[quote="Kuba"]Agata zostaje.
Bodzio - chcieć zatrzymać mozna kazdego. ale to jest to , co Korsak mówił w jednej z gazet, gdzie on da złotówkę, tam Wisła da pięć. to nierówna walka i w niej od początku faworytem była Wisła. trudno dziwić się Eli ze poszła grac do Mistrza Polski, grać w Eurolidze i grać z pewnością za większe pieniądze.[/quot
Agata niestety dla polkowic odchodzi z waszego zespolu. Z tego co wiem to już sie wyprowadziła z polkowic i to nie na wkacje ale na stałe

.
Przeglądając twoje posty widać że jesteś bardzo zachwycony trenerem Nowakowskim, dla mnie to troche dziwne. Prześledzmy więc jego poczyna nia w polkowickim zespole.
Przychodzi do zespołu i obejmuje skład personalnie dobrany przez Wojtka Spisackiego. Fokt robi z nim brązowy medal, i to powiedzmy jego ręka. Trześniewska powiedziała po tamtych meczach, że polkowice wygrały bo stanowiły zespół a one tylko zlepek zawodniczek. Piąty mecz wygrał nowakowski dzięki Żytomirskiej, Stempniewicz oraz Waligórskiej, czyli kolejno 6 7 8 wchodzącej z ławki. Ręcze ci i bylo to widać na meczach że one nienawidziły go całym sercem. Natalia za godziny na ławce rezerwowych i Baks tak samo (jej to nawet tak obrzydził granie że kariere zakończyła) one zagrały dla dziewczyn nie dla niego
Sezon nr 2 odchodzi Pałka Baks Buba wszystkie dzieki trenejro
Ale to tylko trzy zawodniczki(trzon zostaje) lekki retusz troche mięsa do trenowania i na ławke noooooooooooooooooo i transfer roku podstarzała trześniewska która na zakończeńie kariery musi dorobić do emerytury. Miało być pięknie a byłlo ja wszyscy widzieli. Zespół grał o wiele gorzej jak w roku poprzednim.
Zwodniczki których się pozbył: Buba odrodzenie w Poznaniu Pałka najlepszy polski center w lidze (dla mnie) a napewno największy postęp.
Sezon nr 3 ze składu Spisackiego pozostaje ja dotąd i z tego co wiem Jańcia, no i może śiwka trenejro będzie składał zespół od podstaw
Dla mnie to polkowice w tym sezonie ja w czwórce będą to git
Facet jak dotąd zrobił na moje oko więcej złego niż dobrego, tak jak kiedyś w wiśle (wywalili go z tamtąd z hukiem)
Tak że kubo możesz mówić co chcesz ale dla mnie to on kupa nie trener.
W tymsezonie polkowice w play of wypadli gorzej niż źle. Ale mimo wszystko pozdrawiam i życze jak najlepiej bo jestem z dolnego śląska.
DUŻA BUŹKA