FINAŁ MISTRZOSTW POLSKI JUNIOREK 2006
Moderator: Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
No to w takim razie gratulacje dla trenera Jabłońskiego. Chociaż co trzeba przyznać to jest również wielki sukces trenera Cudaka. Zloto w MPJS i srebro w MPJ! Tylko pogratulować.
Jeszcze raz powiem przede wszystkim jest to sukces poznańskiej koszykówki! Oby AZS szybko wziął przykład ze swoich działań i zobaczył jakie ma zaplecze.
Jeszcze raz powiem przede wszystkim jest to sukces poznańskiej koszykówki! Oby AZS szybko wziął przykład ze swoich działań i zobaczył jakie ma zaplecze.
-
_zenon
Olimpia - MUKS 53:62
trzy minuty przed końcem trzeciej kwarty Olimpia wygrywała 50:33. Później jednak siadła...
MUKS - trzy tytuły w tym roku
Olimpia - jeden + srebro + brąz
A co z resztą kraju???
I pytanie - czy czasem ze strefy szczecińsko-poznańskiej nie awansowały do ćwierćfinałów Olimpia, MUKS i Kusy?

trzy minuty przed końcem trzeciej kwarty Olimpia wygrywała 50:33. Później jednak siadła...
MUKS - trzy tytuły w tym roku
Olimpia - jeden + srebro + brąz
A co z resztą kraju???
I pytanie - czy czasem ze strefy szczecińsko-poznańskiej nie awansowały do ćwierćfinałów Olimpia, MUKS i Kusy?
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
dokladnie - szkoda tylko, ze nasza próba reaktywacjii balkonu sie nie powiodła
na drodze stanął nam...instruktor fitness
DO DIABŁA Z TYM FITNESSEM U GÓRY
mecz bardzo zażarty, dawno takiego nie widzialem. Z tego co udało mi sie dojrzeć, to słabą skutecznośc miała dzis Wera - ale Olimpia i tak imponowała!!
Mati - oby sie stało tak jak piszesz
Co by tu nie mowic, to Poznań jest potęgą jesli chodzi o koszykówkę młodzieżową - mam nadzieje, ze kiedyś rowniez seniorską - najchętniej w barwach AZSu. Trzeba tylko (a raczej az) jakis zdecydowanych działań.
DO DIABŁA Z TYM FITNESSEM U GÓRY
mecz bardzo zażarty, dawno takiego nie widzialem. Z tego co udało mi sie dojrzeć, to słabą skutecznośc miała dzis Wera - ale Olimpia i tak imponowała!!
Mati - oby sie stało tak jak piszesz
reloaded :]
-
larry
-
do #13 bart
#13 pisze:Szczecin wygrywa 81:47..
niezasluzyly na braz..
a to niby dlaczego nie zasluzyly na braz?a kto zasluzyl?smiesza mnie takie wypowiedzi.byly w o wiele mocniejszej i bardziej wyrownanejwysokim poziomem grupie i jakby to stal awansowala to tez by 3 plac zajela.wygraly wiec maja braz zasluzenie.
gratulacje kusy!!!!!!!!!!
Rowniez moim zdaniem Kusanki zasluzyly na braz. Byly druzyna o wiele lepsza od pozostalych. W grupie odprawily Stal i Ose, a z MUKS-em przegraly tylko piecioma punktami.
Tak samo w polfinale przegraly z Olimpia tylko jednym punktem. To nikt mi nie powie, ze nie zasluzyly na braz.
Gratulacje i pozdrowienia dla pieknej druzyny
.
Tak samo w polfinale przegraly z Olimpia tylko jednym punktem. To nikt mi nie powie, ze nie zasluzyly na braz.
Gratulacje i pozdrowienia dla pieknej druzyny
Chyba z tym, że Szczecin nie zasłużył, to jakiś MEGA JOKE?
Jeszcze raz się potwierdziło, że to BARDZO silny zespół i bilans z nimi Olimpii (4:2 po ciężkich meczach), to żadna niespodzianka! W tych finałach grały naprawdę doskonale, o mały włos przecież awansując do finału... brąz jak najbardziej zasłużony!
O finale pewnie napisze wiele osób... ja jestem MEGA zmęczony, więc tylko...
GRATULACJE DLA MISTRZYŃ POLSKI!!! Zasłużona wygrana.
GRATULACJE dla Olimpijek - dziś starczyło sił do 25 minuty i stanu 50:33... ale i tak za ten mecz i za całe finały WIELKIE BRAWA!!! Pokazałyście we wszystkich meczach olbrzymi charakter... Wasze łzy dziś na ławce po meczu... DZIEWCZYNY - JESTEŚCIE WICEMISTRZYNIAMI POLSKI!!!! WIELKA SPRAWA!!! Wiem, że złoto było tak blisko, ale i tak się trzeba cieszyć, a nie płakać :*
... a to, co się dziś działo na Chwiałce, to... no cóż.. ostatnio to chyba tak było na finałach MP z ŁKSem w 1995 roku!
O finale pewnie napisze wiele osób... ja jestem MEGA zmęczony, więc tylko...
GRATULACJE DLA MISTRZYŃ POLSKI!!! Zasłużona wygrana.
GRATULACJE dla Olimpijek - dziś starczyło sił do 25 minuty i stanu 50:33... ale i tak za ten mecz i za całe finały WIELKIE BRAWA!!! Pokazałyście we wszystkich meczach olbrzymi charakter... Wasze łzy dziś na ławce po meczu... DZIEWCZYNY - JESTEŚCIE WICEMISTRZYNIAMI POLSKI!!!! WIELKA SPRAWA!!! Wiem, że złoto było tak blisko, ale i tak się trzeba cieszyć, a nie płakać :*
... a to, co się dziś działo na Chwiałce, to... no cóż.. ostatnio to chyba tak było na finałach MP z ŁKSem w 1995 roku!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
co za debil napisal ze Szczecin wyprawil sie ze Stalowa i z osa i dostal od muksu, przeciesz szczecin dostal 13ma od stalowki!!!! i to zespol ze stalowej woli powinien wejsc do 4ki!!!! szczecin to druzyna skladajaca sie z kaczmarczyk ktora ma przeblyski ale wszystko przekresla glupimi zagraniami i Haniaaa hahaha posmiech na sali
dobrze ze ktos taki jest to wesolo chociaz
Muks zasluzenie MP.
Olimpia dzielnie walczyla!
szkoda gorzowa i osy
Muks zasluzenie MP.
szkoda gorzowa i osy
Anonymous pisze:co za debil napisal ze Szczecin wyprawil sie ze Stalowa i z osa i dostal od muksu, przeciesz szczecin dostal 13ma od stalowki!!!! i to zespol ze stalowej woli powinien wejsc do 4ki!!!! szczecin to druzyna skladajaca sie z kaczmarczyk ktora ma przeblyski ale wszystko przekresla glupimi zagraniami i Haniaaa hahaha posmiech na salidobrze ze ktos taki jest to wesolo chociaz
![]()
Muks zasluzenie MP.
szkoda gorzowa i osy
po pierwsze: Odprawil Stal i Ose, bo zajal trzecie miejsce. Czytaj ze
zrozumieniem.
po drugie: Bilans innych meczow, dla porownania
Osa - Kusy 56:78
Stal - Osa 66:76
MUKS - Stal 81:48
MUKS - Kusy 71:66
Kusy Stal
+22 -10
-5 -33
-----------
+17 -43
roznica 60 na korzysc Szczecina
Jak dobrze widzisz, roznice punktow w pozostalych meczach z miazdzaca przewaga dla Kusego. Trzeba bylo grac w innyc meczach, nietylko z Kusym.
Skoro dla Ciebie Kusy to druzyna skladajaca sie z jednej zawodniczki, to Ci szczerze wspolczuje.
A co do Hanii, bardzo dobrze, ze jest i dobrze gra.
-
larry
Anonymous pisze:co za debil napisal ze Szczecin wyprawil sie ze Stalowa i z osa i dostal od muksu, przeciesz szczecin dostal 13ma od stalowki!!!! i to zespol ze stalowej woli powinien wejsc do 4ki!!!! szczecin to druzyna skladajaca sie z kaczmarczyk ktora ma przeblyski ale wszystko przekresla glupimi zagraniami i Haniaaa hahaha posmiech na salidobrze ze ktos taki jest to wesolo chociaz
![]()
Muks zasluzenie MP.
szkoda gorzowa i osy
co za idiota to napisal?na pewno bardzo zapatrzony w siebie i w swoja znajomosc koszykowki!kaczmarczyk chce czesc klubow z polski m.in. gorzow a hania(ta smieszna)obijala sie o kadre kadetow. i przypomne ze z tego co wiem sa o rok mlodsze i za rok tez graja w juniorkach.
na mistrzostwach trzeba miec rowna forme przez wszystkie mecze a nie tylko przeblyski jak "niektore zespoly" i to wlasnie pokazaly 3 pierwsze zespoly!!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”