Półfinaly Juniorek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

okay

Re: półfinały

Postautor: okay » 20 maja 2006, 22:47

Anonymous pisze:
rambo pisze:Gorzów 2-dzień (Sob 20.05)
Osa 65-60 Warszawa,
Gorzów 61 - 55 Gdynia

Gdynia wcale nie stoi na straconej pozycji, wystarczy tylko wygrać 10-ma z Warszawą, licząc na wygranę Osy z Gorzowem.
Wygląd Małej Punktacji
Gdynia +4
Warszawa +2
Gorzów - 6
Chyba nie Mission Impossible, ale musiałby pożyczyć Toma Cruisa na ten jeden mecz. Gdynia do boju!!!

OSA też nie może być pewna awansu, ale ten awans jest tuż, tuż. W przypadku wygranej Warszawy z Gdynią, przegrana Osy z Gorzowem do 8-miu daje w małej punktacji:
Warszawa +7
OSA -3
Gorzów -4
znaczy awans Warszawa i OSA.

TO JEST PRAWDZIWA GRUPA ŚMIERCI, a nie tam Poznań.
W Poznaniu, wiadomo, MUKS i Pabianice (Wrocław przegrał swoją szansę
wczoraj przegrywając z Pabianicami).
W Szczecinie: Olympia i Szczecin
W Polkowicach: Stalowa Wola i Wołomin

Polkowice 2-dzień (Sob. 20.05)
Zespoły Huraganu Wołomin i Stali Stalowa Wola awansowały do finału Mistrzostw Polski juniorek. Niestety juniorki polkowickiego Orła i starachowickiego Gracza przegrały oba dotychczasowe spotkania i zakończą swój udział w Mistrzostwach Polski na półfinałach.

Wołomin 64 - 35 Starachowice
Stalowa Wola 81 - 51 Polkowice

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2006, 10:54

Osa w Finałach!!!!!:)

Marko
Amator

Postautor: Marko » 21 maja 2006, 11:01

GTK Gdynia wygrała z SKS 12 Warszawa 73:70 i bez względu na wynik meczu Osa - AZS odpada z dalszych gier...

rambo

OSA w finałach!!!!!

Postautor: rambo » 21 maja 2006, 11:22

Anonymous pisze:Osa w Finałach!!!!!:)

TAK, TAK, TAK. OSA w fanałach!!!!!
Gorzów 3-dzień (Nied. 21.05)
Gdynia 73 - 70 Warszawa.
Gorzów vs :D OSA: mecz trwa.

Mała Punktacja:
Warszawa (3 mecze) 2 pkt. +9
Gdynia (3 mecze) 2 pkt. -2
Gorzów (2 mecze) 2 pkt. -7 (wygrana z OSĄ daje 4pkt. i awans
z 1-ego miejsca, OSA wózczas 2-ga)
OSA (2 mecze) 4 pkt. ( JUŻ AWANS!!!Brawo. Wygrana z Gorzowem
awans z 1-ego, przegrana, awans z 2-ego.)

OSAAAAAAAAAAAAAAA.........BRAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

rambo

grupa śmierci

Postautor: rambo » 21 maja 2006, 11:38

Żołnierz1 pisze:Brak Gdyni to byłaby spora niespodzianka

Noooo, i masz NIESPODZIANKĘ. Gdynia odpadła!!!. To na prawdę, jest grupa śmierci w tym Gorzowem. Teraz Gorzów gra o werdykt z OSĄ. Wygra, to gra dalej, przegra, koniec sezonu, czyli de-facto "kara śmierci". Pisałam wczesniej, w pozostałych 1/2 finałach, pierwszego dnia karty już zostały odkryte, a w Gorzowie, takie EMOCJE do samego finiszu. TO JEST GRUPA ŚMIERCI!!!!!.
w Szczecinie: Olympia Poznań i Szczecin.
w Poznaniu: MUKS i Pabianice.
w Polkowicach: Stalowa Wola i Wołomin.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 21 maja 2006, 11:59

No to niespodzianka WIELKIEGO KALIBRU!!!! Może też kibice w Gdyni zrozumieją,że w junorkach starszych to nie trener był winny. Ze coś tam nie tak jest w klubie i wśród grajków. I może zainteresują się teraz co się stało.

Długi
Nowy na forum

Półfinały juniorek

Postautor: Długi » 21 maja 2006, 12:20

Zgadzam się z faktem że w Gorzowie gra grupa śmierci, ale w innych grupach nie wszystko jest jasne. Wczoraj Szczecin niestety przegrał z Bytomiem 2pkt!!! :evil: Dzisiaj mecz z Olimpią rostrzygnie o losach grupy szczecińkiej

Marko
Amator

Postautor: Marko » 21 maja 2006, 12:22

Co do winy trenera... to w 86 roczniku w juniorkach Gdynia była czwarta, teraz doszły Leciejewska, Jujka i Urbaniak... w 88 roczniku w kadetkach Gdynia odpadła w półfinale... praktycznie nikt nie doszedł bo z tego co wiem to Jujka i Modelska nie grały w Gorzowie. Jak widać trudno porównywać te wyniki. Oczywiście nie znaczy to, że jedynym winnym jest trener... szkolenie w GTK kuleje, powody tego są rozmaite... myślę, że klęska jaką odniosły ekipy tego klubu w tym sezonie (js - poza podium, juniorki 1/2, kadetki 1/4, młodziczki I runda Pucharu PZKosz) da decydentom wiele do myślenia.

rambo

Gorzów, niewątpliwie, Grupa Śmierci!!!!

Postautor: rambo » 21 maja 2006, 12:34

gosc pisze:Owszem GRUPA SMIERC ale pietro nizej,,,,,

Gorzów to na prawdę, jest grupa śmierci w tym Gorzowem. Teraz Gorzów gra o werdykt z OSĄ. Wygra, to gra dalej, przegra, koniec sezonu, czyli de-facto "kara śmierci". W pozostałych 1/2 finałach, pierwszego dnia karty już zostały odkryte, powtarzam, 1-ego dnia, a w Gorzowie, takie EMOCJE do samego finiszu. TO JEST GRUPA ŚMIERCI!!!!!.
w Szczecinie: Olympia Poznań i Szczecin.
w Poznaniu: MUKS i Pabianice.
w Polkowicach: Stalowa Wola i Wołomin.
w Gorzowie: trzeci, ostatni dzień i ostatni mecz: OSA i no, właśnie kto? Warszawa czy Gorzów? WIELKIE EMOCJE i PIEKNO SPORTU!!!

Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości czy Gorzów to Grupa Smierci czy nie, to przypominam, w Gorzowie grają drużyny z 1-ego miejsca (Gdynia), z 3-miejsca (OSA) i z 4-tego miejsca (Warszawa) sezonu 2005 (FINAŁY JUNIOREK (GDYNIA 2005) a Gorzów była w 8-ce w kraju ( odpadły w jednym z dwóch finałów sezonu 2005).
Ze wszystkich grup 1/2 Finałów, cztery wyrównane zespoły, niekonieczne, na pewno nie najlepsze w kraju (jest jeszcze Muks, Olympia, Stalowa Wola, Pabianice) grają tylko w Gorzowie, a moze awansować tylko dwa, dlatego Gorzów jest bez dwóch zdań, Grupą Śmierci, czy jedyną, to już wasze oceny.
Pozdrawiam. Do zobaczenia w finałach, chyba w Poznaniu.

nigdy nie mów nigdy!!!

Re: Półfinały juniorek

Postautor: nigdy nie mów nigdy!!! » 21 maja 2006, 12:46

Długi pisze:Zgadzam się z faktem że w Gorzowie gra grupa śmierci, ale w innych grupach nie wszystko jest jasne. Wczoraj Szczecin niestety przegrał z Bytomiem 2pkt!!! :evil: Dzisiaj mecz z Olimpią rostrzygnie o losach grupy szczecińkiej

To też jest DUŻA NIESPODZIAKA!!! Ale, wlaśnie, to jest PIĘKNO SPORTU, czy dla niektórych "SMUTEK": evil. Niestety, tak już jest, ktoś wygrywa, a ktoś przegrywa, ale tak jak w filmie "Nigdy w Zyciu", nie myślałam że Szczecin przegra z Bytomem. Widocznie, prawda jest to, że "Nigdy" nie mów "Nigdy".

rambo

Re: Półfinały juniorek

Postautor: rambo » 21 maja 2006, 12:48

nigdy nie mów nigdy!!! pisze:
Długi pisze:Zgadzam się z faktem że w Gorzowie gra grupa śmierci, ale w innych grupach nie wszystko jest jasne. Wczoraj Szczecin niestety przegrał z Bytomiem 2pkt!!! :evil: Dzisiaj mecz z Olimpią rostrzygnie o losach grupy szczecińkiej

To też jest DUŻA NIESPODZIAKA!!! Ale, wlaśnie, to jest PIĘKNO SPORTU, czy dla niektórych "SMUTEK": evil. Niestety, tak już jest, ktoś wygrywa, a ktoś przegrywa, ale tak jak w filmie "Nigdy w Zyciu", nie myślałam że Szczecin przegra z Bytomem. Widocznie, prawda jest to, że "Nigdy" nie mów "Nigdy".

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 12:53

W gorzowie wszystko jasne AZS wygrywa z Osa 71:24!!! W finale są najlepsze drużyny AZS i Osa!!! Lotos za burta, nawet Koziorowicz nie pomógł!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 21 maja 2006, 13:04

elen pisze:W gorzowie wszystko jasne AZS wygrywa z Osa 71:24!!! W finale są najlepsze drużyny AZS i Osa!!! Lotos za burta, nawet Koziorowicz nie pomógł!!!

A co to sie stało z Osą :shock: Bardzo dziwny wynik.

Ciekawe, czy mimo wszystko finał odbedzie się w Gdyni? :roll: :P
Dobrze by było, bo ja już załatwiałem w Gdyni noclegi :P :lol:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 21 maja 2006, 14:27

Zna ktoś wyniki z dzisiaj ? Chodzi mi konkretnie o mecz Wisły..
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2006, 14:45

Marko pisze:Co do winy trenera... to w 86 roczniku w juniorkach Gdynia była czwarta, teraz doszły Leciejewska, Jujka i Urbaniak... w 88 roczniku w kadetkach Gdynia odpadła w półfinale... praktycznie nikt nie doszedł bo z tego co wiem to Jujka i Modelska nie grały w Gorzowie. Jak widać trudno porównywać te wyniki. Oczywiście nie znaczy to, że jedynym winnym jest trener... szkolenie w GTK kuleje, powody tego są rozmaite... myślę, że klęska jaką odniosły ekipy tego klubu w tym sezonie (js - poza podium, juniorki 1/2, kadetki 1/4, młodziczki I runda Pucharu PZKosz) da decydentom wiele do myślenia.

w jakieś części zgadzamy się co do tego,że za to wszystko (porażki) trzeba obciążać działaczy a nie tylko trenerów. nie rozmawiajmy o szkoleniu. 95% grających dziewczyn to zakupy.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”