Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2006, 17:11

100 Lat to za mało,100 lat to za mało... :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

eWEliNka#11

Postautor: eWEliNka#11 » 23 maja 2006, 14:30

DZIEQJE za zyczonka:):):)buzki dla wszystkich:*:*:*

gorny
Nowy na forum

OBIEKTYWNIE

Postautor: gorny » 25 maja 2006, 17:42

Przeczytalem z zaciekawieniem cala zawartosc tego tematu, a poniewaz orientuje sie troche w sytuacji wiec dodam tez kilka zdan od siebie. Nikt nie zaprzecza, ze glowna bohaterka tego tematu jest mocno uzdolniona koszykarka jak na swoj wiek i to jej oddaje z calym szacunkiem. Ale niestety pomimo tak mlodego wieku jest juz tez gwiazda i to niestety widac. Zaraz odezwie sie tutaj cala grupa, ktora mnie potepi i zapyta kto ja w ogole jestem, ze smiem wypowiadac takie opinie. Otoz nie jestem miriam2 i moge powiedziec to zainteresowanej prosto w oczy, bo na meczach bywam czesto, ale nie znam jej osobiscie, poza tym ona moze miec moja opinie gleboko gdzies i to jej swiete prawo. Po podpisie mozna sie szybko zorientowac co do mojej osoby i niektorzy juz pewnie to wiedza wiec zadna anonimowosc nie wchodzi w gre. Poza tym ja moge wymienic mnostwo przykladow potwierdzajacych gwiazdorstwo Eweliny, na ktore zaden profesionalny sportowiec nie-gwiazdor by sobie nie pozwolil. Byc moze nie jest to swiadome, gdyz wypowiedz, ze zdaje sobie z tego sprawe, ze jeszcze nic nie osiagnela pocieszyla mnie, ze moze jednak ma ambicje bycia gwiazda nie tylko druzyny juniorskiej i chwala jej za to. Poza tym niestety jak czlowiek dostrzega, ze jest druzynie niezbedny (a w tym przypadku godnej konkurentki na pozycji centra w druzynie nie ma), to mimowolnie staje sie gwiazda.
Zatem drodzy uzytkownicy serwisu: nie kazdy kto ma odmienne zdanie jest glupi i ma wszy.
A co do Eweliny: jesli ktos Cie krytykuje nie zaczynaj od cietej riposty, tylko wysluchaj argumentow i przemysl je najpierw. Jezeli sa bezpodstawne to rzeczywiscie ktos moze mial po prostu ochote ci nawrzucac i trzeba go zjechac.
Ale jesli mogl poprzez twoje zachowanie odniesc takie wrazenie o tobie , to pokaz mu na nastepnym meczu czy treningu, ze sie myli.
Pozdrawiam i zycze coraz wiekszych sukcesow calemu zespolowi

GORNY
Realista

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 27 maja 2006, 10:59

O zesz Ty :!:

Nie no ogólnie od tego jest forum zeby wygłaszac swoje zdanie na dany temat i nikt niema za złe ze tak sie wpisałeś,nawet chyba Ewelinkkkiiiaaa.

Czyż nie :?:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

EwELiNka#11

Postautor: EwELiNka#11 » 29 maja 2006, 11:02

hmmm:P:P szanuje cie za to ze wypowiedziales sie na moj temat i dzieki:):)no coz ja moge powiedziec tylko tyle ze wcale nie uwazam sie za jakakolwiek gwiazde bo jeszcze mi bardzo bardzo do takiej daLEKO i w 100%zdaje sobie z tego sprawe...bardzo nie lubie byc za taka odbierana;/;/ ale ok:/ nie ukrywam iz mam duze marzenia zwiazane z koszykowka ale czasem sama nie wierze ze kiedykolwiek sie spelnia...wiec zobaczymy!! i naprawde nie uwazam sie za gwiazde nie mam nawet podstaw do tego bo w naszym zespole wiekszosc dziewczyn jest oodenmnie o wiele razy lepszycjh i to od nich moge sie bardzo duzo nauczyc..!!3maj sie

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 29 maja 2006, 14:26

EwELiNka#11 pisze:hmmm:P:P szanuje cie za to ze wypowiedziales sie na moj temat i dzieki:):)no coz ja moge powiedziec tylko tyle ze wcale nie uwazam sie za jakakolwiek gwiazde bo jeszcze mi bardzo bardzo do takiej daLEKO i w 100%zdaje sobie z tego sprawe...bardzo nie lubie byc za taka odbierana;/;/ ale ok:/ nie ukrywam iz mam duze marzenia zwiazane z koszykowka ale czasem sama nie wierze ze kiedykolwiek sie spelnia...wiec zobaczymy!! i naprawde nie uwazam sie za gwiazde nie mam nawet podstaw do tego bo w naszym zespole wiekszosc dziewczyn jest oodenmnie o wiele razy lepszycjh i to od nich moge sie bardzo duzo nauczyc..!!3maj sie

Spoko Ewelinkkkiiiaaa :wink:
Niemasz sie co przejmowac lub tp.

gorny
Nowy na forum

Postautor: gorny » 30 maja 2006, 12:54

EwELiNka#11 pisze:hmmm:P:P szanuje cie za to ze wypowiedziales sie na moj temat i dzieki:):)no coz ja moge powiedziec tylko tyle ze wcale nie uwazam sie za jakakolwiek gwiazde bo jeszcze mi bardzo bardzo do takiej daLEKO i w 100%zdaje sobie z tego sprawe...bardzo nie lubie byc za taka odbierana;/;/ ale ok:/ nie ukrywam iz mam duze marzenia zwiazane z koszykowka ale czasem sama nie wierze ze kiedykolwiek sie spelnia...wiec zobaczymy!! i naprawde nie uwazam sie za gwiazde nie mam nawet podstaw do tego bo w naszym zespole wiekszosc dziewczyn jest oodenmnie o wiele razy lepszycjh i to od nich moge sie bardzo duzo nauczyc..!!3maj sie

No juz nie badz taka skromna ;) Jakby w zespole wiekszosc dziewczyn lepszych to nie bylabys niezbedna zawodniczka pierwszej piatki. A poza tym to nie ucz sie od kolezanek z druzyny bo One prezentuja poziom odpowiadajacy Twojemu tylko znajdz sobie przyklady z wyzszej polki (na Twojej pozycji na poczatek polecam Agnieszke Palke). Jak juz napisalem nie znam Cie osobiscie wiec nie wiem jakie jest Twoje podejscie do tego co robisz, tylko to po prostu tak wyglada z boku. Jak zauwaze poprawe to na pewno dam znac.
A tak na marginesie rada nie tylko dla Ciebie ale dla wszystkich zawodniczek: jesli chce sie cos osiagnac w jakiejs dyscyplinie sportu to nie wystarczy "obecnosc" na trening kilka razy w tygodniu. To musi byc cel zycia i pasja i to musi byc widac nie tylko na meczu, ale na kazdym treningu. Ja wiem, ze to trudne, bo efekty nie przychodza od razu, ale pozniej to jest sielanka, bo robisz to co lubisz i jeszcze placa ci za to kupe szmalu. Pomyslcie o tym w tych kategoriach.
Realista

eWeLiNka#11

Postautor: eWeLiNka#11 » 30 maja 2006, 18:51

zgadzam sie z toba w zupelnosci..mysle ze dla kazdej z nas hjest to pasja!!i ja kocham basket i chce grac:):):) nio a co do nasladowania zawodniczek to jak najbardziej biore przyklad z Agnieszki mam taka mozliwosc i sie staram:)3manko

EwElInKa#11

Postautor: EwElInKa#11 » 31 maja 2006, 17:23

WyGrAlYsMy:d:d:d:d:d:d 5PkT z gOrZoWeM...bUzIaKI:*:*:*

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 31 maja 2006, 20:33

bravo :D :D 9wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ale wy macie laptopa :shock: :shock:

EwELiNka#11

Postautor: EwELiNka#11 » 01 czerwca 2006, 08:57

nie wiesh co mieszkamy w internacie i mamy neta:P:P:

SzymonSuchy
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SzymonSuchy » 01 czerwca 2006, 09:17

Ewelinka wejdzicie sobie na forum i ostatni post http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... &start=795
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani

zttu

Postautor: zttu » 01 czerwca 2006, 13:15

Ewelinka, pozdrow Anite Sz. Ok. hehe dzieki

eWeLiNka#11

Postautor: eWeLiNka#11 » 01 czerwca 2006, 17:38

OK pozdzrowie..noi dostalysmy 3pkt:(:( jutro musiemy wygrac a razcej laski musza bo ja juz nie pomoge<kontuzja>:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:3majcie kciuki napewno sobie poradza!!!3manko

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 01 czerwca 2006, 17:42

A co dokładnie Ci się stało?

Wróć do „Archiwum”