienia. :D

Ty samym proponuję, aby propozycję Seby w całości odrzucić, opierdzielić gościa za to, że lenistwa mu się zachciewa i o rezygnacji z admina mu się uroiło i że ma jakieś "ale" co do tego iż po "nocnej zmiania" zamiast lulu to na forum go gna... - normalne, tak właśnie powinno być i tyle.

Jednocześnie temat rozpoczęty w wątku po wyjaśnieniach wnoszę o uznanie za omyłkowy i nie były.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 07 maja 2006, 22:47

A ja proponuje abyśmy wszyscy zarejestrowali się na Basketmani :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:48

Simon - kto stoi w miejscu, ten się cofa... myślę, że dla dobra KKForum takie rozwiązanie (Ty, jako Admin nr 2) to dobry pomysł! Decyzję podejmię Viallos w tym przypadku....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:49

Liquidor pisze:A ja proponuje abyśmy wszyscy zarejestrowali się na Basketmani :lol:

:))) Tyle kukułczych jaj im podrzucić jednocześnie ... szatański PLAN :lol: 8)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 07 maja 2006, 22:52

Tak poczytałem wszystkie wpisy i nic nie wiem :!: :!: Ale jedna rzecz mi sie zgadza że nie pierwszy raz z tego co słyszałem ktos kręci tu i robi sztuczne zamieszanie, może poto aby skłucić pare osób lub coś na kształt taki :!: I nie wiem czy jest sens że teraz już wszyscy będą sie zrzekać swoich uprawnień admina :!: Nie o to chodzi CHYBA :!: Jak Qiero napisał żeby tylko znaleźć tylko jednego chętnego osobnikia do zajęcia miejsca moderatora :!: Bo teraz z tego co widać to wpisanych adminów na brzeskim forum jest trzech ale faktycznie jeden :!: I BURDEL GOTOWY :!:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 maja 2006, 22:52

Liquidor:

Ja jestem zarejestrowany, choć chwilowo "nie praktykujący" - i przyznaję, że często czytam bowiem sporo jest ciekawych tematów zawierających interesujące sportowo treści. Unikam tylko zejść na tematy pozasportowe z kibicowskimi na czele - bowiem jestem pacjentem przychodni kardiologicznej i lekarz mi zabronił...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 23:01

Mireq - poprzednia interwencja na Waszym Podforum skończyła się - tu masz rację - "robieniem sztucznego zamieszania"... zastanów się tylko KTO je robi... sprawa powinna się skończyć na dwóch privach do Dona - i tak myślałem, że się NORMALNIE skończyła, przyznaniem uprawnień Qiero, który pomagałby Mario i ewentualnie potem zastanowieniem się w Waszym gronie, kto mógłby być trzeci. Tyle...
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 23:01 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2006, 23:01

Seba pisze:Szymon... proszę Cię Stary... nie ma co rozdmuchiwać tematu :(

A dlaczego nie :?: :?: :?:
Skoro słychać coraz częściej jakieś żale to uważam że trzeba to wyjaśnić.

A swoją drogą, powiem szczerze, że według mnie od pewnego czasu poziom dyskusji na Forum pozostawia sporo do życzenia (za co również ponoszę winę :? ) i odechciewa mi się czynnie uczestniczyć w tym projekcie :?

Seba pisze: (...) proponuję na nowego Admina nr 2 Simona... (...)

A ja jestem przeciwny :!: Nie to bym miał coś do Simona, ale w razie takiej nominacji już wyobrażam sobie ten skowyt malkontetntów i teksty w stylu: "forum łódzko-pabianickie" itp.itd.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 07 maja 2006, 23:05

Seba pisze:Mireq - poprzednia interwencja na Waszym Podforum skończyła się - tu masz rację - "robieniem sztucznego zamieszania"... zastanów się tylko KTO je robi... sprawa powinna się skończyć na dwóch privach do Dona - i tak myślałem, że się NORMALNIE skończyła, przyznaniem uprawnień Qiero, który pomagałby Mario i ewentualnie potem zastanowieniem się w Waszym gronie, kto mógłby być trzeci. Tyle...

Ja wiem 8) ....
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 maja 2006, 23:12

Szymon pisze:A ja jestem przeciwny :!: Nie to bym miał coś do Simona, ale w razie takiej nominacji już wyobrażam sobie ten skowyt malkontetntów i teksty w stylu: "forum łódzko-pabianickie" itp.itd.
Nooo to KIBICA nominujmy... otworzymy się na świat :lol:
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 23:15

Mikey pisze:
Szymon pisze:A ja jestem przeciwny :!: Nie to bym miał coś do Simona, ale w razie takiej nominacji już wyobrażam sobie ten skowyt malkontetntów i teksty w stylu: "forum łódzko-pabianickie" itp.itd.
Nooo to KIBICA nominujmy... otworzymy się na świat :lol:

Mikey... aż tak go nie lubisz?;) Wiesz co by mu w Gdyni zrobili ;))))) Już za samo wpisywanie się tu ostro zarobił.. za Admina by mu pewnie jaja ucięli ;) :lol: 8)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 maja 2006, 23:36

Tak - czy siak, było nie było vicemistrz Polski powinien myślę mieć swoje podforum, którego moderatorem zdecydowanie powinien być "Kibic" (jako znany i szacowny kkforumowicz już) tak, by zaktywizować kibiców (także tych nieprawdziwych) tego klubu do kontaktów z koszykarskim światem w kraju. Mógłby tak umieszczać ciekawe ankiety no i zdjęcia z których myślę tak naprawdę "Kibic" w kraju słynie. Mówię zupełnie poważnie.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 23:40

Popieram pomysł Simona... zresztą już kiedyś o tym rozmawialiśmy i wtedy chyba doszlismy do wniosku, że jeszcze za wcześniej... ale ostatnio na KKForum pojawiły się kolejne osoby z Gdyni, normalnie potrafiące pisać o koszykówce (Mania np), więc może warto spróbować... Chociaż domyślam się, że osoby tam łatwo by nie miały... o Moderatorze juz nawet nie mówię :? No ale jeśli znalazłyby sie obecnie chętne osoby do rozwijania takiego projektu, to jestem jak najbardziej "za"!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”