NOWA STRONKA MEBLOTAPU CHEŁM
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
NOWA STRONKA MEBLOTAPU CHEŁM
Zapraszam na nowa stronke Meblotapu, www.meblotapchelm.com
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Matii pisze:To jak mozecie wejsc na ta stronke?? Kowalik i MirU <poznan> napiszcie czy mozecie. Stronka dopiero dzis sie pojawila, a zalezy nam na usunieciu jak najszybciej wczelkich bledow. Czekam na odpowiedz.....
ja do tej pory wchodziłem bez problemu a od pewnego czasu pojawia się biała strona z indeksem
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mam nadziejez ze uporamy sie z tymi bledami, jak juz w pelni bedzie domena. Ci co weszli sami zauwazyli wpisujac link ktory podalem, wyswietla sie pozniej inny. Jeszcze maskarada w pelni nie dziala, z tym mamy najwieksze problemy, niestety osoba robiaca ta stronke uczy sie i raczej ma wolne weekendy. Ale postaramy sie zeby stronka jak najszybciej dzialala poprawnie. Nie chce zeby prace strony porownywali do pracy AZS Lublin, raz sa, raz nie ma

Matii pisze:Kowalik pisze:Wszystko ok z małym wyjatkiem: mianowicie nie mogę otworzyc tej stronki![]()
![]()
To dziwne, bo juz sporo osob odwiedzilo te strone, napisz mi co Ci sie wyswietla, jakis konkretny napis, czy wogole biala strona bez niczego??
Matii, u mnie cały czas nie moge wejść. Wyskakuje biała stronka i nic poza tym
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”