Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 10:32

Soku pisze:
Anonymous pisze:Nie wpadam. tylko dla mnie liczy się to co na parkiecie a nie na trybunach. A już jak ktoś mi mówi,że podczas takiego meczu ......nie przywiązywał.......że daje do zrozumienia,że interesowały go trybuny podczas gdy jego druzyna walczyła to ....... brak słów. Moze trzeba było stanąć wraz z tą 4 i kibicować. oni to robili. A Ty? Co Ty robiłeś?

Czlowieku, czy Ty widzisz co ja pisze do Ciebie?

Trudno bylo nie zauwazyc, co sie na trybunach dzieje. Doping dla Olimpii byl super, zgadzam sie.

Nie jestem zwiazany z zadna z druzyn i chyba moge sobie przyjsc popatrzec na mecz? Czy mi zabronisz wchodzic do hali, bo nie bede klaskal razem z Wami?

Widzę. I to dokładnie Spójrz na swoje wpisy. To Ty pisałaś,że kibicowałeś Włokniarzowi. I dobrze. Bardzo się cieszę z tego powodu. Nie musisz klaskać z nami. Tosą normale mistrzostwa. lepiej napisz coś o poszczególnych grajkach. I zakończmy ten temat bezsensowny.

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 10:34

Widzisz ja kibicowalem z sympatii dla tych dziewczyn. Ale ja nie jestem takim wielkim fanem. Bywam tam poniekąd z obowiązku.

Zgadzam się, koniec tego tematu.

EwEliNKA#11

Postautor: EwEliNKA#11 » 03 czerwca 2006, 15:00

DZIEQJEMY ZA DXZISIEJSZY DOPING KIBCOM Z OLIMPI I NASZYM!!:*:*:DZIEKI:*:*:

kibic 18

zespół juniorski

Postautor: kibic 18 » 03 czerwca 2006, 16:12

obserwowałem wszystkie występy naszej młódzieży w Poznaniu i mogę obiektywnie powiedzieć że bardzo pechowo grały dziewczyny w meczach grupowych.Bo bardzo zaciętym spotkaniu z Gorzowem wygranym po ogromnej walce przyszedł mecz z Wołominem i... i nic,brak zaangażowania i niestety chyba zlekceważenie przeciwnika spowodowało to że Pabianiczanki zeszły z parkietu pokonane 3 pkt.Dziwna ,choć tłumaczona przez trenera kontyzja !? Gali osłabiła dodatkowo zespółńastepnego dnia z ,,ozdrowioną'' Galą fantastyczny bój o awans do 4 z Olimpią zakończony porażką w ostatniej minucie 6 pkt. mimo prowadzenia przed ostatnią kwartą 11 pkt. no i dzisiaj....,nawet wstyd o tym pisać porażka 28 pkt ze Stalówką,gra w drugiej połówie wyłacznie rezerwami.To dziwne bo jednego dnia widzimy zespól walczący o medal a drugiego tło tego zespołu.Szalejący w każdym meczu trener dzisiaj po ostrej reprymendzie w drugiej kwarcie chyba stwierdził że mistrzostwa dla naszego zespołu sie skończyły wczoraj!!!podsumowując-wyrażnie brak zespołowi lidera,brak zmian dla wysokich,brak ogrania w ważnych meczach.
Zawodniczki mające nadawać ton zespołówi osamotnione! W zasadzie piątka z meczu wczorajszego i długo nic!!!
Słaba postawa zawodniczek trenujących z zespołem ligowym!I olbrzymi brak ogrania w ważnych decydujących momenyach meczy!Jednym słowem mam niedosyt!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 czerwca 2006, 22:11

Ja także mam niedosyt...

...ale jednak gratuluję całej drużynie juniorskiej, bo i tak daleko ten zespół zaszedł w tym roku !! !! !! =D>

Wierzę, że teraz - po przetarciu drogi, kolejne lata będą już tylko grubsze !! I że w końcu i ja doczekam się wychowanki w klubie z Pabianic.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 czerwca 2006, 22:42

No więc wróciłem 3 godziny temu z Poznania, poczytałem i .....

Moje zdanie w kwestii sporu pomiędzy NASZYMI Juniorkami a młodymi kibicami. Hmm... nie byłem na piątkowym meczu ale po zapoznaniu się z opiniami naocznych świadków stwierdzam że "młodzi" dali ciała :!: :!: :!:
Chodzi o to że nie powinni siedzieć podczas meczu Włókniarz - Olimpia w sektorze kibiców Olimpii. Owszem jest zgoda z kibicami Olimpii, ale podczas takiego meczu każda grupa dopinguje swoje drużyny :!: Przypuszczam że gdyby usiedli osobno, to zawodniczki nie miałyby żadnych pretensji :?

Natomiast byłem na meczu o 5 miejsce. Jak każdy już zapewne wie, niestety konkretna porażka. Wydaje mi się że głównie zabrakło Pabianickim Juniorkom sił, może też już trochę powietrze zeszło, ale co tam, " NIE WARTO ŁAMAĆ SERC...." będzie lepiej innym razem :!:
Jeśli chodzi o doping na tym meczu, to myślę że było nieźle. W miarę słyszalny i urozmaicony repertuar z naszej strony, poszło "leo mix", było nieźle, choć jak na kilka minut przed końcem meczu się "zacieliśmy" :lol: :wink: na jednej pieśni, to już ją śpiewaliśmy non stop :lol: . Czemu nikt nas nie zresetował :lol: :lol: :lol: :wink: :?:

Reasumując. Nie żałuję że pojechałem dopingować drużynę Juniorek, naprawdę warto było :!: :!: :!:

Trzymajcie się Dziewczyny :!: :!: :!:
Pozdrawiam

P.S. Mimo iż na meczu o 5 miejsce byłem baaaardzooooo "zmęczony" :lol: :wink: to słyszałem pewne teksty i docinki od osób stojących za mną pod adresem NASZYCH koszykarek. Hmm.... po co to było :?: :?: Proponuję się zastanowić i przemyślec pewne sprawy :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

baba
Nowy na forum

Postautor: baba » 05 czerwca 2006, 06:34

Ciekawe co teraz powiedzą pabianickie "gwiazdy',które tak narzekały na trenera Bajera.Jednak pod jego bokiem zajęły wyższe miejsce grając w dużo słabszym składzie.W tym roku doszły 3 zawodniczki podstawowe zawodniczki i z szumnych wypowiedzi o medalu nici.
Czy ktoś pamięta,kiedy ostatnio mieliśmy medale w juniorkach?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 05 czerwca 2006, 10:28

Za czasów pani Nowackiej... To był rok... hmm... 1992? 1994? Kurdę, daty nigdy nie były moją dobrą stroną :P.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 05 czerwca 2006, 11:05

Edzia pisze:Za czasów pani Nowackiej... To był rok... hmm... 1992? 1994? Kurdę, daty nigdy nie były moją dobrą stroną :P.

Ostatni tytuł Mistrza Polski w 1995 roku.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 05 czerwca 2006, 11:39

baba pisze:Ciekawe co teraz powiedzą pabianickie "gwiazdy',które tak narzekały na trenera Bajera.Jednak pod jego bokiem zajęły wyższe miejsce grając w dużo słabszym składzie.W tym roku doszły 3 zawodniczki podstawowe zawodniczki i z szumnych wypowiedzi o medalu nici.
Czy ktoś pamięta,kiedy ostatnio mieliśmy medale w juniorkach?

Wyższe? Znaczy jakie ??

W tamtym roku nie wyszły z ćwierćfinałów :P.
"Oto jest miłość.

Marek

Postautor: Marek » 05 czerwca 2006, 12:16

Przeciez trener Bajer jest drugim trenerem, a wszyscy wiedzą ze to dzięki trenerowi Raczynskiemu tak daleko zaszły....

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 05 czerwca 2006, 14:22

Marek pisze:Przeciez trener Bajer jest drugim trenerem, a wszyscy wiedzą ze to dzięki trenerowi Raczynskiemu tak daleko zaszły....

A tak naprawdę, to I trenerem drużyny juniorek jest pan Raczyński, a II - trener Bajer. A w kadetkach jest odwrotnie.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
PANDI
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: PANDI » 05 czerwca 2006, 14:57

Marek pisze:Przeciez trener Bajer jest drugim trenerem, a wszyscy wiedzą ze to dzięki trenerowi Raczynskiemu tak daleko zaszły....

najdalej zaszły w kadetkach dwa lata temu "za panowania" Trenera Taraszkiewicza - IV miejsce MP kadetek! :) rok temu było VI miejsce w kadetkach i owszme juniorki nie wyszły... :] z kolei w tym roku, ani juniorki, ani kadetki... [!]

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 05 czerwca 2006, 15:03

Szymon a pomyślałeś kto był wstanie Nas zresetować na hali, przecież tylko my byliśmy trzeźwi... 8) , no i Trojan 8) (Gieniu wiadomo kierowca)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 19:11

Belfer pisze:Szymon a pomyślałeś kto był wstanie Nas zresetować na hali, przecież tylko my byliśmy trzeźwi... 8) , no i Trojan 8) (Gieniu wiadomo kierowca)

Haha wiem o co biega haha.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Archiwum”