Dziwna praktyka na forum!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 07 maja 2006, 23:41

simon pisze:Dziękuję bardzo - tym samym ja z kolei chciałbym zaproponować Pana, który mnie zaproponował... :wink: :lol:

Panowie, nie róbcie "jaj z pogrzebu" - nie widzę żadnych, nawet najmniejszych przesłanek by coś zmieniać w tej "zdrowej tkance" jaką jest kkforum - zwycięskiego składu się nie zmienia. :D

Ty samym proponuję, aby propozycję Seby w całości odrzucić, opierdzielić gościa za to, że lenistwa mu się zachciewa i o rezygnacji z admina mu się uroiło i że ma jakieś "ale" co do tego iż po "nocnej zmiania" zamiast lulu to na forum go gna... - normalne, tak właśnie powinno być i tyle.

Jednocześnie temat rozpoczęty w wątku po wyjaśnieniach wnoszę o uznanie za omyłkowy i nie były.

Popieram. Seba sprawdził się, więc zmiany według mnie są niepotrzebne.
jedyne co mogę zarzucić adminowi, to brak banów dla osobników zaśmiecających forum. No, ale nikt nie jest doskonały :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 maja 2006, 23:43

Jeśli tylko "Kibic" się by zgodził to popieram tą inicjatywę "otwarcia na świat" obiema "łapami" - a myślę, że należy mu się nasze zaufanie oraz własny - choć póki co pewnie ciasny "kąt".

No Kibic, to jak? Nie boisz się "krytyki" swojego środowiska?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 23:49

Waldi pisze:(...)
jedyne co mogę zarzucić adminowi, to brak banów dla osobników zaśmiecających forum. No, ale nikt nie jest doskonały :wink:

To się zdarza... nie ma potrzeby jednak o takich koniecznych działaniach zakładać od razu tematów i toczyć długich debat... Najlepszym przykładem na to, że jak trzeba to trzeba, jest los, który spotkał osobę, która ostatnio obrażała kibiców z Brzegu na ich Podforum - wywołała celowo i zupelnie niepotrzebnie spięcie z normalnymi kibicami z JG i rozpętała dyskusję pełną bluzgów na trzy strony... za to "nagroda" także czekała odpowiednia :evil: .

Pozdrowionka
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 08 maja 2006, 00:12

Przeczytałem wszystkie wpisy od deski do deski i sie pogubiłem :lol: :lol:
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 maja 2006, 11:49

Ja też nie rozumiem całego zamieszania - winni się tłumaczą, a przecież sprawa jest prosta: Seba zaproponował moderowanie Don Igłacie, który z tego co już wiem nie był zainteresowany banowaniem brzeskich fanów i nie tylko, a ja z tej racji rezygnuję z funkcji moderatora Cukierków. Może Seba powinien oficjalnie przedstawić swój pomysł na moderatora Cukierków zamiast za plecami wszystkich brzeskich fanów.
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 08 maja 2006, 12:01

Wypraszam sobie Mario Twoje kłamliwe jak zwykle zarzuty! Jesteś po prostu BEZCZELNY!!!

Po pierwsze - zapytaj Qiero czy za plecami...

Po drugie - było to tylko i wyłącznie PYTANIE do Dona, czy byłby zainteresowany... po zapytaniu Qiero, czy z takim pytaniem do Dona wogóle wychodzić - przypominam raz jeszcze - o 7 rano po czyszczeniu Waszego Podforum... Wy zrobiliście ze zwykłego sprawowaniu moich zadań jak zwykle jakieś szopki... nie po raz pierwszy...

Po trzecie - "o banowaniu brzeskich fanów" nie decyduje Moderator Waszego Podforum!!! Ani Don, ani Qiero, ani nawet Ty... pokaż mi przykład, kiedy ktoś od Was dostał bana!!! Po akcji kibica z JG, to jego spotkała taka przykrość...

Jeszcze raz Ci piszę - JESTEŚ BEZCZELNY i kłamiesz! Nie pierwszy raz...

Tyle ode mnie - byłego Admina... idę do pracy...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 08 maja 2006, 12:26

Seba pisze:Wypraszam sobie Mario Twoje kłamliwe jak zwykle zarzuty! Jesteś po prostu BEZCZELNY!!!

Po pierwsze - zapytaj Qiero czy za plecami...

Po drugie - było to tylko i wyłącznie PYTANIE do Dona, czy byłby zainteresowany... po zapytaniu Qiero, czy z takim pytaniem do Dona wogóle wychodzić - przypominam raz jeszcze - o 7 rano po czyszczeniu Waszego Podforum... Wy zrobiliście ze zwykłego sprawowaniu moich zadań jak zwykle jakieś szopki... nie po raz pierwszy...

Po trzecie - "o banowaniu brzeskich fanów" nie decyduje Moderator Waszego Podforum!!! Ani Don, ani Qiero, ani nawet Ty... pokaż mi przykład, kiedy ktoś od Was dostał bana!!! Po akcji kibica z JG, to jego spotkała taka przykrość...

Jeszcze raz Ci piszę - JESTEŚ BEZCZELNY i kłamiesz! Nie pierwszy raz...

Tyle ode mnie - byłego Admina... idę do pracy...

Jak zwykle to winny się tłumaczy. Wypraszam sobie zarzuty kłamstwa wobec mnie. Ja tylko stwierdzam fakty, o których wiem. O tym o czym nie wiem pozostawiam bez komentarza. Śmieszą mnie Twoje farmazony i chłopie wrzuć na luz, bo za bardzo wszystko przeżywasz. Cenię to co robiłeś i robisz dla basketu, ale czy przypadkiem czasem nie przesadzasz?
..you got to lose, to know how to win..

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 08 maja 2006, 14:20

Śmieszne i tragiczne. A juz to ,że niby jak ktos się tłumaczy to napewno jest........ winny to szopka. hihihihi. Myslę,że koles przegiął pałę. Wychodząc z twojego założenia w sądzie każdy jest winnym. I po co się bronić? Jestes winnym i już. Chyba sezon ,,ogórkowy,, się zbliża i niektórym juz brakuje tematów na wpisy. Mam nadzieje ze inni kibice Brzegu maja pomysły na forum i lato. I ze napiszą nam o ewentualnych zmianach kadrowych. Bo takie tematy bardziej interesują forumowiczów niz ten ,,ogórkowy,, temat.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 08 maja 2006, 14:22

Tak na marginesie!!!! Ja chce być od młodzieży!!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 maja 2006, 14:30

ŻOŁNIERZ pisze:Tak na marginesie!!!! Ja chce być od młodzieży!!!!

Razem ze mna :D :lol: :twisted: lalala ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 08 maja 2006, 14:35

sredecznie pozdrawiam swietnego admina SEBE ktory w kazdym momencie swieci przykladem dla innych :lol:
Obrazek

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 08 maja 2006, 14:40

FAIR PLAY pisze:sredecznie pozdrawiam swietnego admina SEBE ktory w kazdym momencie swieci przykladem dla innych :lol:

Byłego! Staramy sie czytać. I odpuść sobie te teksty. Czas zakończyć ten suchy temat. Bo jeżeli masz taką usilną ochotę na bzdurne tematy to możemy zaraz zacząć. Jaki? Choćby jak przygotowujecie się do zimy aby tym razem nie sprawić nam radości zimą tekstem: ,,zima nas zaskoczyła,,.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 08 maja 2006, 14:47

paździoch-osanka pisze:

Właśnie! My w dwójkę będziemy od ,,młodych,,!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 maja 2006, 15:09

ŻOŁNIERZ pisze:
paździoch-osanka pisze:

Właśnie! My w dwójkę będziemy od ,,młodych,,!!!

Hehehehe ;) ajjj wkoncu prawie dorosla juz jestem :P hihihi wiec moge sie zajmowac mlodzieza :D ajjj
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 maja 2006, 21:34

Sprawcą całego zamieszania jestem ja, dodając Dona do moderowania - nie myślałem że to takie "straszne".

Seba mnie po fakcie poinformował, że Don chęci nie wyraża więc już go nie ma.

Co do administratora forum, zapraszam do tematu:

http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... 7856#87856

Ten temat uznaje za zamknięty.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”